13/6/12

Και Νέες εκτελέσεις Ελλήνων..

Η γενοκτονία συνεχίζεται....36χρόνος άνεργος πήδηξε από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας που έμενε .Ληστές εκτέλεσαν εν ψυχρώ φαρμακοποιό στο Ρέντη. Ανήμπορη η αστυνομία να διασφαλίσει τη ζωή των πολιτών.

Τραγικό τέλος στη ζωή του έβαλε σήμερα ένας νέος άνθρωπος που αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στα Σεπόλια. Οι γείτονες λένε πως τόσο ο 36χρονος όσο και ο πατέρας του πριν δύο χρόνια είχαν χάσει τη δουλειά τους. Ζούσαν από το μικρό εισόδημα της μητέρας και δούλευαν και οι δύο οδηγοί σε ταξί. Άλλο ένα περιστατικό βίας με θύμα έναν ανυποψίαστο πολίτη έγινε πριν από λίγο στο Ρέντη ,στο ίδιο σημείο που είχαν βρει τον θάνατο από κακοποιούς δυο ειδικοί φρουροί. Ο άτυχος φαρμακοποιός Σπύρος Πουκαμισάς που είχε φαρμακείο εκεί κοντά και πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του, όταν του επιτέθηκαν οι ληστές, αντιστάθηκε και εκείνοι τον πυροβόλησαν

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αλλοδαπός πυροβόλησε απο απόσταση αναπνοής γυναίκα αστυνομικό. Ευτυχώς ήταν ενεργοποιημένη η ασφάλεια του όπλου...
Λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία η επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη στην Κυψέλη, τριών…
μελών συμμορίας που κατάρτιζε και διακινούσε σε αλλοδαπούς πλαστά πιστοποιητικά και ταξιδιωτικά έγγραφα. Σύμφωνα με την αστυνομία, αρχικά εντοπίστηκε διαμέρισμα της σπείρας στην οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου, μέσα στο οποίο βρίσκονταν τα τρία μέλη της. Όταν βγήκαν από την πολυκατοικία, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους ελέγξουν, πλην όμως αυτοί τράπηκαν σε φυγή και μπήκαν στην πολυκατοικία, παρασύροντας με τη βία στο χώρο του θυρωρείου γυναίκα αστυνομικό που τους ακολούθησε. Αφού την κτύπησαν, ο 43χρονος αλλοδαπός αφαίρεσε με βία το υπηρεσιακό της πιστόλι το οποίο έστρεψε εναντίον της και επιχείρησε να την πυροβολήσει από ελάχιστη απόσταση στο θώρακα, πατώντας την σκανδάλη επανειλημμένα, κάτι το οποίο αποφεύχθηκε καθώς ήταν ενεργοποιημένη η ασφάλεια του όπλου.
Οι δύο Έλληνες συνελήφθησαν, ενώ ο 43χρονος αλλοδαπός, κατέφυγε εντός του διαμερίσματος.
Οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα, όπου βρισκόταν ο 43χρονος, ο οποίος τους επιτέθηκε με μαχαίρι μήκους 29 εκατοστών, τελικά όμως τον αφόπλισαν και τον συνέλαβαν.
http://newworldorder-wakeup.blogspot.gr/2012/06/blog-post_812.html

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...