18/6/12

Ο φόβος νίκησε τον θυμό

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης για το αποτελεσμα των εκλογων της 17ης Ιουνίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο φόβος νίκησε τον θυμό. Ως εκ τούτου, πρόσκαιρα θα κυβερνήσει. Κάθε επόμενη ημέρα, δυστυχώς, θα είναι πιο οδυνηρή. Εύχομαι σε όλους να εξαντλήσουν κάθε απόθεμα αντοχής. Οι Έλληνες έχουν μπροστά τους μεγάλο ανήφορο και δυστυχώς η Ελλάδα επικίνδυνο κατήφορο. Εμείς παρά τις προδοσίες, θα παραμείνουμε όρθιοι και θα δώσουμε τη μάχη μας υπέρ της Πατρίδας και των Ελλήνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και όχι μόνο. Η δικαίωση των αγώνων μας δεν είναι μακριά. Ευχαριστώ όσους έμειναν πιστοί στις Αρχές και τις Αξίες του Κόμματός μας. Ο Αγώνας μας συνεχίζεται».

Η νέα κακή εκλογική επίδοση του ΛΑΟΣ, έφερε γκρίνια στις τάξεις του κόμματος. Νεολαίοι του κόμματος, κατέλαβαν τα γραφεία του στη Θεσσαλονίκη, εκδιώκοντας τους κομματικούς, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν την αστυνομία. Αναβρασμός όμως επικράτησε και στις οργανώσεις του κόμματος στην Αθήνα, με τους νεολαίους να αναλαμβάνουν κι εκεί δράση, αν και σε μικρότερη κλίμακα απ' ό,τι στη Θεσσαλονίκη. Είναι πλέον σαφές, ότι στην Καλλιρρόης αναμένονται εξελίξεις, καθώς όλοι βρίσκονται εν αναμονή πρωτοβουλιών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει παντως η δυνατοτης να μπειτε στην Βουλη κυριε Χατζαρα με το να δειτε το φως σε καποιο αλλο χωρο...

Ανώνυμος είπε...

Ήταν λάθος σας η επιλογή να προσπαθήσετε να πάρετε ψήφους από την Χ.Α. νομίσατε πως αυτοί που ψήφισαν από θυμό στις 6 Μαίου θα επέστρεφαν σε σας, τα λάθη είπαμε πληρώνονται και όπως σου έγραψα Σπύρο αυτή τη φορά που οι εκλογές ήταν με λίστα θα παίρνατε ακόμη λιγότερο ποσοστό, αναμενόμενο το 1,5%, ετοιμαστείτε όμως γιατί η νέα κυβέρνηση που θα φτιαχτεί από ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν θα κρατήσει πάνω από 3 μήνες, λογικά το πολύ μέχρι τέλος Οκτώβρη θα πέσει και ίσως και βίαια (βίαια λόγω "μίνι εξέγερσης" του λαού υποδαυλιζόμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την λαϊκή οργή).

Αποστολης είπε...

Εγώ δεν πιστεύω ότι ο φόβος νίκησε το θυμό..... πιστεύω ότι η βλακεία νίκησε τη λογική.....
Το μόνο λάθος ήταν που νομίζατε ότι απευθύνεστε σε Έλληνες....
Όμως απευθυνόσασταν σε ψοφοδεείς, κουτοπόνηρους, συμφεροντολόγους, ανεγκέφαλους Ελλαδίτες.....
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια ...!!!!