13/6/12

Η νεοφιλελεύθερη πολιτική και οι ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ οι κύριοι εχθροί της χώρας

Η επόμενη κυβέρνηση δεν θα έχει μεγάλο ορίζοντα ζωής

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ κυβερνά την Ελλάδα αφού όσοι έχουν κυβερνήσει στη χώρα έχουν προηγουμένως συνεργασθεί με αυτήν και τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ, ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση της χώρας, τόνισε κατά την διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης τύπου του ΛΑΟΣ, ο Πρόεδρος του Γ. Καρατζαφέρης, λέγοντας ότι δεν προτίθεται να μετάσχει σε κυβέρνηση που θα θέλει να εφαρμόσει τα μέτρα του Μνημονίου , διότι γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο έφυγε από την κυβέρνηση Παπαδήμου. Ο Γ. Καρατζαφέρης, τόνισε ότι πως «δεν είναι η Ελλάδα το «κακό σπυρί» της Ευρώπης αλλά η νεοφιλελεύθερη πολιτική του ευρωπαϊκού Βορρά που προσπαθεί να καθυποτάξει την οικονομία του Νότου», κατηγόρησε τις χώρες του Βορρά, διότι με σχέδιο κρατούν σε καθίζηση τις οικονομίες και τη βιομηχανία του Νότου, για να τις απομυζούν, και πρότεινε να συγκροτηθεί ένα μέτωπο των χωρών του Νότου,εκτίμησε δε ότι η ΕΕ οδηγείται στην καταστροφή, και η διάλυση της Ευρώπης, όπως είπε, «είναι ο μόνος τρόπος για να βγει η χώρα μας εκτός ΕΕ».
Ο Γ. Καρατζαφέρης, είπε ότι στον προεκλογικό αγώνα δεν γίνεται κουβέντα για τα πραγματικά προβλήματα και τις θέσεις των κομμάτων αλλά «για το ποιος είναι χειρότερος από τον άλλο», και προέβλεψε ότι η επόμενη κυβέρνηση δεν θα έχει μεγάλο ορίζοντα ζωής και ότι η χώρα θα οδηγηθεί, πολύ σύντομα, σε «τρίτο γύρο» εκλογών ανεξαρτήτως του αν θα σχηματιστεί τελικά κυβέρνηση. Ο Γ. Καρατζαφέρης, κατελόγισε ευθύνες σε ‘όλα τα κόμματα της Βουλής που διαλύθηκε για την στάση τους κατά την προσπάθεια δημιουργίας κυβέρνησης, λέγοντας ότι ο καθένας νοιαζόταν μόνο για το κόμμα του , και κατηγόρησε την εταιρεία που συνεργάζεται με το υπουργείο Εσωτερικών για την έκδοση των αποτελεσμάτων, αφήνοντας αιχμές για αλλοίωση του αποτελέσματος της 6ης Μαΐου σε σχέση με τον ΛΑ.Ο.Σ που σύμφωνα με τα στοιχεία της επανακαταμέτρησης θα έπρεπε να είναι εντός Βουλής.
Ο Γ. Καρατζαφέρης είπε ότι εάν από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου προκύψει μια κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, δεν θα έχουμε ούτε μία μέρα ειρήνης στην Αθήνα, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ, «που δημιουργούσε επεισόδια, όταν είχε 3%, δεν θα επιτρέψει ειρήνη τώρα που θα έχει πάνω από 20%". Ενώ «αν βγει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σε 2-3 μήνες θα φανεί το αδιέξοδο και θα ενωθεί ξανά ο αστικός κόσμος», και κάλεσε τους πολίτες «να δουν το μονιμότερο και όχι το πρόσκαιρο σε αυτές τις εκλογές ψηφίζοντας με λογική και όχι με το σύνδρομο του Σαμψών».
Ο κ.Καρατζαφέρης εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ΛΑΟΣ θα είναι στην επόμενη Βουλή και θα διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο στις διαδικασίες σχηματισμού κυβέρνησης και επιτέθηκε κατά της ΧΑ αποκαλώντας τα μέλη της ναζιστές και τόνισε ότι «η πολιτική του χαστουκιού ήταν κάλα σχεδιασμένο θέμα και έχει να κάνει με το αύριο της Δημοκρατίας».

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:30
Ο ΛΑ.Ο.Σ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...