14/6/12

Ευρωρουφιανιές αλα 1965

Μεταγραφές της τελευταίας στιγμής στην Κοινοπραξία ΑΠΟΣΤΑCia ΕΠΕ

Την προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Β Αθηνών με τον ΛΑΟΣ στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Αντώνη Μπίλντερμπεργκ για ένα ισχυρό Ευρωπαϊκό Πατριωτικό Μέτωπο.
Ακόμα η κ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ που στις εκλογές της 6ης Μαΐου συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στον νομό του Κιλκίς, με απογοήτευση αντιλήφθηκε πως οι θέσεις της και η προσπάθεια της ήταν «ψιλά γράμματα» για την ηγεσία των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και αποφάσισε στις 14 Ιουνίου την μη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του κινήματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Τώρα με αυτές τις μεταγραφές σώθηκαν ο Αντωνάκης και η Μέρκελ. Προβλέπω ότι θα χρειαστεί γερμανικό ελικόπτερο για να διαφύγει το βράδυ της Κυριακής μαζί με τον τομεάρχη μεταγραφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

13/24 Ιουνίου. Η Επέτειος του Μαρτυρίου του Ρήγα στο Βελιγράδι πριν από 226 χρόνια και το μνημόσυνο για την Ρήγα και τους επτά εθνομάρτυρες που έδωσαν τη ζωή τους για την Πατρίδα που οργάνωσα το 1998 στα 200 χρόνια από την εκτέλεση τους

Όταν εκτελέστηκαν ο Ρήγας και οι επτά «μαθητές» του, στο Βελιγράδι, στον πύργο Νεμπόϊσα, το Ημερολόγιο στο Βελιγράδι, την Κωνσταντινούπολη, ...