10/9/17

Επάγγελμα Ρουφιάνος και όχι Ρεπόρτερ

Ο μεγαλομέτοχος στο ποδόσφαιρό και ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, δέχθηκε επίθεση από τους σωματοφύλακες του κ. Μελισσανίδη σε εστιατόριο στη Βουλιαγμένη.
Αυτό, ως γεγονός αφορά πλέον στη δικαιοδύνη, αφού υποβλήθηκαν μηνύσεις.
Όλους τους άλλους, μας ενδιαφέρουν τα «απόνερα», από τα οποία βγήκε το υδρόθειο της σάπιας ρουφιανιάς, που παριστάνει τη δημοσιογραφία.

Ο κ. Κούγιας βρισκόταν στο εστιατόριο μαζί με τον επιχειρηματία, Ευάγγελο Μυλωνά και τη σύζυγό του, καθώς και τον πολιτικό μηχανικό Γεώργιο Σαλπέα, και τη σύζυγό του, κατοίκους όλους Βουλιαγμένης.

Όπως κατήγγειλε ο κ. Κούγιας,  «οι «Φιλιππινέζες» δημοσιογράφοι και ιδιοκτήτες sites που παίρνουν διαφήμιση από τον κ. Μελισανίδη» , τον εμφάνισαν ότι δήθεν έτρωγε με τον κατηγορούμενο για την υπόθεση του NOOR 1 Αιμίλιο Κοτσώνη,
«ο οποίος εδώ και 30 χρόνια κάθεται σε άλλο σημείο του εστιατορίου μαζί με τους παιδικούς του φίλους Βασίλειο Πατέρα, ο οποίος είναι πρώτος εξάδελφος του Νίκου Πατέρα και έχει μόνιμο στέκι το εστιατόριο AQUA MARINA, τον επιχειρηματία Γιώργο Ραλλάκη, τον επιχειρηματία Νίκο Βομβογιάννη και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Βασίλη Γκιόκα».

Ο κ. Κούγιας στη δήλωση του ανέφερε: «Η πραγματικότητα είναι ότι ουδέποτε στη ζωή μου έχω φάει με τον Αιμίλιο Κοτσώνη ούτε έχω διασκεδάσει με αυτόν».


Όπως κατήγγειλε ο κ. Κούγιας ο επικεφαλής του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Γιάννης Κουρτάκης τον ενημέρωσε για ανάρτηση του εκπροσώπου τύπου του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης Ανδρέα Παπακυριακόπουλου στο site www.olympia.gr, του οποίου είναι ιδιοκτήτης, και στο οποίο ο Ανδρέας Παπακυριακόπουλος, ανήρτησε και tweet του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου, όπου ο τελευταίος με σκοπό τη στήριξη του εγκληματία Δημήτρη Μελισσανίδη στην κακουργηματική συμπεριφορά του εις βάρος του , αναφέρει την ψευδή είδηση ότι, όταν ο Μελισσανίδης και οι εγκληματίες συνοδοί του προσπάθησαν να τον σακατέψουν, δήθεν συνέτρωγε με τον κατηγορούμενο για την υπόθεση του NOOR 1 Αιμίλιο Κοτσώνη».

Το ίδιο ακριβώς ρεπορτάζ ανήρτησε και το site http://www.pronews.gr άλλοτε “defencenet” που γνωρίζεται καλά με τον κ. Παπακυριακόπουλο.

Ο κ. Κούγιας στη δήλωσή του αναφέρθηκε και στο «φλώρο» της Εκάλης, «ζούγκλα», «τελειωμένο» δημοσιογράφο» που κατασκευάζει τη σκευωρία «εις βάρος του εντολέως μου εκδότη του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Γιάννη Κουρτάκη
και εις βάρος του εφοπλιστού Βαγγέλη Μαρινάκη για δήθεν συμμετοχή τους στην υπόθεση του πλοίου NOOR1».

Ο κ. Κούγιας, ανέφερε στη δήλωσή του ότι, «εις βάρος του Πάνου Καμμένου και του Ανδρέα Παπακυριακόπουλου υπέβαλα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης, ενώ μήνυση θα υποβληθεί και κατά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος επίσης ανήρτησε το ανωτέρω ψευδές γεγονός στην ιστοσελίδα του www.zougla.gr».

ΥΓ. Πάντως η κ. Ραχήλ εξεδιώχθη από τους Ημιανεξάρτητους μετά από ερώτηση που δεν άρεσε στον Επενδυτή και ισχυρό άνδρα της «Σοφιάς».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ρουφιανο-Ταρζάν της Εκάλης έχει ωραίο άρθρο στην ιστοσελίδα του, καλό είναι όμως να πάρεις το χάπι της πίεσης πριν το διαβάσεις Χατζάρα:

http://www.zougla.gr/politiki/article/o-komounistis-kostas-kapos-anike-sto-lao

Ανώνυμος είπε...

Ἡ οὐσία εἶναι ἄλλη.

Συμμετεἶχε ἤ ὄχι ὁ Μαρινάκης στὴν ὑπόθεση τοῦ NOOR1;
Τὰ ἐμβάσματα στὶς ἑταιρεῖες τοῦ Μαρινάκη ὑπάρχουν; Ἔχουν ἐλεγχθεῖ;
Οἱ περίεργες, κατὰ τὴν ἄποψὴ μου, ὑπερκοστολογημένες μετεγγράφὲς τριῶν παικτῶν τοῦ Ὀλυμπιακοῦ Ρέτσου, Ἰντέγε καὶ Μιλιβόγεβιτς ἔχουν ἐλεγχθεῖ;
Γιατὶ δὲν προχωρεῖ ἡ ποινικὴ δίωξη ἐναντίον του ἂν ἐμπλέκεται;
Ἂν δὲν ἐμπλέκεται γιατὶ δὲν γίνεται ποινικὴ δίωξη ἐναντίον τῶν σκευωρῶν.
Πῶς ἄλλαξε στάση ὁ Κούγιας καὶ ἔγινε κολλητὸς τοῦ Μαρινάκη;

Σεπόλια