9/1/16

Ήταν το 2009. Πριν από 6 χρόνια. Και δεν αλλάζω λέξη

Το,«άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», Ντιμπέιτ. Ψεύτικα μεγάλα λόγια , μισόλογα , κεκρυμμένες αλήθειες και αόριστες υποσχέσεις.

του Σπύρου Χατζάρα

Θλίψη , απογοήτευση, και ανησυχία, μου προκάλεσε η «τηλεοπτική αναμέτρηση», των «πολιτικών αρχηγών». Ανθρωπάκια, που βρέθηκαν να καθοδηγούν το ελληνικό έθνος, με το χρίσμα «έξωθεν δυνάμεων» , προσπαθούσαν να μην ξεχάσουν τίποτα από τις οδηγίες των επικοινωνιολόγων, αλλά και να πάρουν την ψήφο μας, πάντα όμως, πειθώμενοι , «τοις κείνων ρήμασι».
Τους είδαμε όρθιους. Τους είδαμε και καθιστούς. Ανάστημα δεν όρθωσαν . Γιατί απλούστατα δεν διαθέτουν.
Ηγέτης ικανός και αποφασισμένος να προασπίσει τα συμφέροντα του ελληνικού έθνους δεν είναι κανείς από αυτούς.
Να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή. Η αιτία της συμφοράς για τον ελληνικό λαό, βρίσκεται στην εξάρτηση, πολιτική και οικονομική , από «ξένα κέντρα αποφάσεων»,από τα οποία λαμβάνουν «ντιρεκτίβες», τόσο η ΝΔ, όσο και το «Νέο-Πασοκ».
Για το λόγο αυτό η πολιτική και των δύο έχει καταστροφικά αποτελέσματα. «Μέσα», δεν πάμε καθόλου καλά λοιπόν. Τόσο ο Παπανδρέου όσο και ο Καραμανλής, δεσμεύονται από την συνταγή του ΔΝΤ.
Ο «δεξιός» Καραμανλής προωθεί την πιο φιλολαϊκή εκδοχή και τον South Stream. Ο «σοσιαλδημοκράτης» Παπανδρέου, την πιο σκληρή και τον Nabuko .
Ο Καραμανλής, επιτέλους ομολόγησε, ότι από τα 100 επί πλέον δις «φέσι», που μας φόρεσε, τα 50 πήγαν στις τράπεζες για τόκους. Ήταν το κόστος των credit default swaps (CDS), των «έξυπνων» (δομημένων) ομολόγων του Χριστοδουλάκη (κυρίως) και του Αλογοσκούφη. Ο Καραμανλής όμως δεν θέλει να τα βάλει με τις τράπεζες και τους τραπεζίτες και για αυτό δεν είπε λέξη για τα credit default swaps. Και ακόμα 7 δις, ήταν το επιπλέον φέσι, που πληρώσαμε για την «ιδιωτικοποίηση» της ΔΕΗ. Την λυπητερή για την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, δεν την αποκάλυψε. Το καθαρό φέσι, από τη δική του διακυβέρνηση είναι 33 δίς στα 6 χρόνια.
Το μισθολόγιο στον δημόσιο τομέα, πήγε το 2008,στα 21 δις ευρώ, από 13 το 2004. Με αυξήσεις κάτω από τον πληθωρισμό.3 δις είναι το καπέλο για τους μισθούς των blue-boys.18 από τα 33 δίς ήταν οι μισθοί του μπλε στρατού. Ούτε για το ποιος έκαψε την Αθήνα τον Δεκέμβρη, μίλησε ο πρωθυπουργός. Ο Κουκουλοφόρος Alexis δήλωσε έτοιμος να την ξανακάψει, αν δεν εκλεγεί αυτοδύναμος ο George.
  Ο «κουσουρεμένος» Περίγελος, (του Αλαφούζου και όχι μόνον), ο κουκουλοφόρος Αlexis ,(της θυγατρικής του ΔΟΛ), ο Γιώργος Κωλοτούμπας, (ο αυτοδημιούργητος), η Αλέκα από την ΚΚΕ α.ε, και οι «συγκληρονόμοι», ο Γιωργάκης Ζήμενς-Μπίλντερμπεργκ, από τη Μινεσότα (ο ανεύθυνος), , και ο Κωστάκης Ζήμενς-Μπίλντερμπεργκ, ο υπεύθυνος ,(αυτή τη φορά), για όλα, συναποτελούν το πολιτικό προσωπικό με το οποίο η Νέα Τάξη ελέγχει το «οικόπεδο» Ελλάς.
Εντός του πλαισίου της Νέας Τάξης, οι 4 από τους έξι. Κωστάκης-Γιωργάκης & Co-Alexis-Περίγελως. «Ηγέτες»- κομπάρσοι, αλλά και Φερέφωνα. Εκτός και «επί τα αυτά», «τα άκρα».
Ο Κωλοτούμπας και η Αλέκα, που αποτελούν συστημική αντιπολίτευση, και συγκρατούν τους «κεντρώους ψηφοφόρους»,εντός της στρούγκας.
Τα σεμινάρια του εργοστασίου παραγωγής ιδεών της Νέας Τάξης, του Ινστιτούτου Tavistock, για την «green development», άρχισαν το 1972. Η παράταξη της «πράσινης ανάπτυξης», είναι ο Περίγελος , ο Αλέξης ο κουκουλοφόρος από τη ΔΟΛια συνιστώσα, και ο Γιωργάκης Μπίλντερμπεργκ-Σαλαμαλέκουμ.
Οι παπαγάλοι των εργολάβων, δεν ρώτησαν για τα πιο σημαντικά προβλήματα. Τα 2,5 εκ. λαθρομετανάστες, τη μαφία, την εγκληματικότητα, τα Καρτέλ, και τα επιτόκια, και όλοι ρωτούσαν τον Γιωργάκη Ζήμενς-Μπίλντερμπεργκ, που θα βρει τα 2,5 δις που υπόσχεται στους φτωχούς για να τον ψηφίσουν.
Ο Georges ξέχασε, (ή του είπαν να ξεχάσει) ,την δέσμευση του για αναθεώρηση του συμφώνου σταθερότητας, ώστε οι δαπάνες του ΠΔΕ να μην περιλαμβάνονται στο όριο του ελλείματος.(3%). Το αντιλαϊκό εκσυγχρονιστικό πρόγραμμα του Γ. Παπανδρέου Από τα μισόλογα της αναμέτρησης συγκράτώ. -«Είμαστε υπέρ περεταίρω ενοποιήσεων», είπε, ο Γ.Παπανδρέου. Που σημαίνει: Ένα ταμείο για όλους.(¨Όπως επιθυμεί η κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα).Ο Καραμανλής τα έκανε 13.Ο Παπανδρέου θα τα κάνει ένα. Μία βασική σύνταξη για όλους. Και τα συνδικάτα δεν έχουν ξεσηκωθεί. Ο αντιλαϊκός στόχος είναι να χρησιμοποιηθούν τα αποθεματικά των ταμείων που δεν διαλύθηκαν από τις ιδιωτικοποιήσεις, για να καλύψουν τα ελλείμματα των άλλων. Αλληλεγγύη;
Με μια λέξη. Το Νέο-Πασοκ θα είναι χειρότερο από τη ΝΔ.
Το επικοινωνιακό μπαράζ ήταν η απόδειξη της Τραγωδίας που ζει ο τόπος, με ηγέτες του «περιηγητικού στυλ» της Μάγιας . (Τσόκλη)

ΥΓ. Ηρθε ο καιρός για την ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιχαήλ Παλαιοπάνος,
Αγαπητέ Σπύρο, αυτοί και όλο τους το διαβολοσόϊ περιουσίων και μή, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΩΣ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ πάντως σίγουρα τα λόγια δεν αντισταθμίζουν τα έργα τους, διότι απλούστατα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΡΓΑ , ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ.Παρακαλώ στο διά ταύτα, αλλιώς τα πολλά τα λόγια είναι ΦΤΩΧΙΑ. Επί τέλους πότε όλοι οι πολυγραφότατοι αυτού του τόπου θα γράφουν μόνο τι έκαναν οι εχθροί μας, διότι περί εχθρών πρόκειται ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΓΑ, όχι λόγια, ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε ΕΜΕΙΣ. Ας πούμε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ, ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ και άλλα πολλά αγαπητέ Σπύρο, μέχρι να τα αφομοιώσω εγώ ο βλάκας καναπεδάτος αγαπητέ Σπύρο. Αυτά!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ Σπύρο Χατζάρα, ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσει η νέα Εθνική Αντίσταση, γιατί πράγματι είμαςτε υπό νέα Κατοχή και μάλιςτα η αντίςταςη πολύ καθυστέρησε...

Έχω μόνο μιά απορία. Ποιοί θα ξεκινήσουν τη νέα Εθνική Αντίσταση; Αυτοί οι Έλληνες που σύμφωνα με την Alexa έχουν ξεσκίσει τις εβραϊκές πορνο-ιστοσελίδες τύπου pornhub κλπ ; Για ρίξτε μια ματιά εδώ:

http://www.alexa.com/topsites/countries/GR

Από αυτούς που παρακολουθούν τις τσόντες που τους προσφέρουν δωρεάν και αφειδώς οι Εβραίοι εκπορνευτές και αυνανίζονται συστηματικά, από αυτούς περιμένουμε να αντισταθούν; Αυτοί δεν μπορούν να αντισταθούν ούτε στα προσωπικά τους πάθη, θα αντισταθούν στους νέους κατακτητές της Πατρίδας μας;

Δυστυχώς Σπύρο Χατζάρα, σήμερα στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε Άρης Βελουχιώτης, ούτε Γρίβας Διγενής, ούτε καν Ναπολέων Ζέρβας...

Ποιός λοιπόν θα ξεκινήσει τη νέα Εθνική Αντίσταση; Οι νομιμόφρονες της Χρυσής Αυγής; Δεν το βλέπω δυστυχώς...

Ανώνυμος είπε...

κυριε χατζαρα

με την αφορμη του περιστατικου με τον γνωστο καλλιτεχνη της αριστερης επαναστασης και του ....αντικομφορμισμου που πληρωνεται για τις συναυλιες του μεσω βουλγαρικων εταιριων

μηπως μπορειτε να μας διαφωτισετε τι ακριβως συμβαινει με αυτο το φρουτο με τις εταιριες με εδρα αλλες χωρες γειτονικες στην ε,ενωση τυπου βουλγαριας που φτιαχνουν ελληναραδες;

οι εταιριες με εδρα βουλγαρικη που ασκουν δραστηριοτητα και εχουν εσοδα στην ελλαδα δεν φορολογουνται για αυτα απο το ελλαδικο κρατος ;


ειναι δυνατον να υπαρχει στην ευρωπαικη ενωση ενα τετοιο απατεωνιστικο καθεστως νομιμοποιημενης φοροαποφυγης ;

με ποια λογικη το βουλγαρικο κρατος επωφελειται απο μια δικη του εταιρια για τζιρο που αυτη κανει σε μια αλλη χωρα μελος ενω η ελλαδα σαν κρατος δεν δικαιουται να φορολογει στη πηγη τα εσοδα απο το τζιρο που γινεται μεσα στη δικη της οικονομια;

ειναι δυνατον σε μια ενιαια αγορα να αντιμετωπιζονται οι εταιριες ως ξενες εξαγωγικες και να μενουν αφορολογητες στο εδαφος της χωρας οπου ασκουν την πραγματικη τους δραστηριοτητα;

Ανώνυμος είπε...

Πριν 7 χρονια κυρ Σπυρο!! Πως περασε ο καιρος,
...
Αργα και βασανιστικα..

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΓΕΝΕΙΕΣ



Για τα τραγούδια στα «χρόνια της υπομονής»

Σπυρίδων Βλιώρας, εφ. Τα Μετέωρα, 24/11/2006

Εκτός από τα κολακευτικά σχόλια και τα συγχαρητήρια για την εκδήλωση μνήμης «Στα χρόνια της υπομονής» (Εθνική Αντίσταση-Πυρπόληση Καλαμπάκας-Γεγονότα Πολυτεχνείου), που διοργάνωσε στις 17/11/2006 το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Καλαμπάκας, αρκετοί εξέφρασαν την απορία τους για την επιλογή ορισμένων τραγουδιών που ακούστηκαν.

http://www.vlioras.gr/Personal/Interests/Articles/2006_11_24_Meteora_Ypomonis.htm

Ανώνυμος είπε...

τελη 1946

στο μαγαζί του Τζίμη του Χοντρού

με Τσιτσανη και τη Μπέλλου



το γεγονός με το οποίο έλαβε τέλος η συνεργασία τους


Μια βραδιά μια παρέα από χίτες μπαίνουν στο μαγαζί και ζητησε απο το Τσιτσανη και τη Μπέλλου να τραγουδήσουν το Του αετού ο γιός. Η Μπέλλου απαντά Α πάενε ρε μαλακα και τότε οι χίτες της ορμάνε και την ξυλοφορτώνουν. Έξι άτομα με βαράγανε στο πάλκο αλλά αυτό που με πόνεσε πιο πολύ ήταν που δεν σηκώθηκε ένας άντρας να με υπερασπιστεί,

θα πει η ίδια για το περιστατικό.



Ο Βιρβος γραφει αργοτερα και ο τσιτσανης μελοποιει το της γερακινας γιος αποδιδοντας μαρξιστικες ιδιοτητες στη γερακινα του δσε και τους απογονους του,σαν απαντηση στο τραγουδι του αετου ο γιος που τραγουδουσαν οι εθνικοφρονες και βασιλικοι διδοντας εθνοφυλετικη ταυτοτητα στον αητο του εθνικου στρατου το 46-49 αλλα και νωριτερα στους βαλκανικους πολεμους και εναντια στο αγγλογαλλικο κρατος του πραξικοπηματια-επαναστατη βενιζελου!


https://www.youtube.com/watch?v=kmDVCGPTlOo

Η τιτανια προσπαθεια του Ελληνικου Στρατου , ξεκινησε με την δεκαημερη εξοντωτικη πορεια μεσα απο την Αλμυρα Ερημο και την βιαιη διαβαση του ποταμου Σαγγαριου, με αντικειμενικο σκοπο την καταστροφη της σιδηροδρομικης γραμμης , την διαλυση του τουρκικου ανεφοδιασμου και την καταληψη της Αγκυρας....Η πορεια εφθειρε και καταπονησε ανθρωπους, οχηματα και κτηνη λγω της αφορητης ζεστης , των τεραστιων αποστασεων που διανυθηκαν με εξοντωτικες πεζοποριες και της ελλειψης ποσιμου νερου...

Του αετού ο γιός πάει και αυτός εμπρός
και στη δοξά κι αυτός μας οδηγεί, μας οδηγεί

με γυμνό σπαθί ο αετός μαζί, ο αετός , ο αετός όπου πατεί και τρέμει η γη.




Του ναύτη τα κανόνια προσμενουν προσταγή, ο βασιλιάς εκείνα ,αυτός τα οδηγεί

Του ναύτη τα κανόνια προσμενουν προσταγή, ο βασιλιάς εκείνα , αυτός τα οδηγεί




Ο βασιλιάς μας πάλι θα ζώσει το σπαθί

και τι χαρα σε εκεινον που μπρος του θα βρεθει !

γιατι ο Στρατός μαζι του λιοντάρι θα χυθεί ,όταν ο εχθρός φανεί.


Ο βασιλιάς μας πάλι θα ζώσει το σπαθί

και τι χαρα σε εκεινον που μπρος του θα βρεθει !

γιατι ο Στρατός μαζι του λιοντάρι θα χυθεί ,όταν ο εχθρός φανεί.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ !

ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ!

Ο ΛΙΑΚΟΣ ...ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΙΛΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥΣ !




ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟ





(Μέρος Γ’)


Στο τρίτο μέρος του κειμένου για το διαχρονικό φαινόμενο του αντιπροσφυγικού αναθεωρητισμού, θα επικεντρωθούμε στις σύγχρονες εκφάνσεις του. Θα μας απασχολήσουν οι απόψεις της ομάδας των μεταμοντέρνων ιστορικών, καθώς όμως και άλλων επαγγελματιών ιστορικών, του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, του Νακρατζά και της περίπτωσης Ταχματζίδη, του Τάσου Κωστόπουλου και του Ιού του , καθώς επίσης και τις αναθεωρητικές θέσεις σε κάποια επιμέρους θέματα που χαρακτηρίζουν την Ομάδα Χαραλαμπίδη-Φωτιάδη.


Η πλέον ενδιαφέρουσα και άξια λόγου αντίπαλη προσέγγιση για τον τρόπο αντιμετώπισης των γεγονότων στην Ανατολή, είναι αυτή των επαγγελματιών ιστορικών που προέρχονται από διάφορες ιστοριογραφικές σχολές. Θα πρέπει μέσα από μια βαθύτατη και σοβαρή ανάλυση να εντοπίσουμε τι είναι αυτό που ενώνει τον αγγλοσαξονικής παιδείας Γιαννουλόπουλο, με την επηρεασμένη από τη γαλλική σχολή των ανάλς Σια Αναγνωστοπούλου και τον μεταμοντέρνο Α. Λιάκο. Τι είναι αυτό που τους καθοδηγεί ώστε να προσεγγίζουν με σχεδόν ενιαίο τρόπο τα της Ανατολής. Μ’ έναν τρόπο που κυμαίνεται μεταξύ ενός αδικαιολόγητου αγνωστικισμού και μιας προσπάθειας αιτιολόγησης των εγκλημάτων του τουρκικού εθνικισμού;


Σ΄ αυτή την κατηγορία θα έπρεπε να εντάξουμε και την ιστορική ματιά της Μ. Ρεπούση, η οποία -αναπαράγοντας με έναν απλοϊκό τρόπο τις οδηγίες του γκουρού των μεταμοντέρων ιστορικών της αποδομησης, του Αντώνη Λιάκου- εξαφάνισε από τον ιστορικό ορίζοντα τόσο τους Έλληνες του Πόντου και της Ιωνίας, όσο και τους Αρμένιους.





https://kars1918.wordpress.com/2008/12/17/plevris-nakratzas/

Ανώνυμος είπε...

Μιχαήλ Παλαιοπάνος,
Απαντώ χωρίς να ερωτώμαι στους ερωτώντες. Ποιός θα ΚΆΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ;
Ποιός άλλος αγαπητέ παρά εσύ κ΄εγώ και ο καθένας εσύ κ΄εγώ αλλιώς πώς θέλουμε να έχουμε μερίδιο στους καρπούς της αντίστασης. Βιολογικό ανάλογο. ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΟ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. Θα μπορούσα να γράψω κ΄άλλα αλλά νομίζω αρκούν. ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ!!!.
Γιατί η Βουλγαρία έτσι και όχι και εμείς και δώστου νταραβέρι. Η βουλγαρία είναι σιωπηρά αλλά συμφωνημένα η ειδική οικονομική ζώνη της ΕΕ. Θέλεις δοκιμαστικά, δεκτό. Θέλεις ετσιθελικά, δεκτό. Θέλεις προκλητικά, δεκτό. Αλλά ανθρωπιστικά, αναπτυξιακά, φυσιολογικά, όχι δεκτό. Τώρα τί ζητάμε εμείς, γιατί δεν μπορούμε να φορολογήσουμε κ΄εμείς όπως η Βουλγαρία, διότι ΕΤΣΙ θέλει η ΕΕ. Και αν δεν μας αρέσει να ένας ακόμα λόγος να ξεκινήσουμε την ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, Σπύρο Χαντζάρα πάρε πάσα. Αυτά!!!.

Ανώνυμος είπε...

ρε συ παλαιοπανε δεν εβρισα την ελλαδα οπως εγραψες αλλου απλα παρουσιασα τις φρασεις - βρισιες κατα της ελλαδας απο εναν σχολιαστη λιγο πανω απο μενα....και σχολιασα οτι '''υπαρασπιζεται την ελλαδα υβριζοντας την'''και οτι ειναι μαλλον ΄΄΄μεταμφιεσμενος ελληνας''....λαθος η διατυπωση μαλλον για αυτο μπερδευτηκατε....

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=7abW-9VbrD0
ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ...ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑ ΠΟΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Καρατζαφερης εναντιον....Πλευρη
ixnos.blogspot.gr/2011/12/blog-post_9741.html
Ο πωλητης καλτσον και κωλαγονου κ.tsirlo proktos

Ανώνυμος είπε...

Η νόμιμη αντίσταση μόνο επικοινωνιακή μπορεί να είναι. Να μάθει ο κόσμος με τι έχει να κάνει.

Βέβαια όσο κι αν τους φτύνει ο κόσμος οι ψυχοπαθείς των κομμάτων δεν χαμπαριάζουν. Είναι η φύση του ψυχοπαθή να μην έχει νορμάλ συναισθηματικές αντιδράσεις αλλά μόνο ρηχές και υπολογισμένες.

Μπορεί να παριστάνει το θυμωμένο ο Τούρκογλου πχ, όταν κατηγορείται για ψεύδος που είπε, γιατί έτσι είναι πιο πειστικός, αγανακτισμένος δήθεν για την άδικη κατηγορία. Όχι γιατί νοιώθει τίποτα το γουρούνι. Μιλάμε για τελείως διαφορετικό εσωτερικό κόσμο.