24/6/12

Μετά τον χερ Papadimos ο αντιστασιακός μίστερ Rapanos

του Σπύρου Χατζάρα

Το πρώτο όνομα υπουργού στάλθηκε από τα «Κεντρικά». Μίστερ Rapanos. Η χαρούμενη υπουργική παρέα του προέδρου της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, από τη Νέα Αποστασία ΕΠΕ, τη Νέα Δημοκρατική Αριστερά ΕΠΕ, (ΚΙΣ/Κουβελιστάν), και τη Νέα Χρεοκοπία ΕΕ,(ΚΙΣ/Πασοκιστάν), κατάλαβε την Πέμπτη το βράδυ τι θα πει προεκλογική δέσμευση. Επεβλήθησαν νέες οριζόντιες περικοπές και στους δικούς τους μισθούς , αλλά εξαιρέθηκαν τα «μαύρα» επιμίσθια και τα «μπόνους». Ταυτόχρονα επειδή διαφωνούσαν οι εταίροι του κ. Ράπανου και για να μη χαλάσει η «πατριωτική» σούπα, πήγε περίπατο και η δέσμευση Αντωνάκη του Αλχημιστή ότι θα καταργήσει τον λαθρονόμο Ραγκούση, μόλις έλθει εν τη βασιλεία του. Κατά τα λοιπά, η τετραμερής φωτογραφία, Σαμαρα, Βενιζέλου,Ράπανου, Κουβέλη, εξήγησε στον θεότυφλο και θεόκουφο λαό, που ακούει μόνο την Όλγα και τον πράσινο Γιαννάκη, και την ουσία των δεύτερων εκλογών, αλλά και την ουσία της νέας εξουσίας. Τίποτα δεν έχει δεν έχει αλλάξει. Οι τραπεζίτες είναι πάντα εδώ. Η μετάβαση από τον χερ Papadimos στον μίστερ Rapanos, δεν πέτυχε με την πρώτη αφού χρειαζόταν τη νομιμοποίηση, του 50% και δεν την είχε στις 6 Μαΐου. Επομένως ξανά εκλογές, για να μην έλθει ο ροζ ALEXIS, και να έλθει ο Ράπανος και ο κόκκινος Πάνος. Και συμφώνησαν 30 μπλέ και 13 πράσινοι και 7 ιουδαίοι, δηλαδή 50% παρά κάτι ψιλά. Λαϊκός θρίαμβος της Goldman Sachs , αφού, (για όσους δεν το γνωρίζουν), ο βομβιστής κύριος Ράπανος, διατέλεσε πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών την σκοτεινή εποχή 2000 – 2004. Δηλαδή την εποχή που οι Papadimos- Παπαντωνίου – Σημίτης, και η Goldman Sachs , καταστρώνανε το colpo grosso με τα swaps !!! Όλοι μια μεγάλη τραπεζική ιουδαϊκή οικογένεια. (Άλλωστε και ο Γαβρίλης (Λιάνα) ήταν εξαδέλφη της συζύγου του αρχι-ουάγκα).
Μετά από εμένα, τον μίστερ Rapanos ,τον πρόσεξαν και οι Ουάγκα, αλλά εκείνους τους ενόχλησε περισσότερο το πολύ πράσινο παρελθόν του , διότι προφανώς από τη στοά του Λονδίνου, τους έχουν πει να μην βλέπουν Ιουδαίους και άλλους ραβίνους του χρήματος αλλά μόνο πασόκους.
Σε αυτές τις διπλές εκλογές, εμείς κάναμε το καθήκον μας απέναντι στο ΛΑΟ και την ΠΑΤΡΙΔΑ . Είπαμε ότι ο αρχιραβίνος του χρήματος έχει δύο χεράκια. Ένα αριστερό που το λέει ALEXIS και ένα δεξιό που το λέει ANTONIS. Ποτέ άλλοτε δεν είχαν τεθεί σε προεκλογική περίοδο μπροστά στον Ελληνικό λαό απλά και ξάστερα τα διλλήματα Goldman Sachs ή Δημοκρατία, Τοκογλύφοι ή Δημοκρατία ,Δημοκρατία ή Μπίλντερμπεργκ. Βάλαμε μπροστά στον Έλληνα την ουσία της πολιτικής. Εάν η Δημοκρατία, δηλαδή οι Λαοί, μπορεί να δανείζεται με το ίδιο επιτόκιο με τους τυχάρπαστους τοκογλύφους .Η απάντηση από την Κάλπη ήταν. Μπίλντερμπεργκ και Goldman Sachs για να μας δώσουν τα φάρμακα μας. Μόνο 98.000 έμειναν μαζί μας όρθιοι στις Θερμοπύλες, απέναντι στη στρατιά της διεθνούς τραπεζικής Χούντας , των τοκογλύφων της Νέας Τάξης Πραγμάτων και βροντοφωνάξαμε το απλό και ελληνικό μήνυμα,. Μολών Λαβέ. Μαζί με αυτούς τους Έλληνες πατριώτες θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την εθνική αφύπνιση, και με χειροπιαστές πολιτικές πρωτοβουλίες , για να δανείζονται οι δημοκρατίες με το ίδιο επιτόκιο με τις τράπεζες, για να πληρώσουν οι εβραϊκές κοινότητες στην Ελλάδα φόρους, για να πετάξουμε έξω τους τούρκους από τα νησιά.
Όσοι δεν ψήφισαν το δίπολο της αμερικανικής πρεσβείας, χάθηκαν ανάμεσα στον ελαφρόλαϊκό «αντιμνημονιακό πατριωτισμό» γαλακτοβιομηχανίας -Ισραήλ, και τον γκροτέτσκο εθνικισμό του Καιάδα και της τηλε-σφαλιάρας. Σε αυτή την περίπτωση κανείς δεν είναι αθώος. Ούτε οι ηλίθιοι .
Τα πρόβατα αυτή τη φορά φταίνε ,γιατί μόνα τους πήγαν στο μαχαίρι.
Ο βοηθός του κ. Ράπανου, ο Αντωνάκης , που έγινε «επιτέλους» ανεύθυνος πρωθυπουργός, με τις ευλογίες αμερικανών, γερμανών ,ιουδαίων, και εγχώριων ολιγαρχικών, αφού τους υποσχέθηκε ότι θα τηρήσει την υπογραφή του Μνημονίου, ζήτησε από τον ελληνικό λαό, «πατριωτισμό», «εθνική ενότητα» και «εμπιστοσύνη». Πατριωτισμό θα πρέπει να επιδείξει πρώτα ο ίδιος και η κυβέρνηση του. Η «Εθνική Ενότητα» με τους Ράπανους και άλλους τραπεζίτες, αλλά και με τους «διεθνιστές» του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, είναι κάτι σαν «πράσινο άλογο», ενώ η «εμπιστοσύνη» θα πρέπει να κερδηθεί. Από την εμπειρία μας σαν λαός δεν θα πρέπει να τους έχουμε καμιά εμπιστοσύνη. Το τέλος της προεκλογικής περιόδου κλείνει την περίοδο των ΘΑΑΑΑ. Τώρα ούτε η βοήθεια του θεού που ζήτησε ο κ. Σαμαράς δεν τους γλυτώνει.
Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.
Στις επάλξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...