6/11/18

Τσιπρέσκου και Τζερώνυμο έριξαν μαύρο

Πετάνε στο δρόμο τους Παπάδες! 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εδω παπας
εκει παπας
που ειναι ο Jeronymo?

Ανώνυμος είπε...

Και τι περιμένουν οι παπάδες για να ξεσηκωθούν; Σε περίπτωση που η κυβέρνηση θα αδυνατεί να πληρώσει τα συμφωνημένα στην Εκκλησία, ποιός θα τους πληρώσει; Ο Τζερώνυμο από την τσέπη του;

Ανώνυμος είπε...

Ένα "ονειρο" του Περιστυλίου πραγματοποιηθηκε δυστυχώς!!! Απο δεκαετιες επιδίωκαν το χωρισμό κράτους-εκκλησιας!!! Ο "καλος μαθητης" του Πάκη έκανε το "όνειρο" πραγματικότητα!!! Γι'αυτο ο Πάκης τον "αγαπά" και τον προσεχει!!!

Ανώνυμος είπε...

Και σιγά-σιγα η Εκκλησια θα αναγκαστεί να κόψει και τα συσσίτια στους απορους και γενικως να περιορίσει το φιλανθρωπικο της εργο!! Εκει ειναι το ζουμι! Να σοοτωσουν κι αλλους Έλληνες!! Και όλα αυτά υπό την "Υψηλη Προστασια" του Παυλόπουλου!

Ανώνυμος είπε...

Όλο το κόλπο δεν είναι στους μισθούς των παπάδων αλλά στη επιτροπή της εκκλησιαστικής περιουσίας.
Την οποία παλαιότερα την είχε υποσχεθεί ο δράκουλας Μητσοτάκης στον Ρότσιλντ αλλά του την δίνει τώρα ο Τσιπρέσκου που τον ξεπερνάει σε προδοσία και ξεπούλημα.
Με τους μισθούς μουφτήδων και ραβίνων θα ισχύσουν τα ίδια με τους παπάδες Τσιπρέσκου ;
Όχι φυσικά...

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

Ο ΓΥΙΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΤΟΥ ΤΖΟΥΓΚΑΣΒΙΛΙ ΓΑΜΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΣΤΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ...ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...