5/9/17

Για 8 χρόνια βάζουμε «γερές βάσεις για μακροχρόνια ανάπτυξη»

Ο Κώστας ο Νωθρός , στις 2 Σεπτεμβρίου 2009 προκήρυξε πρόωρες εκλογές επικαλούμενος τη δυσχερή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης του 2008 και την εκλογή πρόεδρου της Δημοκρατίας τον Φεβρουάριο του 2010.
Όπως τόνισε τότε  ο Καραμανλής, «η χώρα δεν θα άντεχε, μία προεκλογική περίοδο μέχρι το Φεβρουάριο, η οποία θα απέβαινε καταστροφική για την οικονομία μας».
Και για να μην καταστραφούμε μας κατέστρεψε και μας παρέδωσε στον αβάπτιστο και στον κεντροαριστερό συρφετό που είχε χρήματα.
Ο Νωθρός πιεζόταν από μέσα και απέξω. Και αποφάσισε να πηδήξει από Μπαλκόνι.
Κατέβηκε με πρόγραμμα τις συστάσεις του ΔΝΤ. Πάγωμα μισθών και προσλήψεων. 
Στις 5 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της 74ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης προς τους παραγωγικούς φορείς, ανέπτυξε το πρόγραμμα λιτότητας για την επόμενη τετραετία και τόνισε ότι οι παρεμβάσεις αυτές συγκροτούσαν το σχέδιο εξόδου από την οικονομική κρίση, που θα έβαζε γερές βάσεις για μακροχρόνια ανάπτυξη και πραγματικά κοινωνικό κράτος.
Όπως καταλάβατε ακόμα βάζουμε «γερές βάσεις για μακροχρόνια ανάπτυξη και πραγματικά κοινωνικό κράτος» αυξάνουμε την ανταγωνιστικότητα, και προσπαθούμε να προσελκύσουμε επενδύσεις.
Ο τότε Μοσκοβισί, ο κομισάριος Οικονομικών Υποθέσεων Χοακίν Αλμούνια στις 14 Σεπτεμβρίου είπε ότι, «όλα τα κόμματα και οι πολιτικοί ηγέτες που συμμετέχουν στις εκλογές και είναι πιθανόν να αναλάβουν τα ηνία της χώρας μετά τις εκλογές, γνωρίζουν την κατάσταση».
Αυτή η δήλωση ήταν το μόνο σήμα αποτέλεσε προς τον Αβάπτιστο Παπανδρέου αλλά και του κ. Παπακωνσταντίνου που παρέδιδαν με πάθος μαθήματα οικονομίας άνευ διδασκάλου από την τηλεόραση, για να επιστρέψουν στην εξουσία. Και αυτοί, τρώγανε, τρώγανε, τρώγανε , και το 2000, και το 2004, και το 2007, και το 2009, και συνέχισαν να τρώνε καλά.
Ο Σημίτης, ο Αβάπτιστος, ο Νωθρός, ο φον Αντωνάκης και ο συρφετός τους δεν πείνασαν ποτέ. Αλλά ο πεινασμένος φτωχός λαός , που τους χαζοκοίταζε να τρώνε , τους ψήφιζε και τους ψηφίζει !
Δυστυχώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πράσινος θρίαμβος του επτάστερου στο Βερολίνο είναι πάνω από κάθε περιγραφή. ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ!!!!!

  Δυο πράγματα. 1. Ο Δημήτρης μαζί με τον μικρό Παύλο και την Ομάδα πρέπει να πάνε το "έβδομο" στον τάφο του Μεγάλου Παύλου. 2. Οι...