14/6/12

Αντωνάκης και Ευρωπαϊκό Μέτωπο», Καπούτ

To Ντέρμπυ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ δεν θα γίνει ποτέ

Παρά την προσπάθεια του ΣΕΒ από το ΜΈΓΚΑ, και την επιστράτευση του Ολαντρέου, της Όλγας του Γιάννη και των άλλων παιδιών, η επιχείρηση Ευρω-τρομοκρατία απέτυχε, και το εκλογικό Ντέρμπυ της Κυριακής δεν θα γίνει ποτέ.
Η μάχη έχει ήδη κριθεί. Η συγκέντρωση της Ομόνοιας του ALEXIS έδειξε ότι το ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ είναι κοινωνική πραγματικότητα. Ο ALEXIS του Ομπάμα θα κερδίσει μήκη μακράν τον τραπεζοϋπάλληλο Αντωνάκη και τον Χοντροβαγγέλη. Το «Ευρωπαϊκό Πατριωτικό Μέτωπο», των Κωνσταντινόπουλου, Βορίδη, Ντόρας, Δασκαλόπουλου, Ζήμενς,Σαμαρά ναυάγησε στο συντριβάνι της Ομόνοιας, και ήδη βγήκαν τα μαχαιροπήρουνα για να σφάξουν τον Αλχημιστή. Το «μείγμα» δεν του βγήκε.
Το ζήτημα πια δεν είναι το ποιος θα κερδίσει την Κυριακή, ούτε το τι κυβέρνηση θα σχηματιστεί. Ο αχταρμάς με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ του ΣΕΒ δεν παίζει. Μόνο τίποτα Τέρενς-Ισραήλ και το ΚΙΣ-Κουβελιστάν. Από εκεί και πέρα αρχίζει ο δρόμος της συγκρότησης του αντι-Ολιγαρχικού Παλλαϊκού, Εθνικού Πατριωτικού Μετώπου που θα ανατρέψει τον αριστεροιουδαικό συνασπισμό. Αλλά αυτά από τη Δευτέρα. Ο ρόλος του ΛΑΟΣ θα είναι κρίσιμος και για αυτό η παρουσία του στη Βουλή θα είναι καθοριστική.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δείχνει το πρώτο κόμμα στην Αττική,όχι πανελλαδικά

Γενικα,όποιο κόμμα έκανε την κεντρικη προεκλογικη συγκέντρωσι
με το μεγαλύτερο πλήθος,βγαίνει πρώτο κόμμα στην Αττικη.
Πανελλαδικα,όμως,βγαίνει ή πρώτο ή δεύτερο κόμμα.

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...