1/6/12

.Oι Ραβίνοι του χρήματος καθοδηγούν τα επικοινωνιακά «μέτωπα»

Η Κοινοπραξία ΑΠΟΣΤΑCIA ΕΠΕ και τα «Μέτωπα» με  του ευρώ

 Του Σπύρου Χατζάρα

Τα τελευταία νέα από το «μέτωπο των δημοσκοπήσεων», που ελέγχουν και διασταυρώνουν την αποτελεσματικότητα της προπαγάνδας, δείχνουν ότι αυξάνεται η πόλωση μεταξύ των δεξιών οπαδών του ιδρύματος Αντενάουερ και των κεντροαριστερών φίλων του θείου Σαμ, και επομένως όλο και περισσότερα πρόβατα, στεγάζονται στις στρούγκες της Κοινοπραξίας Τσίπρα-Λαλιώτη δηλαδή του Συριζοπασόκ ,και της Κοινοπραξίας ΑΠΟΣΤΑCIA ΕΠΕ, του Αντωνάκη και της Ντόρας.
Ο αμερικανικός παράγων, λένε αυτοί που ξέρουν, επειδή το Δημοκρατικό κόμμα είναι «προοδευτικόν», υποστηρίζει, «τις γνήσιες λαϊκές δυνάμεις βασική συνιστώσα των οποίων είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», όπως ανακοίνωσε η θεία Λούκα. Αντίθετα, ο γερμανικός παράγων, επειδή οι Χριστιανοδημοκράτες είναι δεξιοί, υποστηρίζει τα δεξιά αμερικανάκια, τον Αντωνάκη και τη Ντορούλα του Εφιάλτη.
Οι «προοδευτικοί Συριζοπασόκ», μαζί με τους Ομπάμα, λένε ότι «η πολιτική της βαθιάς ύφεσης δε μπορεί να συνεχιστεί». Για το λόγο αυτό , ο εκπρόσωπός του ΔΝΤ Τζερι Ραϊς , είπε ότι το Ταμείο , που «δεν εμπλέκεται στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα», «είναι ανοιχτό σε ιδέες για την αποτελεσματικότερη επίτευξη των στόχων του δημοσιονομικού προγράμματος στην Ελλάδα από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου», και παράλληλα εξέφρασε τη λύπη της κας Λαγκάρντ για το γεγονός ότι τα πρόσφατα σχόλιά της «παρανοήθηκαν».Επομένως στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, οι οπαδοί του Ομπάμα θα ψηφήσουν είτε για την «τροποποίηση του Μνημονίου», είτε για την «κατάργηση» του.
¨Όσο παρανοήθηκαν τα σχόλια της βαμπίρ Λαγκάρντ άλλο τόσο παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του βαμπίρ Μπαρούχ στις 11 Μαΐου, στην ιταλική τηλεόραση, που απαντώντας στην αμφισβήτηση του μνημονίου είχε πει : «Εάν ένα μέλος μιας λέσχης δεν σέβεται τους κανόντες , τότε είναι καλύτερα να φύγει από τη λέσχη. Και το ίδιο ισχύει και για οποιαδήποτε οργάνωση, θεσμό ή σχέδιο».Αργότερα και αυτός επειδή επικρήθηκε από τα «κεντρικά» στη Νέα Υόρκη, διευκρίνισε ότι ποτέ δεν είχε σκοπό να κάνει μια τόσο ισχυρή δήλωση, αλλά το έκανε, επειδή του το ζήτησε ο βαμπίρ Λουκάς Παπαδήμος, μετά την αποτυχία να σχηματιστεί ο επιθυμητός συνασπισμός ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μετά τις εκλογές της 6ης Μαϊου, ώστε να αφυπνιστεί η ελληνική πολιτική ηγεσία. Το βαμπίρ Μπαρούχ, μαζί με τα τραπεζικά βαμπίρ Λαγκάρντ, Σόϊμπλε, και το βαμπίρ Μέρκελ, υποστηρίζουν το μνημόνιο που συνέταξαν ο ΣΕΒ μαζί με τον Τόμσεν, και υπέγραψαν οι Σαμαράς και Βενιζέλος. Όλη η «χορογραφία» γίνεται έτσι αντιληπτή.
 Οι δεξιοί ραβίνοι του χρήματος που θέλουν λιτότητα, και που εκφράζονται από το Ευρωπαϊκό Λαικό Κόμμα συγκρούονται με τους «κεντροαριστερούς» ραβίνους του χρήματος, που καθοδηγούνται από τον Ομπάμα και τον Ολαντρέου, και για το λόγο αυτό τα πρόβατα, καλούνται από τους καναλάρχες, που ως μέλη του ΣΕΒ συνέταξαν το μνημόνιο , να ψηφίσουν «για την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη» και για «σταθερότητα». Όσοι ψηφοφόροι «αυτοεπιστρατεύθηκαν» στο «μέτωπο» της ΑΠΟΣΤΑCIA ΕΠΕ, για να ανακόψουν τον ΣΥΡΙΖΑ, μπήκαν στην υπηρεσία του γερμανικού παράγοντα και των «δεξιών ραβίνων» του χρήματος.
Στην Ισλανδία που οι ψαράδες με δημοψήφισμα συνέτριψαν την ψοφοδεή πολιτική της σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης που είχε υποκύψει στους ξένους δανειστές και που αρνήθηκαν να πληρώσουν τις οφειλές των ιδιωτικών ισλανδικών τραπεζών, αφήνοντάς τες να χρεοκοπήσουν, οι Ισλανδοί κατόρθωσαν να διαφυλάξουν «το σκανδιναβικό μοντέλο κοινωνικής προστασίας», και η οικονομία αρχίζει να ανακάμπτει. Η Ισλανδία, η οποία δεν ανήκει στην ευρωζώνη, αντιμετώπισε τη χρεοκοπία της χώρας με μια συνολική πολιτική. Υποτίμησε το εθνικό νόμισμα, την ισλανδική κορώνα, και επέβαλε ελέγχους και περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων. Αρχικά η κορώνα υποτιμήθηκε έναντι του δολαρίου κατά 50%, αλλά ήδη η υποτίμηση έχει περιοριστεί στο 30% . Η χαμηλότερη ισοτιμία της κορώνας οδηγεί αμέσως στην αύξηση των εξαγωγών και στη μείωση των εισαγωγών, αντικαθιστώντας ένα τμήμα τους με τοπικά προϊόντα, με αποτέλεσμα το εμπορικό ισοζύγιο της Ισλανδίας να παρουσιάζει ήδη πλεόνασμα από ελλειμματικό που ήταν. Το ΑΕΠ της Ισλανδίας αυξήθηκε κατά 1,2% το τρίτο τρίμηνο του 2010. Ο πληθωρισμός, ο οποίος είχε εκτιναχθεί στο 18,6%, έπεσε ήδη κοντά στο 2,5%, που είναι ο στόχος της ισλανδικής κεντρικής τράπεζας. Το έλλειμμα του προϋπολογισμού θα είναι 6,3% φέτος, και ταχύτατα, ίσως και μέσα στο 2011, θα οδηγηθεί σε πλεόνασμα. Το δημόσιο χρέος, το οποίο έχει εκτιναχθεί στο 115% του ΑΕΠ, θα μειωθεί σταδιακά στο 80% του ΑΕΠ μέχρι το 2015.
Στο Ρέικιαβικ, η Δημοκρατία νίκησε τους Ραβίνους του χρήματος. Στην Ελλάδα αντίθετα οι Ραβίνοι καθοδηγούν τα επικοινωνιακά «μέτωπα». Το μνημόνιο το «συνέγραψαν» ο Παπαδήμ, ο Δασκαλό, ο Ψυχάρ, ο Μπόμπολ, ο Αλαφούζ, ο Ραπανό, και το υπέγραψαν ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο, και μετά ζητούν από τα βαμπίρ Μπαρούχ, Λαγκάρντ, Σόϊμπλε, Μέρκελ, να κάνουν δηλώσεις που θα μεταδίσουν από τα κανάλια τους οι Ψυχάρ, Μπόμπολ, Αλαφούζ, κλπ ώστε να τρομοκρατούνται τα πρόβατα, και να πληρώνουν τους φόρους τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα η έρευνά σας είναι άκρως συγκινητική!Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο στην νέα σας προσπάθεια με τον ΛΑ.Ο.Σ και ελπίζω σύντομα η πλειοψηφία του ελληνικού λαού να αφυπνιστεί επιτέλους,ίσως και από ολοκληρωτική αλλαγή στάσης ζωής και αντίληψης των πραγμάτων που συμβαίνουν γύρω μας και έχουν καταντήσει τον άνθρωπο έναν απλό αριθμό!Ε,όχι κυρίες και κύριοι είμαι πνευματικό ον και έχω δικαίωμα να ζήσω ελεύθερος!Κάτω τα χέρια απ'την ζωή μας και την πατρίδα μας!Με αγάπη,σεβασμό και εκτίμηση,ΛΕΩΝΙΔΑΣ