10/6/12

Η Κάλπη και τα ερωτηματικά της

Ο ΛΑΟΣ θα είναι στη Βουλή παρά τον πόλεμο ιουδαίων και εργολάβων

Ο προτελευταίος κύκλος των προεκλογικών δημοσκοπήσεων ολοκληρώθηκε χωρίς μια ξεκάθαρη εικόνα. Οι αναποφάσιστοι παραμένουν πολλοί, γύρω στο 15% και τα δύο κόμματα εξουσίας, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ κινούνται γύρω από το 26%. Ο Βενιζέλος πήρε τον κατήφορο και πάει για μονοψήφιος. Πτώση για ΚΚΕ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που με το προσχεδιασμένο «κόλπο σφαλιάρα» και τη βοήθεια ιουδαίων και εργολάβων, σταθεροποιούνται γύρω στο 4%.
Για τον ΛΑΟΣ διαπιστώνεται μια δυναμική ανόδου. Αλλού έχουμε άνοδο, αλλού κρατάμε τις δυνάμεις μας, και σε ορισμένους νομούς έχουμε μικρή πτώση. Στις περισσότερες έρευνες, είμαστε είτε λίγο πάνω, είτε λίγο κάτω από το 3% όσων έχουν αποφασίσει. Δηλαδή γύρω στις 160.000-165.000 ψήφους. Ουσιαστικά ,το αποτέλεσμα θα κριθεί- και πάλι- στη Β Αθηνών, και από το ποσοστό που θα πάρουμε από τους 1.000.000 αναποφάσιστους. Αν πάρουμε από αυτούς στις 17 Ιουνίου 3%, δηλαδή 30.000 ψήφους, θα είμαστε μέσα. Κάθε ψήφος μετράει. Για αυτό χρειάζεται αγώνας μέχρι την τελευταία στιγμή. Μέχρι να κλείσουν οι κάλπες.
 Ο ΛΑ.Ο.Σ θα είναι στη Βουλή παρά τον πόλεμο ιουδαίων και εργολάβων.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...