10/1/16

Χείρα βοηθείας

Η Γερμανία προτίθεται να προσφέρει χείρα βοηθείας στην Ελλάδα για την πάταξη της φοροδιαφυγής, επισημαίνει σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, εν όψει της συνάντησης των δύο υπουργών Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε - Ευκλείδη Τσακαλώτου, την  Τετάρτη, στο Βερολίνο.

Στο πλαίσιο της καταπολέμησης της «φοροδιαφυγής» τις παραμονές των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη μια 65χρονη καρκινοπαθής που έχει υποστεί μαστεκτομή, σύρθηκε σε δύο αστυνομικά τμήματα και της επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ γιατί εντοπίστηκε στη λαϊκή αγορά της Κίμωνος Βόγα να πουλάει ένα κηροπήγιο, μια γυάλινη κανάτα και έναν δίσκο σερβιρίσματος, από τα προσωπικά της αντικείμενα , τα οποία κατασχέθηκαν …. με πρωτόκολλο.

Αυτό θα πει «μεταρρύθμιση» και.... καταπολέμηση της φοροδιαφυγής!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε 79χρονο που πουλούσε ημερολόγια!
http://epirusgate.blogspot.gr/2016/01/mikropolhyes-ioannina.html

Ανώνυμος είπε...

αυτό το γεγονός είναι η επιτομή για αυτά που έχουμε πει κατά της κρατικής-κομμουνιστικής-κυβερνητικής-ανθελληνικής μπατσονομίας.

πρώτον, πήραν εντόλη να την συλλάβουν σαν κάποιον κακούργο αλαανό εκτελεστή;
δεύτερον, γιατί δεν παράκουσαν έστω και διακριτικά; δηλαδή να τους "ξέφευγε"
τρίτον, δεν βρέθηκε κάποιος μέσα στο τμήμα να αποσωβήσει το περιστατικό και να αφεθεί ελεύθερη;

η απάντηση είναι ότι οι ανθέλληνες συριζοκοπρίτες τουρκόμπατσοι, ηδονίζονται να συλλαμβάνουν με βία ανήμπορους λευκούς Ελληνες χριστιανούς, να τους ρεζιλέυουν, να τους πετάνε στα κρατητήρια και προκαλούν τον θάνατό τους από ταλαιπωρίες όπως κάνανε οι μογγολότουρκοι με "τάγματα εργασίας".

ένα από τα καρκινώματα τής ελληνικής πραγματικότητας είναι η ανθελληνική μπατσονομία η οποία πρέπει να χτυπηθεί ανηλεώς στο πρότυπο τής ΕΟΚΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΗΛΙΝΟΣ ΒΡΑΧΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΛΕΥΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ

Ο ΠΗΛΙΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΒΡΑΧΙΩΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΜΈΣΑ ΣΕ ΕΒΔΟΜΆΔΕΣ ΜΙΑ ΣΩΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΟΚΑ Γ'

Ανώνυμος είπε...

Η καλυτερη βοηθεια από την γερμανια για να εξαφανισουμε τη φοροδιαφυγή κ την διαπλοκή των πολιτικων μας είναι να βοηθησει την εκλογη του ΚΟΥΛΗ .
Ο μονος που ειχε διορισθεί με το σπαθι του στην ΕΘΝΙΚΗ κ εβγαζε το ψωμι του.
Ποτε δεν πηρε δωρα από τη siemens. αυτά τα λενε αυτοι που τον ζηλευουν.
Διοτι είναι αυτοδημιούργητος κ όχι δημιουργημα οικογενειοκρατίας.
ΚΟΥΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΟΥΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΟΥΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΟΥΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θα φαμε με χρυσα κουταλια.
Ο μπροστατζας δεν κανει.
αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Μη κατηγορείτε τους αστυνομικούς γιατί οι μισοί ΧΑ ψηφίζουν. Αν βρέθηκαν κάποια συριζόσκυλα ή αναίσθητοι και μάζεψαν τη γριά, αυτή είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Και ο κανόνας είναι ότι το πιο πολύ ξύλο το τρώνε οι ξένοι. Γιατί δεν λειτουργεί η δικαιοσύνη να εξασφαλίσει την σωστή τιμωρία τους, και έχει μαζευτεί όλη η σάρα και η μάρα και όλοι οι τυχοδιώκτες του τρίτου κόσμου.

Ανώνυμος είπε...

Τι μας λες τώρα ρε φίλε; Και η γριούλα που πούλαγε χόρτα και ο καστανάς, κι αυτοί σε ΣΥΡΙΖΑίους αστυνομικούς έπεσαν; Είναι προφανές ότι οι αστυνομικοί έχουν πάρει εντολές να τσακίσουν το παρεμπόριο που γίνεται από Έλληνες... Για τους αλλοδαπούς δεν υπάρχει πρόβλημα... Αυτοί σαν στο σπίτι τους...

Αυτοί οι αστυνομικοί που εφαρμόζουν τέτοιες εντολές, είναι απλά κατάπτυστοι, όποιο κόμμα κι αν ψηφίζουν... Και η Χρυσή Αυγή θα έπρεπε να τους καταδικάσει, αντί να τους χαϊδεύει...

Ανώνυμος είπε...

Η ειδηση για την καρκινοπαθη της λαικης ειναι σκοτεινη. Αναρτηθηκε απο την efsyn και αναπαραχθηκε αλογιστα απο παντου χωρις αποδειξεις.
Ακομα και αν ισχυει πρεπει να ξερετε οτι δεν ειναι ο κανονας αλλα η εξαιρεση. Οποτε βλεπετε αναλογα περιστατικα καποιος λακκος υπαρχει, ειτε με καποιον να εκβιαζει την συλληψη (πολιτικο η αξιωματικο), ειτε γιατι καποιο καθικι ειναι ετοιμο να υποβαλει καταγγελια εναντιον της αστυν για οτι του κατεβει, πχ οτι οι συναδελφοι πουλανε προστασια στην κυρια και γιαυτο δεν επεβληθη προστιμο.
Οσο για τον μυστηριο οπισθογεμη τυπο που με αποκαλει πηλινο βραχιονα του καθεστωτος θα ηθελα να του πω να σταματησει να τον παιρνει κ σαν αντρας να παει να δουλεψει ΤΙΜΙΑ χωρις να συκοφαντει.

Ανώνυμος είπε...

Οσο για τους αλλοδαπους που νομιζει αλλος οτι τους υποθαλπουμε θα σου πω οτι ημουν εκει την ημερα των εκλογων στην αμυγδαλεζα που πανυγηριζαν οι λαθρο.
Το καθεστως προσποιειται πως δεν μπορει να τους απελασει στις πατριδες τους και γι'αυτο "τι να κανουμε τωρα;ας τους ελληνοποιησουμε".
Εχουν δυο τρια κλειστα κεντρα φυλαξης αλλοδαπων συνολο βαρια 3 χιλιαδων ατομων, ενω κυκλοφορουν ελευθεροι εκατομμυρια αγνωστου ταυτοτητος ατομα.
Πιστεψατε τους πολιτικαντηδες και δεν μας βοηθησατε οταν επρεπε. Ρατσιστες μας ανεβαζατε, φασιστες μας κατεβαζατε για δεκαετιες. Τωρα θα ημαστε ολοι απιστευτα τυχεροι εαν δεν μας επιτεθει αυτο το πολυεθνικο μορφωμα αλα συρια.

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...