3/8/18

Άκου τι είπε ο σύντροφος Ζάεφ

Ο σύντροφος Ζάεφ που έφαγε ψωμί και αλάτι με τον εξάδελφο Μπόικο στο Μπλαγκόεβγκραντ, είπε ότι η Τιτοική «ιστορία και το παρελθόν είναι τα γερά θεμέλια επί των οποίων χτίζουμε το ευρωπαϊκό μέλλον». Αφού οι σύντροφοι Κοτζιάς και Αλέκσυ Μακεντόνσκυ του αναγνώρισαν την Ιστορία του ΑΣΝΟΜ χτίζει επ αυτής το ευρωπαϊκό του μέλλον. 
Στο Μπλαγκόεβγκραντ, ο σύντροφος Ζάεφ συμμετείχε στον εορτασμό της 115ης επετείου του «εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα των Μακεδόνων και των Βουλγάρων ενάντια στον οθωμανικό ζυγό». Στο Κρούσεβο γιόρταζαν την Κομμούνα της Κροστάνδης. 
Στο Κρούσεβο μαζί με την κυβερνητική αντιπροσωπία πήγε ο Μάθιου Πάλμερ.
Ο καταρρεύσας Κομμουνισμός είναι ολοζώντανος και συνεχίζει να μας βγάζει τη γλώσσα.

 Ο σύντροφος Ζάεφ πήρε το «ιστορικό του μάθημα» μετά «καλής γειτονίας» από τον βούλγαρο πτέραρχο Ρούμεν Ράντεφ που και αυτός έμαθε γράμματα σε Κόκκινο σχολείο και είπε έγραψε ότι «η εξέγερση του Ίλιντεν είναι «ένα βουλγαρικό επαναστατικό κίνημα για την Ελευθερία και την Εθνική Ενοποίηση των Βουλγάρων από τη Μακεδονία και τη Θράκη».

 Στις ΗΠΑ δυο γελοίοι Γερουσιαστές ο Δημοκρατικός από το Κονέκτικατ Κρις Μέρφυ και ο Ρεπουμπλικανός από το Γουισκόνσιν Ρον Τζονσον κατέθεσαν κοινό διακομματικό ψήφισμα που χαιρετίζει και στηρίζει την Συμφωνίας της Μικρής Πρέσπας και εκφράζει ανησυχία για τις παρεμβολές της Ρωσίας που προσπαθεί να την υπονομεύσει. Για την φωτιά στο Μάτι δεν λένε ότι την έβαλαν οι Ρωσοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: