12/4/09

Αλήτες-Ρουφιάνοι -Παπαγάλοι .

Συσπειρώθηκαν. Τα φερέφωνα των εκδοτών. Για να καταλάβουν, την ΕΣΗΕΑ κοροϊδεύοντας ,και εξαπατώντας ,κυρίως τους νέους συναδέλφους. Αλλάζουν κουκούλες, υπογραφές και ταυτότητες, για να διαδίδουν τη μαύρη προπαγάνδα τους.
Έτσι και αλλιώς και χωρίς κουκούλα υπογράφουν ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις.
Οι επικεφαλής τους όμως, έχουν ορισμένα πολύ ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, τα οποία κρύβουν. Άλλοι είναι «σώγαμπροι» και άλλοι «βασιλικοί σύζυγοι», στις οικογένειες των εργοδοτών. Οι αριστεροί Γαμπροί. Αυτοί θα σώσουν το επάγγελμα. Με το μπλοκάκι νόμιμο, και χωρίς συμβάσεις.Άσε που ορισμένοι «πολύ αριστεροί» είναι στη μισθοδοσία του Μίχαλου. Για αυτό λέω…..

Κάτω οι Αλήτες-Ρουφιάνοι -Παπαγάλοι .

Σπύρος Χατζάρας.

ΥΓ. Γιατί δεν αποκαλύπτουν τα πολύ «ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα», οι αριστεροί Γαμπροί ,ώστε να ξέρουν τα παιδιά ποιους ψηφίζουν;

http://esieaekloges.blogspot.com/2009/04/blog-post_5864.html


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ. (Με αφορμή σχετικό άρθρο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου)

«Η ελληνική δικαιοσύνη όφειλε σ’ αυτό το παιδί αλλά και στα υπόλοιπα που βρίσκονται θυμωμένα στους δρόμους, εκτός από μία ευκαιρία, να δώσει και ένα μεγαλειώδες μάθημα.Την ευκαιρία δεν την έχασε μόνον ο 23χρονος Βούτσης-Βογιατζής, αλλά και η δημοκρατία μας…»
Μ αυτά τα λόγια κλείνει ο Μάκης το σημείωμα – αφιέρωμα του στο «παιδί» Γιώργο Βούτση – Βογιατζή.
Κατά τα άλλα, διαβάζοντας αυτό το αφιέρωμα, το πιθανότερο είναι πως θα νοιώσει κανείς την ανάγκη να αναθεωρήσει το νοηματικό φορτίο συγκεκριμένων εννοιών, και στην καλύτερη περίπτωση θα συνειδητοποιήσει πόσο λαθεμένα πορεύτηκε τον πρώτο μισό αιώνα της ζωής του.
1. Αυτό το παιδί… (λέει ο Μάκης): Ένα παιδί που θα μπορούσε να ήταν το παιδί του καθένα. Ο γιός του καθένα. Αλλά …παιδί? Κι αυτό το «παιδί» Μάκη έφτασε σε μια κατάσταση που προέκυψε από παρθενογένεση? Δεν υπήρξε μια ολόκληρη «παιδική» διαδρομή κατά τη διάρκεια της οποίας ετοιμαζόταν για να διαχειριστεί αυτά τα 35 δευτερόλεπτα? Πόσο παιδί ένοιωθε όσο προετοιμαζόταν? Πόσο παιδικά εργαλεία χρησιμοποίησε? Σε ποιόν παιδότοπο τα βρήκε? Ποια προχωρημένη ωριμότητα είχε το παιδικό μυαλό του να το οργανώσει όλο αυτό?
2. Πρότερος έντιμος βίος… (λέει ο Μάκης): Και πως προσδιορίζεται αυτό φίλτατε? Τυπικό προσόντο είναι τελικά αυτός ο «πρότερος έντιμος βίος? Κατά τη διάρκεια μιας εντιμότατης διαβίωσης οργανώθηκε και προετοιμάστηκε όλο αυτό? Δηλαδή ο μεταγενέστερος ανέντιμος βίος ξεκινά από τη στιγμή που θα σε τσακώσουν και θα πλερώσεις το πρώτο δικαστικό παράβολο? Όσο καταφέρνεις και ξεφεύγεις και δε σε τσακώνει κανείς κολυμπάς σε πελάγη απέραντης εντιμότητας? Αναρωτήθηκες ποτέ φίλτατε, μήπως κάποιοι αξιοποίησαν συστηματικά το «υπεράνω πάσης υποψίας» για να το επικαλεστούν αργότερα ως προσόντο πρότερης εντιμότητας? Και εν πάση περιπτώσει, ξέρεις πολλά νεογέννητα που να ξεφύτρωσαν με πρότερο αν-έντιμο βίο? Είναι αυτό τεκμήριο για να μπορεί ν αποτελεί ένα αξιοθρήνητο δικαστικό τερτίπι?
3. Άγουρα λόγια… έντιμα λόγια… λεβεντιά… (λέει ο Μάκης): Για κάτσε ρε κουμπάρε. Τα λόγια δικάζουν οι δικαστές η τις πράξεις? Κι αυτά τα άγουρα λόγια οδήγησαν κατ εσέ σε αντίστοιχα άγουρες πρακτικές. Άγουρο ήταν αυτό που έκανε το βρέφος? Για ξανακάτσε ρε κουμπάρε. Έντιμο είναι να παραδεχτείς το αυτονόητο όταν σε κάνουν τσακωτό? Τι θα μπορούσε να πει δηλαδή? «δεν το έκανα εγώ και φταίει ο δαίμων του τυπογραφείου»? Κι αυτή τη λεβεντιά πάλι… που την είδες βρε παλικάρι μου την λεβεντιά? Στο ότι το οργάνωσε? Στο ότι το σχεδίασε? Στο ότι οπλίστηκε και όχι μόνο με θάρρος για να το πραγματοποιήσει? Κι αυτή η λεβεντιά που ήταν κρυμμένη και δε τον συγκράτησε, και δε τον έκανε να ξανασκεφτεί, και δε τον έκανε να πισωγυρίσει φίλτατε?
4. Κακώς εννόησε και λανθασμένα έπραξε… (λέει ο Μάκης): Χαρήκαμε σφόδρα. Ξέρεις πολλούς να παρανομούν τοιουτοτρόπως και να έχουν εννοήσει καλώς και να έχουν πράξει ορθώς παλικάρι μου? Επιταγή έκοψε το παιδί που υπολόγιζε να μπορέσει να την καλύψει και τελικά ένεκα η ρουφιάνα η κρίση δεν τα κατάφερε? Θα τρελαθούμε εντελώς μου φαίνεται.
5. Δεν ανήκει στους πολιτικούς γόνους που πούλησαν οικόπεδα και αξίες κλπ κλπ κλπ… (λέει ο Μάκης): Κι αυτό το τρομακτικό απόφθεγμα το φέρνει σε αντιδιαστολή με τα γνωστά Βουτσο-κατορθώματα. Και ποιος σου είπε παλικάρι μου ότι σ αυτά τα κατορθώματα οφείλει η κοινωνία και η δικαιοσύνη να είναι ανεκτική? Οφείλει όμως να μη τα συγκρίνει, και να μην τα συμψηφίζει με τα εγκλήματα των κοινών θνητών. Άσε λοιπόν τη δικαιοσύνη φίλτατε να κρίνει και τους Βούτσηδες, κι αξιοποίησε την βαρύτητα της εκπομπής, του λόγου και της εφημερίδας σου, για να τιμωρηθούν ακόμα αυστηρότερα τα πολιτικά λαμόγια. Κάνε κεντρικό σου σύνθημα τη δική μας καμπάνια που προβλέπει τα εξής:
ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ
ΟΛΑ τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ να ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ άμεσα ότι στην πρώτη ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ θα ομοφωνήσουν στην ψήφιση τριών άρθρων:

1. Θα ΔΗΜΕΥΕΤΑΙ άμεσα η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ υπουργών, πολιτικών προϊσταμένων και διοικητών οργανισμών που πλούτισαν μετά την είσοδό τους στη πολιτική. Επέκταση του μέτρου και στα μέλη των οικογενειών τους.

2. Ανάλογη πρόβλεψη να προωθηθεί και στον ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ για τον ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ των Δημοσίων υπαλλήλων.

3. ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ των πολιτικών που με τη στάση τους υπονόμευσαν τα Εθνικά συμφέροντα της χώρας, έστω και αν με την ανοχή τους συνέβαλαν σε ΕΘΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ και ΜΕΙΟΔΟΣΙΕΣ. Μόνιμη αφαίρεση των πολιτικών δικαιωμάτων τους και τα ονόματά τους να αναγράφονται σε μαύρη μαρμάρινη στήλη τοποθετημένη στον ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, κάτω από τον τίτλο: "ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ".

Γιατί...
Όλοι έχουν παρελθόν. Κι αυτός ο λαός έχει ακόμα μνήμη.
Η ανάγκη αυστηρότερης αντιμετώπισης όλων αυτών των λαμογιών, δε θα μας κάνει να αντιμετωπίσουμε με αυθαίρετα ελαφρυντικά όλους τους άλλους φίλτατε.
6. Κοινωνικές αναταραχές κλπ κλπ κλπ… (λέει ο Μάκης): και στ όνομα αυτών να ανεχθούμε τα πάντα. Για ξαναματακάτσε κουμπάρε γιατί την χάσαμε εντελώς την μπάλα μου φαίνεται. Επειδή δηλαδή οι λαοί εξαθλιώνονται και αγωνίζονται, εμείς να βαφτίσουμε εξέγερση την ασύδοτη δράση των συμμοριών, και να εντάξουμε σ αυτήν και το περιστατικό Βούτση, έτσι για ν αναγορεύσουμε κι έναν γιαλατζή επαναστάτη μιας και δεν έχει η Ελλάδα άλλα πρότυπα για να εμπνεύσουν τη νέα γενιά. Μάκη συγκεντρώσουουουου…. Η ενασχόληση με τη δημοκρατία δεν είναι φίλτατε μια κακώς νοούμενη υπηρεσία εξαγωγής απωθημένων. Στη δημοκρατία αυτό κυρίως οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε δεν είναι το δικαίωμα στην ασυδοσία αλλά την υποχρέωση στον σεβασμό.
Είναι αυτονόητο πως οφείλουμε – ΟΛΟΙ ΜΑΣ - τη συμπάθεια στους γονείς, στην οικογένεια, του Γιώργου Βούτση…
Είναι αυτονόητο πως το δράμα της κάθε οικογένειας οφείλει κανείς να το προσεγγίζει με σεβασμό…
Ίσως γι αυτό θα ήταν και καλύτερα να σιωπούμε απέναντι σ αυτά τα δράματα που μπορεί ξαφνικά να κτυπήσουν την κάθε πόρτα, κι αυτό θα έπρεπε να κάνεις κι εσύ φίλτατε Μάκη.
Την αγανάκτηση δε την προκαλεί το παράπτωμα του Βούτση, την προκαλεί ο τρόπος που επέλεξες να προσεγγίσεις το πρόβλημα. Και η αντίδρασή στον τρόπο που επέλεξες δε συνιστά ασέβεια στο Γολγοθά μιας καθημερινής οικογένειας που θα μπορούσε να είναι η οικογένεια του καθένα, αλλά αντίσταση σε μια επικίνδυνη, επιπόλαια και ισοπεδωτική λογική.
Συγνώμη στην οικογένεια Βούτση. Ειλικρινά συγνώμη μέσα από την ψυχή μου. Και τη δική μου αλλά και όσων συμφωνούν μαζί μου για τη συναισθηματική λαθροχειρία που επεχείρησε ο φίλτατος Μάκης…