19/6/12

Τα λεφτά μας πίσω

Κατεβάζουν ρολά στον ΕΔΟΕΑΠ

Δεν φτάνει που η εταιρία Trimis and associates έχει κάνει συντρίμμια και θρύψαλα την ΕΣΗΕΑ και τα δημοσιογραφικά Ταμεία, πάνε τώρα να βγάλουν λάδι και την……αυτοκράτειρα τους στον ΕΔΟΕΑΠ, που μαζί με τον αριστερό σερίφη από την Θεσσαλονίκη, πρωτοστατούν στη σφαγή και στα ρέστα πού έχουν μείνει, όπως λένε στο Ταμείο. Έτσι η Συσπείρωση του Τρίμη( που μέλη της είναι τουλάχιστον 3 από ΠΡΟΕΔΡΕΊΟ του ΕΔΟΕΑΠ) έβγαλε,από προχθές, στην φόρα ένα χαρτί της Τράπεζας Ελλάδος ,για να δείξει ότι φταίει μόνο ο Προβόπουλος ο οποίος κούρεψε τις καταθέσεις μας (κάπου 400 εκ. ευρώ) και όχι και η παρέα Σπανοπούλου που τα κατέθεσε εκεί ως μη όφειλε. Και δεν ντρέπονται.
Από μήνες έχουμε πει για την ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ και σφυρίζουν αδιάφοροι Δύο παρατηρήσεις μόνο για να μην θεωρεί το ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ του ΕΔΟΕΑΠ και η παρέα Τρίμη τον κλάδο ο τι απαρτίζεται από αφελείς.
1.Γιατι αυτά τα λένε παραμονές της γενικής συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ; Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ: Για να συμψηφίσουν αυτά που χάθηκαν με όσα έχουν πετσοκόψει αυθαίρετα ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ παροχές, περίθαλψη,επικούρηση, επιδόματα σε γονείς, σε ανέργους, σε συνταξιούχους,σε ασφαλισμένους και ενώ επιβάλουν χαράτσι 3% σε συνταξιούχους και άλλο ένα χαράτσι 3% σε εργαζόμενους;
2.Ποιός υποχρέωσε τον ΕΔΟΕΑΠ χρόνια τώρα,να καταθέσει τα αποθεματικά του στην Τράπεζα της Ελλάδος; Η Απάντηση είναι: ΟΥΔΕΙΣ βεβαίως. 2.α. Και μην τολμήσουν να μας πουν ότι δήθεν τους υποχρεώνει ό νόμος. Επειδή η απάντηση είναι ο τι τα ΝΠΙΔ , δηλαδή αστικές εταιρίες με μετόχους-μέλη όπως ο ΕΔΟΕΑΠ, δεν έχουν καμιά τέτοια υποχρέωση. Επειδή αν είχαν δεν θα αγόραζαν μόνοι τους και κατευθείαν ομόλογα του Δημοσίου και μετοχές με θεματοφύλακες ιδιωτικές εμπορικές Τράπεζες. Και δεν είναι του παρόντος να ρωτήσουμε ποιος πώς και γιατί επελέγησαν αυτές οι ιδιωτικές Τράπεζες για αγορές ομολόγων και θεματοφυλακή. Και το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.
Μας λένε τώρα ο,τι δεν θα ξανακαταθέσουν τα λεφτά μας στην ΤΡΆΠΕΖΑ ΕΛΛΆΔΟΣ Και μέχρι τώρα ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ;. 2β. Αν δεν κάνουμε λάθος η πλειοψηφία των μελών της ΕΣΗΕΑ στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ είναι -διαχρονικά- τέκνα της Συσπείρωσης , που τώρα δίνουν στεγνά ό ένας τον άλλο λόγω της διάσπασης Σύριζα-ΔΗΜΑΡ και αφού πρώτα φλερτάρισαν, χωρίς να ντρέπονται, με τους κηπουρούς του ΓΑΠ. Μαζί τους και γνωστός συντάκτης-και κατά διαλείμματα ασφαλισμένος ως ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ -από την ΣΥΝ-πρωτεύουσα. Άρα πάνε να κουκουλώσουν τις ευθύνες τους ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ να μας βάλουν να τρέχουμε για να κάνουν και τους ήρωες. Και δεν ντρέπονται.
Στο μεταξύ ας δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση ΕΠΑΦΟΣ ,( η εταιρία που χρησιμοποιούν και τα αφεντικά για να τους μετράνε ΤΟ ΑΓΓΕΛΙΌΣΗΜΟ). Και ας απαντήσουν:
-Πόσους ελέγχους έχουν κάνει μέχρι σήμερα για το αγγελιόσημο στους ισολογισμούς;
-Πότε έκαναν έλεγχο και ζήτησαν τα λεφτά του αγγελιόσημου από ΔΕΚΟ και άλλους υπόχρεους ΠΧ ΟΤΕ, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ΔΕΗ, VODAPHONE, Πετρέλαια, ΟΣΕ, ΕΥΔΑΠ, κλπ)
-Πόσες διαφημιστικές μας χρωστάνε και τι;
-Πόσες εφημερίδες μας έχουν φεσώσει και με πόσα;
-Και ποια κανάλια μας χρωστάνε και απ΄αυτά που βγαίνουν στον αέρα και από αυτά που έχουν βάλει λουκέτο;
-Πόσα είναι τα φέσια από τα ΜΜΕ ΠΟΥ είναι Η μπαίνουν στο άρθρο 99;
Τα μέλη-μέτοχοι του ΕΔΟΕΑΠ και οι οικογένειες τους απαιτούν
-Αμέσως πίσω τα λεφτά μας.

Από την γραμματεία της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...