29/9/17

H ρουφιάνα πασόκα Κουμπάρο

ΤΙΡΑΝΑ. Το «Top Channel» οργάνωσε συζήτηση μεταξύ της υπουργού Πολιτισμού Μιρέλα Κουμπάρο και του Προέδρου του Κόμματος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που εκπροσωπεί την ελληνική εθνική μειονότητα, Βαγγέλη Ντούλε, για το ζήτημα των ελληνικών περιουσιών στη Χειμάρρα.
Ο κ. Ντούλες είπε ότι η Χειμάρρα ήταν «πάντα προβλήματα με την ταυτότητά της», και κατηγόρησε τον Έντι Ράμα ότι συμπεριφέρεται ως τσιφλικάς που θέλει να τις περιουσίες όσων αισθάνονται και δηλώνουν Έλληνες.
Η πασόκα Κουμπάρο είπε ότι , «δεν υπάρχει ελληνική μειονότητα στην Χειμάρρα», ότι «ψευδώς αναφέρεται ότι κάθε απαλλοτρίωση γίνεται με θύματα τους Έλληνες», ότι «υπάρχει απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού για αποκατάσταση των ιστορικών κέντρων» και ότι «ο μόνος σκοπός του προγράμματος είναι η ανάπτυξη της περιοχής», και ότι , «τα πάντα βασίζονται στο νόμο».

ΥΓ. Το "πρόβλημα" με τους εφιάλτες, τύπου Κουμπάρο και Σια, δημιουργήθηκε επί Αβρούρι-Σημίτη, όταν αποφασίστηκε
ο "ευρωπαϊκός εκσυγχρονισμός" της ελληνικής Εθνικής μειονότητας, και η ένταξη της στα "αλβανικό Συνταγματικό Τόξο". Αυτή είναι μια ακόμα "προσφορά",  της ελληνοεβραίικής Κλεπτοκρατικής Κοινοπραξίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: