16/6/12

Κάναμε το καθήκον μας απέναντι στο ΛΑΟ και την ΠΑΤΡΙΔΑ

Είμαι υπερήφανος για τη συμμετοχή μου μαζί με τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον ΛΑΟΣ στην μακρά σχεδόν δίμηνη προεκλογική περίοδο.
Κάναμε το καθήκον μας απέναντι στον Ελληνικό Λαό. Βάλαμε τα διλήμματα Δημοκρατία ή Μπίλντερμπεργκ, Τοκογλύφοι ή Δημοκρατία που ποτέ άλλοτε δεν είχαν τεθεί σε προεκλογική περίοδο. Βάλαμε το δίλημμα εάν η Δημοκρατία δηλαδή οι Λαοί μπορεί να δανείζεται με το ίδιο επιτόκιο με τους τυχάρπαστους τοκογλύφους, προς τους οποίους ο Γιώργος Καρατζαφέρης έστειλε το απλό και ελληνικό μήνυμα Μολών Λαβέ. Εμείς κάναμε το καθήκον μας. Είπαμε ότι ο αρχιραβίνος του χρήματος έχει δύο χεράκια. Ένα αριστερό που το λέει ALEXIS και ένα δεξιό που το λέει ANTONIS. Ο πρόεδρος Γιώργος Καρατζαφέρης είπε ότι Ελληνικός λαός πρέπει να πάει στις κάλπες ενημερωμένος, έχοντας καταλάβει πλήρως ποιο είναι το διακύβευμα. Την Κυριακή παραχωρείται η Ελλάδα στα δίχτυα της Νέας τάξης πραγμάτων. Αυτά που έλεγε ο Κίσινγκερ πριν από 20 περίπου χρόνια, αυτά που μεθόδευε χρόνια τώρα η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, υλοποιούνται από την Κυριακή. Όλα ήταν και είναι καλώς μεθοδευμένα αυτή τη στιγμή. Είναι σαφέστατα ναρκοθετημένο το πολιτικό και το μιντιακό περιβάλλον. Όλοι συνθέτουν ένα παιχνίδι για την άνευ όρων παράδοση της χώρας. Την Κυριακή παραδίδεται η χώρα και ίσως φαντάζονται κάποιοι, ότι είναι μονόδρομος αυτή η παράδοση. Δεν είναι όμως μονόδρομος η παράδοση της χώρας.

Οι παραζαλισμένοι όμως δεν έκαναν το δικό τους. Ένας τέως φίλος και συνεργάτης μου για παράδειγμα ,διάλεξε την «φαλακρή τραγουδίστρια» επειδή ήταν «αριστερή», ένας γιατρός αρχαιοελληνιστής πήγε με τον συνασπισμό ιουδαίων-πούστηδων, άλλοι ψήφισαν για εκδίκηση τους «Ουάγκα» της αμερικανικής πρεσβείας και της ΕΥΠ και άλλοι τον ελαφρόλαϊκό πατριωτισμό ΦΑΓΕ-Ισραήλ.
Εμείς μιλήσαμε για τον γκροτέτσκο εθνικισμό πολύ πριν τον Καιάδα και τις τηλεσφαλιάρες στον Γαβρίλη, και αποκαλύψαμε τη σχέση της πρότασης του αρχηγού των "Ουάγκα" για τον σερ Βασίλη με τη μεγάλη στοά του Λονδίνου. Προκειμένου να ανακόψουν τον πατριωτικό λόγο του Καρατζαφέρη και του ΛΑΟΣ, που μπαίνει εμπόδιο, στα σχέδια της διεθνούς τραπεζικής Χούντας και της Νέας Τάξης, συσπειρώνοντας και μαζεύοντας γύρω του τον ελληνικό λαό, αφού πήρε από το μηδέν τον πατριωτικό χώρο και τον έκανε πρωταγωνιστή,  επιστράτευσαν τη Χρυσή Αυγή και η Επικοινωνιακή πολιτική που θα ζήλευε ακόμα και ο Γκαίμπελς τους έκανε από γκρούπα, κόμμα.
Από την Δευτέρα ποιος θα αντισταθεί στη Μπίλντερμπεργκ ; Ο Κασιδιάρης; Ο Παναγιώταρος; Ο Μιχαλολιάκος της στοάς του Λονδίνου; Αυτοί θα αντισταθούν; Ή ο Πάνος με τον Τέρενς και τον Τζόνυ Γουόκερ; Αυτοί θα αντισταθούν την επόμενη ημέρα; Αυτοί θα πουν ότι το παιχνίδι δεν πάει άλλο, ότι είναι στημένο; Χάνουμε νησιά στο Αιγαίο. Ότι Κινδυνεύουμε στο Βορρά.
Σε αυτή την περίπτωση κανείς δεν είναι αθώος. Ούτε καν οι ηλίθιοι . Τα πρόβατα αυτή τη φορά φταίνε ,γιατί μόνα τους πήγαν στο μαχαίρι.
Εμείς , ο ΛΑΟΣ, είμαστε η μόνη πρόταση και λύση που δεν θέλουν οι Αμερικάνοι. Οι Αμερικάνοι θέλουν αυτούς που ελέγχουν. Οι Αμερικάνοι θέλουν τον προδότη. Οι Αμερικάνοι θέλουν τη Χρυσή Αυγή. Οι Αμερικάνοι θέλουν τις κραυγές του Καμμένου. Η Λέσχη Μπίντελμπεργκ λέει: «Δημιουργία Ξανά». Πάρτε τους δικούς μας ανθρώπους, τον Μάνο! όλη τη Λέσχη Μπίντελμπεργκ! Την Κυριακή το βράδυ, με όποιο αποτέλεσμα εμείς θα είμαστε νικητές. Κάναμε το πατριωτικό μας καθήκον απέναντι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Σπύρος Χατζάρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ VIDEO.
EINAI ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/06/ei_16.html


http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/06/3_16.html



http://deltio11.blogspot.gr/2012/06/blog-post_16.html


ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΑΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

http://www.neolaialaos.gr/2012/06/09/news/61885/

ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ VIDEO.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2759.html

Αποστολης είπε...

Συγχαρητηρια Σπυρο,
καλη επιτυχια και σε σενα προσωπικα
και στο κομμα ....!!!