1/11/18

«Τ' αντριωμένου ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται».

«Τ' αντριωμένου ο θάνατος, θάνατος 
δεν λογιέται».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ελληνες μην ξεχνατε οτι εδω μεσα βρισκεται πρωτιστως ο υπεριθμον ενα θανασιμος και μισητος εχθρος του λαου μας ο εαμοβουλγαρος αναρχοκομουνιστης φασιστερος! συνηδειτος προδοτης ,μισελληνας που μισει την πατριδα μας και τον λαο μας περισσοτερο απο τουρκαλμπαν μπουλγκαρομακεντονσκι ισλαμιστες και τουρκους μαζι!
μετα ολα ταλλα καθαρματα αφου καταφερουμε εμεις οι εθνικολαικες δυναμεις να επικρατησουμε εδω μεσα εξοντωνοντας τον θανασιμο εχθρο τους γενιτσαρους φασιστερους μισελληνες ολων των κομματων....
ολοι οι ελληνες (δεξιοι κεντρωοι μεσαιοι ακραιοι πατριωτες εθνικιστες ακροδεξιοι φιλελευθεροι λιμεραλιστες ευρωπαιστες αμερικανιστες αντιευρωπαιστες αντιαμερικανιστες βασιλικοι αντιβασιλικοι χουντικοι αντιχουντικοι μνημονιακοι αντιμνημονιακοι μεχρι τιςπαρυφες της σοσιαλδημοκρατιας )ενωμενοι εναντιον των φασιστερων καθε αποχρωσης και των λαθροεισβολεων επιβητορων τους!
ειμαστε ακομα πλειοψηφια εμεις οι ελληνες ειμαστε τα 2/3 του κοσμου εδω αλλα κυβερναει το 1/3 των φασιστερων προδοτων 44 χρονια τωρα εις βαρς της βουλησης της πλειοψηφιας του ελληνικου λαου

Σώτος είπε...

Εύγε Σπύρο, καλύτερα δεν θα μπορούσες να το πεις!

Ανώνυμος είπε...

@ Πέμ Νοε 01, 12:41:00 μ.μ.

Οοοοοοοχι φιλε μου! Δεν ειναι αυτος ο εχθρος, κανεις λαθος.


Αυτος εδω ειναι ο εχθρος:

«Ένα Έθνος μπορεί να επιβιώσει με τους αγαθούς του, ακόμα και με τους φιλoδόξους του. Αλλά δεν μπορεί να επιβιώσει από προδοσία εκ των έσω. Ο εχθρός έξω από τις πύλες (του Έθνους) μας φοβίζει λιγότερο, γιατί φαίνεται και σηκώνει την σημαία του στ’ ανοιχτά. Αλλά ο Προδότης κινείται μεταξύ αυτών (των πολιτών) εντός των πυλών, ελεύθερα, οι πανούργοι ψίθυροι του θροΐζουν μέσα σ’ όλα τα μονοπάτια, και ακούγονται μέχρι στις αίθουσες της ίδιας της Κυβέρνησης.

Ο Προδότης εμφανίζεται όχι σαν Προδότης’ μιλάει με τόνους γνώριμους στα θύματα του, εξομοιώνεται μ’ αυτούς και με τις ανησυχίες τους, κάνει έκκληση στην ανηθικότητα που υπάρχει στο βάθος της ψυχής όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει την ψυχή του Έθνους, δουλεύει μυστικά και ανώνυμα την νύχτα για να διαβρώσει τα υποστηρίγματα της πόλης, διαφθείρει τους εκλεγμένους ηγέτες, ώστε να μην μπορούν άλλο πια να αντισταθούν.

Έναν δολοφόνο, είναι να τον φοβάσαι πολύ λιγότερο».


Μάρκος Τούλλιος Κικέρων (106-43 πΧ.)



ΠΣχΦ

soulis είπε...

Πολυ ευστοχα και περιεκτικα αυτα τα λογια που αποδιδονται στον Κικερωνα.
Οταν το ειχα πρωτοδει στα αγγλικα ειχα εντυπωσιαστει.
Ειναι αρκετα διαδεομενο συο ιντερνετ..
Αργοτερα εμαθα οτι ειναι "χοακας".
Στην πραγματικοτητα αυτα τα λογια δεν υπαρχουν σε κανενα κειμενο του Κικερωνα.
Ειναι δημιουργημα ενος αμερικανου δικαστη που δεν θυμαμαι το ονομα του τωρα μορφωμενου και πατριωτη ανθρωπου που πηρε καποια σημεια απο κειμενα του Κικερωνα τα προεξετεινε προσθεσε δικα του και εφτιαξε αυτο το αποφθεγμα.
Σε καθε περιπτωση ειναι απολυτα σωστη η περιγραφη του εχθρου εντος των τειχων

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή "χόακας" οπως τα "πλαστά" Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών;

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ ανώνυμε, άμα ήταν προδότες μόνον οι αριστεροί καλά θα ήτανε... Αριστερός ήταν ο "εθνάρχης" που είπε ότι "η Κύπρος κείται μακράν";