23/9/17

Το Κράτος Δικαίου των Αθέατων και το Ράιχ των Ρότσιλντ

Στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ οι Βασάλοι του Σερίφη της Ουάσιγκτον έβριζαν τον δυστυχισμένο τον Κορεάτη, τον εχθρό της ανθρωπότητας.
Καθώς είχαν υποχρέωση. Στην Πρίστινα, καθώς άρχισε η προεκλογική εκστρατεία για τις δημοτικές εκλογές , το Κράτος Δικαίου έβαλε Φετβά και διέταξε συλλήψεις όσων παρεμποδίζουν τα παιδιά του Σόρος να μαζέψουν ψήφους.
Οι πρεσβείες της Γαλλίας, της Γερμανία, της Ιταλία, του Ηνωμένου Βασίλειου και των ΗΠΑ , που συναποτελούν το άλλοτε «Κουιντέτο» για την ανεξαρτησία του Κοσσόβου , ανακοίνωσαν ότι «όλοι οι ψηφοφόροι έχουν το δικαίωμα να λάβουν τις δικές τους αποφάσεις χωρίς οποιαδήποτε πίεση», ότι, «η ελευθερία των πολιτικών πεποιθήσεων και η ελευθερία του λόγου είναι εγγυημένα δικαιώματα σε μια δημοκρατική κοινωνία», και «καταδίκασαν έντονα όποιον προσπαθεί να επηρεάσει την εκλογική διαδικασία και τις επιλογές των ψηφοφόρων μέσω εκφοβισμού, απειλών και πιέσεων».
Ενδιαφέρον έχει ότι η διακήρυξη του «Κουιντέτου», δεν αναφερόταν ουδόλως σε άλλα γνωστά δημοκρατικά παραπτώματα όπως στην εξαγορά ψήφων μέσω υποσχέσεων ή με καταβολή μετρητών, ούτε στην εμφάνιση «διπλοψηφοφόρων». Ότι όμως εγγυάται το «Κράτος Δικαίου» στους ακτιβιστές της Ανοιχτής Κοινωνίας στην Πρίστινα, δεν ισχύει λίγο πιο νότια για τους υποψηφίους και τους οπαδούς του DPMNE που έκανε προεκλογική συγκέντρωση στα Σκόπια. Η αστυνομία του κ.Σπασόφσκι που υπακούει στον κ. Μπέιλι γίνεται ολοένα και πιο βίαια κάθε μέρα που περνά.
Ο τραπεζίτης και υποψήφιος Δήμαρχος με το DPMNE στο Καβαντάρτσι Μίρκο Γιάντσεφ δεν εφτασε στα Σκόπια, γιατι τονσταμάτησε η αστυνομία, για έλεγχο και τον έσυραν εξω από το αυτοκίνητο του, τον εριξαν κάτω και τον χτυπούσαν και τον έβαλαν πιστόλι στο κεφάλι του.
Αστυνομία έδρασε επίσης στον Περλεπέ και το Μοναστήρι όπου σταματούσαν πολλά λεωφορεία με οπαδούς του DPMNE και τα γύριζαν πίσω για να περάσουν από τεχνικό έλεγχο.
Το ίδιο κάνει και η νατοϊκή-κομμουνιστική Χούντα στην Ποντγκορίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: