21/6/12

H αλβανική μάστιγα και ο ρόζ ανθρωπισμός

Αλβανός εισαγγελέας έπαιρνε τζάμπα φάρμακα ως άπορος από το δήμο Ιωαννίνων

Μετά από ελέγχους στο δήμο Ιωαννίνων, βρέθηκε Αλβανοί εισαγγελέας ο οποίος έπαιρνε τζάμπα φάρμακα για τη σοβαρή πάθηση από την οποία έπασχε ως δήθεν άπορος από τις υπηρεσίες του δήμου. Κατά την απογραφή στο δήμο αποκαλύφθηκαν κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις, περίπου 500 στον αριθμό, αλβανών που λάμβαναν επιδόματα και άλλες παροχές χωρίς να είναι μόνιμοι κάτοικοι Ιωαννίνων.
Δύο αδίστακτοι Αλβανοί φονιάδες κρύβονται κατά την αστυνομία πίσω από τους πυροβολισμούς εναντίον πληρώματος της ομάδας ΔΙΑΣ επί της οδού Νικηφορίδου στο Βύρωνα. Οι Αλβανοί ανήκαν στην συμμορία των ληστών και βιαστών με τα Καλάσνικοφ που το χειμώνα είχαν ρημάξει τα νότια προάστια, έμπαιναν μέσα στα σπίτια και βίαζαν συζύγους των ιδιοκτητών. Η αστυνομία πιστεύει επίσης ότι μέλη της ίδιας συμμορίας μπορεί να ευθύνονται για την δολοφονία του 56χρονου φαρμακοποιού στου Ρέντη.

Δελτίο εγκλημάτων 

ΡΟΔΟΣ: Μια 61χρονη Ελληνίδα στο Γεννάδι Ρόδου βρέθηκε τα μεσάνυχτα νεκρή εντός της οικίας όπου εργαζόταν. Η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι. ΑΙΓΑΛΕΩ: Θανάσιμα τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο βρέθηκε σήμερα το πρωί ένας 44χρονος Ελληνας μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε με την οικογένειά του στην οδό Δυρου στο...Αιγάλεω. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα βρέθηκε νεκρό στο κρεβάτι του, ενώ η σύζυγος του ήταν σε άλλο δωμάτιο, όπου την είχε πάρει ο ύπνος βλέποντας τηλεόραση. Ο ένας από τους δύο γιους του 44χρονου ξύπνησε απο έναν κρότο, βρήκε τον πατέρα του νεκρό και ειδοποίησε την Αστυνομία. ΕΥΒΟΙΑ: Νεαρός πάλεψε με ληστή που κακοποιούσε τη μητέρα του, χτυπώντας την στο κεφάλι. Ο 22χρονος δράστης συνελήφθη. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:  Η  ληστεία έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στην οδό Διαλέττη. Ο άγνωστος δράστης με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε ένα νεαρό που επέστρεφε στο σπίτι του και βούτηξε τα 370€ που είχε στο πορτοφόλι του. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα είχαμε τη δεύτερη ληστεία. Στην οδό Καλαποθάκη, δύο άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από κάτοικο της πόλης, το ποσό των 950€. Οι δράστες διέφυγαν με μηχανάκι και οι έρευνες που ακολούθησαν για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, δεν απέφεραν καρπούς.Το τελευταίο χτύπημα έγινε στην περιοχή της Μενεμένης. Στην οδό Γληνού, δύο άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου και μαχαιριού αφαίρεσαν από διερχόμενο κάτοικο το ποσό των 750€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...