13/9/17

Η MI6 σχεδίασε την δολοφονία του Μιλόσεβιτς αλλά τελικά έφαγε την Πριγκίπισσα

Όπως γράφει η εφημερίδα του Βελιγραδίου «Vecernje Novosti», ο τέως πράκτορας MI6 Richard Tomlinson, κατέθεσε ενώπιον δικαστηρίου του Λονδίνου πριν από δέκα χρόνια ότι ,«η Υπηρεσία είχε σχεδιάσει το 1993 τη δολοφονία του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς κατά τρόπο που να μοιάζει με ένα τροχαίο ατύχημα».

Το σχέδιο ήταν να , ενεργοποιήσουν ένα λέιζερ που θα τύφλωνε τον οδηγό του θωρακισμένου αυτοκινήτου του Μιλόσεβιτς σε μια σήραγγα στην Ελβετία, κοντά στη Γενεύη, όπου ο Μιλόσεβιτς θα έπρεπε να μετάσχει λάβει σε μια διεθνή διάσκεψη για την πρώην Γιουγκοσλαβία.

Ο τέως πράκτορας Τόμλινσον επανέλαβε τη μαρτυρία του και σε τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ, αφιερωμένο στις σκοτεινές δραστηριότητες της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών, (του MI6) , όπου πρόσθεσε, ότι το σενάριο που επινοήθηκε για να σκοτώσουν τον Μιλόσεβιτς χρησιμοποιήθηκε για την εκτέλεση της Νταιάνας.


Ο τέως πράκτορας Τόμλινσον και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής υπογράμμισαν ότι, «αυτόπτες μάρτυρες του ατυχήματος στη σήραγγα στο Παρίσι στο οποίο σκοτώθηκε η πριγκίπισσα, ανέφεραν ότι είδαν κάτι σαν αναλαμπή ή σαν εκτυφλωτικό φώς πριν το γεγονός.

Οι δηλώσεις του πράκτορα Τόμλινσον αν συνδυαστούν με την πρόσφατης ομολογία του συνταξιούχου αξιωματικού των μυστικών υπηρεσιών Τζον Χόπκινς που στα 80 του και λίγο πριμ συναντηθεί με τον δημιουργό είπε ότι εκείνος ο οποίος διέταξε την εκτέλεση την πριγκίπισσας της Ουαλίας, λένε μια διαφορετικη ιστορία για το ποιος αποφάσισε την εκτέλεση της.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τη φάγανε την πριγκίπισσα, γιατί ήτανε γκαστρωμένη... Αν γεννούσε το παιδί του μουσουλμάνου, αναγκαστικά θα έπρεπε να αλλαξοπιστήσει για να τον παντρευτεί...

Σκέφτηκε η γριά καρακάξα η Ελισάβετ, σου λέει, θα έχουμε μουσουλμάνα πριγκίπισσα και οι διάδοχοι του θρόνου θα έχουν ετεροθαλή αδελφό μουσουλμάνο, δεν συμφέρει...

Πολύ κακιά πεθερά η Ελισάβετ...

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...