8/11/18

Ο χασισέμπορος Ράμα προσπαθεί να τροκρατήσει τους Ελληνόψυχους

Όπως κατήγγειλε η Κίνηση για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου αμέσως μετά την κηδεία του δολοφονηθέντος Κωνσταντίνου Κατσίφα, η αλβανική αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις ατόμων που είχαν προσέλθει για την κηδεία και αποχωρούσαν για την Ελλάδα. 

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών και πολιτευτής της ΝΔ Μπάμπης Καραθάνος, στελέχη της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Πρόεδρος Κεντρικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Θωμάς Στέφος , το Πρώην μέλος του Γενικού Συμβουλίου ΔΕΕΕΜ -ΟΜΌΝΟΙΑ ,Χρήστος Ντούτσης, ο πρώην Έπαρχος Άνω Δρόπολης, Αντρέας Κούρτης, ένας νεαρός που φορούσε μπλούζα που εικόνιζε… ένα άρμα μάχης, και ένας άλλος νεαρός που είχε στις αποσκευές του… μεγάλη ελληνική σημαία. Συνολικά πάνω από 20 άτομα έχουν προσαχθεί και έχουν απομονωθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου. 

Τις πρώτες πρωινές ώρες κατά την είσοδο τους στην Αλβανία είχαν κρατηθεί επί δίωρο η Κυπρία ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους καθώς και Βορειοηπειρώτες. 

Εως αυτή την ώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από τις αλβανικές αρχές για το λόγο της προσαγωγής των τεσσάρων ενώ δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συμβαίνει με τους άλλους 20. 

Ο σύντροφος του Ράμα Τσιπρέσκου και η κυβέρνηση του, έχουν άλλα να κάνουν αυτές τις ώρες.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Αλμπάνια με τους αλμπάνηδες είναι κράτος. Δεν είναι κ@λοχανείον η Ελλάς... Κερδάμε Σύντροφοι !

Ανώνυμος είπε...

παω στοίχημα ότι από δω επεσε τηλ να τους μαζεψουν

Ανώνυμος είπε...

οι τουρκαλμπαν ειναι θρασυτατοι γιατι εχουν απο πισω τους τους οσμαλνηδες γαμιαδες τους, τον σορος, τους αμερικλανους, και πανω απολλα το σοβιετικο κατεστημενο των αθηνων με επικεφαλις τον αγραμματο μισελληνα μπολσεβικο ψευτοτσιπρα και ολο το λαομισητο εαμοβουλγαρικο κατοχικο καθεστως του 74!

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσιπρέσκου κλαίει ακόμα για τον Ζακ για αυτό δεν πήρε ακόμα τηλέφωνο την μάνα του Κατσίφα
Που η δόλια δεν ήξερε τί ψήφιζε όπως και η μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών από το 1952 και μετά.

Ανώνυμος είπε...

Θα δωσει αναδρομικα στους ενστολους(στρατιωτικους,αστυνομικους) και στους δικαστικους!!! Στους.... στυλοβατες του "συστηματος" του "θειου"!!! Ακριβως για να τους " καλοπιασει" με την ελπιδα οτι θα ξαναβγει!!! Λοιπον, τι να λεμε τωρα ειδικως για τους στρατιωτικους;Σιδερωμενη στολη,φιγουρα στην κοινωνια και δημοσιες σχεσεις!!! Αντι να πεταξουν τα..."αναδρομικα" στα μουτρα του Τσιπρα και να του πουν να τα δωσει στους ανεργους Ελληνες και να τσακιστει να κανει εκλογες!!! Για ποιον λα(γ)ο να μιλησουμε λοιπον και για ποια εθνικη συνειδηση;

  18/4/23 Η 18η Απριλίου στην Ιστορία Η 18η Απριλίου είναι η 108η ημέρα του έτους του Γρηγοριανού ημερολογίου . Απομένουν 257 ημέρες πριν απ...