29/6/12

Ο ΛΑΟΣ μας και το πατριωτικό κίνημα για την διάσωση της Ελλάδας

Πρέπει να οργανώσουμε ένα κίνημα λαϊκό- πατριωτικό και αντί- Ολιγαρχικό

Του Σπύρου Χατζάρα

Η τριμηνιαία έκθεση για τις Οικονομικές Εξελίξεις του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών του υπουργείου Ανάπτυξης, μας είπε ότι η ύφεση στην ελληνική θα εκτιναχθεί έως το 9,14%, στο «τουριστικό» τρίτο τρίμηνο του 2012, και ότι στο σύνολο του χρόνου , η ύφεση υπολογίζεται ότι θα εκτιναχθεί στο 6,7% αντί για περίπου 5%, που ανέμεναν το ΔΝΤ, η ΕΕ, και η κυβέρνηση Παπαδήμου.
Σύμφωνα με τις εκθέσεις της ΕΕ, το 68% του πληθυσμού στην Ελλάδα ζει με εισόδημα κάτω από το 60% του μέσου εθνικού εισοδήματος , και περισσότερες από τις μισές οικογένειες διαθέτουν πάνω από το 40% του εισοδήματός τους για το ενοίκιο ή την αποπληρωμή στεγαστικού δανείου.
Έξι στις δέκα οικογένειες έχουν τουλάχιστον ένα άνεργο μέλος και το 35% έχουν δύο μέλη τους χωρίς δουλειά. Μόνο στο πρώτο τρίμηνο του 2012, οι θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, μειώθηκαν κατά 400.000, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011, που σημαίνει μείωση της απασχόλησης κατά 8,7% και αναμένεται παραπέρα επιδείνωση της απασχόλησης, στο δεύτερο εξάμηνο του 2012, ενώ η ανεργία, για τους οικογενειάρχες ,τους πολίτες ηλικίας 55- 64 ετών διπλασιάστηκε.
Η κοινωνία μας διαλύεται. Το πρώτο εξάμηνο του 2012, που απολύθηκαν σχεδόν 2 εργαζόμενοι ανά επιχείρηση, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες είδαν ο τζίρος τους να πέφτει κατά 40% , ενώ τα εισοδήματα για οκτώ από τις 10 οικογένειες μειώθηκαν κατά 32%. Τα νοικοκυριά αναγκάζονται να βάλουν μαχαίρι στις δαπάνες, τους και η μείωση για τα είδη των σούπερ μάρκετ είναι 42,3%.
Πέρσι, 8000 τέως αστοί αθηναίοι, έμειναν άστεγοι, ενώ πληθαίνουν οι νεόπτωχοι στον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη , την Πάτρα, το Ηράκλειο, τα Χανιά και τα Τρίκαλα. Η νέα γενιά των αστέγων αποτελείται κυρίως από ανθρώπους με υψηλή μόρφωση, που μέχρι πρόσφατα είχαν ένα ικανοποιητικό βιοτικό επίπεδο, όμως ξαφνικά έχασαν τη δουλειά και τα εισοδήματά τους και δεν τα βγάζουν πέρα.Το τέλος της ύφεσης, υπό προϋποθέσεις τοποθετείται τώρα για το 4ο τρίμηνο του 2013, και την ίδια ώρα μας υποχρεώνουν να συντηρούμε τα εκατομμύρια των λαροεποίκων που έχουν εισβάλει στον τόπο μας.
Αυτή είναι η πραγματικότητα που ζούμε. Το τσουνάμι τηs οικονομικής κρίσης παρασύρει τη χώρα μαs και τον ελληνικό λαό στην άβυσσο, αλλά η μισελληνική και αμετάκλητα χρεοκοπημένη «πολιτική ηγεσία» μας, γίνεται ο εξολοθρευτής μαs , αντί για προστάτης μας. Οι μόνοι που ευημερούν είναι οι Λαθρέμποροι, οι δουλέμποροι, οι χασισέμποροι, οι ληστέs, και οι μαστρωποί. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο.
Οι στυγνές κομματικές εταιρείεs, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΕ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΕ, ΝΕΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΠΕ (ΠΑΣΟΚ), με τον « νέο-πατριωτισμό της τσέπης», οδηγούν την Ελλάδα στον αφανισμό. Ο σοσιαλ-νέο-φιλελεύθερος συρφετός των λυμεώνων , των Κλεπτών και των Εφιαλτών, ρήμαξε τη χώρα μας και τον λαό μας.Ο μπλε, ο ροζ και ο πράσινος «εκσυγχρονισμός» ήταν και είναι η μήτρα της «λαμογιάς» και της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ .Οι Μπλέ, ροζ και πράσινοι κόκκοι της διαφθοράς , έναντι προμηθείας, (από τις ολιγαρχικές οικογένειες των προμηθευτών), ξεπουλούσαν την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, αφού, δική τους πατρίδα, ήταν και είναι η τσέπη τους .
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν υπάρχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση, που νοιάζεται για τον λαό και το Έθνος, αλλά Έλληνες και ελληνόφωνοι πράκτορες διεθνών οργανώσεων, όπως η Μπίλντερμπεργκ, που χρησιμοποιεί η παγκόσμια Χούντα ,για να αλώσει την ΠΑΤΡΙΔΑ μας και να σκλαβώσει τον λαό μας. Για αυτό το ερώτημα των εκλογών ήταν Δημοκρατία ή Μπίλντερμπεργκ, Τοκογλύφοι ή Δημοκρατία.
Η ψήφος στην ΝΔ, για να μην έρθει ο ALEXIS, κάτω από καθεστώς εκφοβισμών και τρομοκρατίας , επειδή ο τρόμος βρίσκεται στο μεδούλι της παγκόσμιας τραπεζιτικής Χούντας , και είναι το ιδεώδες επικοινωνιακό μέσο, για την άσκηση της παγκόσμιας εξουσίας των «περιούσιων» ηγεμόνων του κόσμου, μας έφερε μια διεφθαρμένη κυβέρνηση Σημιτικών καθαρμάτων.
Το θλιβερό «τρίο μπελκάντο» , που αντικατέστησε τον Παπαδήμο, δεν είναι αρμόδιο, ούτε καν για την οικονομία, και δεν υπάρχει καμία «επαναδιαπραγμάτευση», αλλά νεα αυθαίρετη φορολογία ανύπαρκτων εισοδημάτων, για να χρηματοδοτηθούν οι τζογαδόροι, οι τράπεζεs και οι λοιποί. . . έχοντεs αναξιοπαθούντεs. Για αυτό μας πάνε από τον Ράπανο στον Στουρνάρα αναζητώντας μικρούς Παπαδήμους, ώστε να είναι οι κομπάρσοι πολιτικοί, δήθεν πρωταγωνιστές.
Με την κυβέρνηση του τρίο μπελκάντο, δεν έχουμε τίποτα κοινό. Εκείνοι με την Ολιγαρχία και τους τραπεζίτες και εμείς με την Πατρίδα και το Έθνος.
Για να υπερασπίσουμε την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό, χρειαζόμαστε, την αναγέννηση της εθνικής ιδέας και πρέπει να υιοθετήσουμε πολιτικές που ακυρώνουν, τις στρατηγικές επιλογές των ξένων κατακτητών. Είναι αναγκαία η στράτευση και συμπαράταξη των Ελλήνων σε ένα αντι-ολιγαρχικό κίνημα, υπεράσπισης του εθνικού κράτους και της πατρίδας. Σε ένα ενιαίο μετώπιο για την πλήρη ανατροπή του πολιτικού συστήματος της Κλεπτοκρατίας και της Καρτελοκρατιας της ψωρο-ελιτ . Πρέπει να οργανώσουμε ένα κίνημα λαϊκό- πατριωτικό και αντί- Ολιγαρχικό ενάντια στην ομοσπονδιακή Ευρώπη των τραπεζιτών που θα αξιώσει να επιβληθεί λαϊκός-δημοκρατικός έλεγχος, στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, και που θα επιβάλει το δικαίωμα των Κρατών , δηλαδή των λαών , να δανείζονται από την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα με ίσους όρους, με τις ιδιωτικές Τράπεζες. Γιατί το εκδοτικό προνόμιο ανήκει στους λαούς και όχι στους Ρότσιλντ-Ροκφέλερ.
Πρέπει να οργανώσουμε ένα κίνημα κοινωνικής απελευθέρωσης,για να πληρώσουν την κρίση αυτοί που τη δημιούργησαν, οι τραπεζίτες, που θα επιβάλει επομένως, την φορολόγηση των τόκων του δημόσιου χρέους και που θα κάνει πράξη το σύνθημα «Κάτω η Χούντα το τραπεζιτών». Ένα κίνημα κοινωνικής απελευθέρωσης ενάντια στα Καρτέλ και τις 80 οικογένειες που κυβερνούν τον τόπο μας. Ένα κίνημα που θα ακυρώσει τις παραχωρήσεις στο Κυπριακό, στο Αιγαίο, τη Μακεδονία, τη Θράκη. Που θα υπερασπίσει τα δικαιώματα των Ελλήνων, στη βόρειο 'Ήπειρο, τον Καύκασο, την Κωνσταντινούπολη, τα Σκόπια .Ένα κίνημα που θα πει ΟΧΙ στον εξισλαμισμό της Ελλάδος, ΌΧΙ στη μετατροπή μας σε «λαό Μπένετον» με τη λαθρομετανάστευση, ΟΧΙ στους εθνομηδενιστές και στους ανθέλληνες, ΟΧΙ στην παγκοσμιοποίηση, ΟΧΙ στην «ευρωπαϊκή ταυτότητα» και τον «Ευροπατριωτισμό», ΟΧΙ στον ανθελληνικό οικουμενισμό, και που θα διακηρύξει ότι δεν είμαστε καταναλωτές- πρόβατα, αλλά έχουμε εθνική ταυτότητα και όχι μόνο πιστωτική κάρτα.
Σε αυτόν τον αγώνα , για την υπεράσπιση της πατρίδας, για την άμεση ακύρωση των σχεδίων της πολιτικής και εθνικής μας υποταγής, για να μπει ο τόπος σε μια νέα πορεία ανάπτυξης, για την ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ της συμμορίας των οδαλισκών, των Λεσχών, των Στοών, και των Συναγωγών, της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, και του πολιτικού συστήματος της ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, νεοφιλελεύθερης και σοσιαλ-εκσυγχρονιστικής, που καταδίκασαν τον τόπο μας στη μιζέρια, και το λαό μας στη δυστυχία και την απόγνωση, κάθε πατριώτης, κάθε Έλληνας, πρέπει να πάρει μέρος αποφασιστικά, ασυμβίβαστα, ενωτικά. Ο κάθε βράχος, η κάθε ρεματιά, το κάθε χωριό , η κάθε πόλη, σπίτι με σπίτι, πρέπει να γίνουν φρούριο του νέου εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα. Η εθνική ανεξαρτησία και η λαϊκή κυριαρχία είναι αδιαπραγμάτευτες.
Ζήτω η Ελεύθερη Ελλάδα!


YΓ. Ένας αυτόχειρας άστεγος

 Ένας ηλικιωμένος άνδρας αυτοκτόνησε σήμερα πέφτοντας από το μπαλκόνι του, στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μπουμπουλίνας 20, στο Γαλάτσι, μετά την επίσκεψη δικαστικού επιμελητή προκειμένου να του επιδώσει έξωση. Ο ηλικιωμένος βγήκε στο μπαλκόνι τους σπιτιού του, στον τρίτο όροφο και βούτηξε στο κενό, με αποτέλεσμα να βρειακαριαία τον θάνατο

ΥΓ2.Αυτό θα πει αντίσταση
Καλά ε! Ο αγώνας τώρα δικαιωνεται. Το σάπιο καθεστώς των τοκογλύφων τρίζει ενώ χέστηκε «ο μισητός Τόμσεν».
Μετά τη νέα αυτοκτονία στο Γαλάτσι ο Τερενς , ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ελαφρολαϊκού κινήματος των Καμμένων, κάλεσε τους αρχηγούς, αλλά και τους Υπουργούς και τους βουλευτές της συγκυβέρνησης Σαμαρά. Βενιζέλου, Κουβέλη, να «απολογηθούν» στη Βουλή, «για την εκατόμβη της απώλειας ανθρώπινων ψυχών», και να πουν, «τί θα πράξουν νομοθετικά (αν τους το επιτρέψει ο κάθε μισητός Τόμσεν) για να μη περάσουν άλλα δράματα οι ελληνικές οικογένειες».
Αλατις ρε μάγκες! Αυτό θα πει ελαφρολαϊκή αντίσταση και προφορική αντιπολίτευση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οι πατριώτες τού ΔΝΤ όπως έλεγες κάποτε

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...