2/4/18

Ο ιουδαίος «Mr. Zara»

Η Ρουφιανογραφία μας υπόσχεται να μας μάθει όσα δεν ξερουμε για τον Αμάνσιο Ορτέγκα , τον μυστηριώδη «Mr. Zara», που μόλις κατάφερε να ξεπεράσει τον Ιουδαίο Μπίλ κι έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Και ξεκινάνε .Ο 80χρονος Ισπανός μεγιστάνας…..
Ο μεγιστάνας, είναι Αχασβήρος και ουχί Ισπανός. Φολς Φλάγκ
. Από την Ισπανία, πήγαν στους Τούρκους, και μετά ξαναγύρισαν.
Οι φιλάνθρωποι « δισεκατομμυριούχοι» είναι πια γνωστοί. Αμάνσιο Ορτέγκα, Μπίλ Γκέιτς, Γουωρεν Μπάφετ , Κάρλος Σλιμ, Τζεφ Μπέζος, Μαρκ Ζούκερμπεργκ Λαρυ Ελλισον, Μωυσής Μπλουμπεργκ, και έχουν όλοι Ιουδαικό αίμα.
Αυτοί οι 8 έχουν όλοι μαζί . 426,2 δις δολάρια. Ο πλούτος τους ξεπερνάει τον πλούτο που κατέχουν 3,6 δισεκατομμύρια φτωχοί άνθρωποι.
Ο μισός πλανήτης.
Όμως καμιά έκθεση «περί πλουσίων» δεν καταγράφει τον πλούτο της οικογένειας των Ρότσιλντ που υπολογίζεται σε πάνω από 2.000 δισεκατομμύρια δολάρια

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Σάρα, η Μάρα και ο Ζάρα...

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις λάθος κανένας από αυτούς δεν είναι ιουδαιοσημίτης.
Είναι όλοι τους Χαβαναγκίλα δηλαδή Χάζαροι και όλοι αυτοί έχουν μογγολικό αίμα και όχι σημιτικό.
Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου που λέει και ο Αλέφαντος

Πέτρος είπε...

Για χρονια ολόκληρα ο Mr.Zara πουλά παλιορουχα στους ελληνες (χαζους) καταναλωτες!! Ενα από τα πολλα παραδειγματα,ειναι και τα... "αχασβηρικα" δήθεν μαλλινα πουλοβερ του δεκαευρου,που σε ένα χρονο τρυπουν και φθείρονται!!! Καμία απολύτως σχεση με τα μαλλινα πουλοβερ των ελληνικων βιοτεχνιων των περασμένων δεκαετιων,που ηταν καλοφτιαγμένα και "αθάνατα"!!! Αλλά οι...χαζοελληνες ηθελαν να μπουν στην..."ευρωπη"(τους),της κουστωδιας της Πνυκας!!! Για να πληρωνουν από το υστερημα τους τις... βιοτεχνίες της Αλβανιας,της Βουλγαρίας και της Τουρκιας και να μην εχουν και καλά ρουχα να φορέσουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Τρύπησε το πουλόβερ σου ρε Πετράν; Πρέπει να το επιστρέψεις στον Ζάρα και να ζητήσεις πίσω τα λεφτά σου.

Η Ρωσία κάνει εκθεση στη Μόσχα με τα Νατοϊκά λάφυρα

Το Γερμανικά τανκ "Λεοπάρντ και τα αμεριακνικά Αμπραμ μεταφερονται στην Μόσχα  για την έκθεση κατεστραμμένου εξοπλισμού της Συμμαχίας ,...