30/6/12

Ο Ελεύθερος Κόσμος με μια μεγάλη προσφορά στους αναγνώστες

Μαζί με τον «Ελεύθερο Κόσμο» που κυκλοφορεί στην Αθήνα και στον Πειραιά στις 30 Ιουνίου, θα βρείτε μια από τις τρεις μονογραφίες του Patria: Μαραθώνας, Γεώργιος Γρίβας και το έπος των Μυρίων, μόνο με 2 ευρώ.
Διαβάστε ακόμα για το πώς ο Μπαχτσελί απέτυχε να κάνει το σόου του στο Μέγα Δέρειο. Το ίδιο θα γινόταν σε όλη την Θράκη αν υπήρχαν πολλές δασκάλες σαν την Χαρά Νικοπούλου. Ο Κουβέλης της ΔΗΜΑΡ θέλει να κάνει «Έλληνες» 300.000 παιδιά μεταναστών. Τσιμουδιά από τους «δεξιούς» της ΝΔ. Ενώ η Κύπρος οδηγείται στα νύχια του ΔΝΤ, ο Χριστόφιας θέλει να αποκαταστήσει τους κομμουνιστές συνεργάτες των Άγγλων. Διαβάστε ακόμα τις παρεμβάσεις του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου και του Σπύρου Χατζάρα για το πολιτικό μέλλον του εθνικιστικού κινήματος και μην χάσετε την αναφορά στις εξελίξεις της ΕΕ και το ευρωομόλογο πουν οδηγούν στην κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας των εθνών της Ευρώπης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ερχονται λεει ο μητσος το διδυμο γαλατσης σαντοριναιος και τα αρχιδια μας κουνιουνται δηλαδη με τα μαλακιστηρια τα αρχιπαρταλια.

το ντουο παπαρας να μας τα πρηξει ,χεσε μας και αυτους τους μαπες ρε τωνη ...