ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

12/9/17

Τα εγκλήματα πολέμου της Σαουδικής Αραβίας με τις αμερικανικές βόμβες

Όταν το «Κράτος Δικαίου» κοιτούσε στην Κορέα

ΓΕΝΕΥΗ . Ο ΟΗΕ κατέγραψε συνολικά 5.144 θανάτους αμάχων από τις αεροπορικές επιδρομές στην Υεμένη που πραγματοποιούνται από την Σαουδική Αραβία και τους Συμμάχους της δήλωσε ο μουσουλμάνους Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ζέιντ Ραάντ αλ Χουσέιν , ο οποίος ζητησε «διακριτικά» ότι «είναι απαραίτητη η διεξαγωγή διεθνούς έρευνας».

Πριν λίγες βδομάδες, κατά την έναρξη της 36ης συνόδου του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στη Γενεύη, ο Υπατος έβγαζε τσιρίδες και έσκιζε τις ζαρτιέρες του για τα ανθρώπινα δικαιώματα της ΑΝΤΙ-ΦΑ στη Βενεζουέλα, και είχε εκτιμήσει ότι η υπερβολική χρήση βίας από τις αρχές στη Βενεζουέλα μπορεί να αποτελώ «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».
Αλλά ο Μαδούρο είναι εχθρός του «Κράτους Δικαίου» ενώ οι Βαχαμπίτες αγοράζουν τα αεροπλάνα και τις βόμβες του Κράτους Δικαίου με τα οποία σκοτώνουν τους αμάχους αλλά ο Ύπατος Ζέιντ Ραάντ αλ Χουσέιν δεν νομίζει ότι η εκτέλεση 5.144 αμάχων αποτελεί έγκλημα Πολέμου. Άσε που η σύζυγος του Εβραίου κόρη του Ντόναλντ, βλέπει στις ειδήσεις μόνο τα παιδάκια που σκότωσε το Γραφείο Τύπου της Σια στη Συρία, και ο Πλανητάρχης κάνει το μάγκα στην Κορέα, όπως του ζητάει η Ράντ Κορπορέισον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΌΣΜΟΣ ΟΙΚΌΠΕΔΟ: Η ΕΙΔΙΚΉ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΊΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΊΑ Ο ρωσικός στρατός απέκρουσε την προσπάθεια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας να χτυπήσουν το νησί Zmeiny

  Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις βομβάρδισαν   περιοχές συγκέντρωσης των χερσαίων και αερομεταφερόμενων στρατευμάτων στις περιοχές Ζύτομιρ, Λβό...