19/9/17

Η Συμφωνία με την αμερικανική πολιτική

Το «Κράτος Δικαίου», όπως είπε και η Σάρα η αριστερή, (στη Γερμανία), επειδή έχει το ηθικό πλεονέκτημα έχει το κακό συνήθιο να ανατρέπει τις κυβερνήσεις που δεν συμφωνούν σε όλα μαζί της. Ανέτρεψε τον Καντάφι, έκανε έναν εμφύλιο στη Συρία, και έκανε και σε εμάς με την κυβέρνηση του ανθρώπου των αμερικανών από το Καστρί, με τον φίλτατο της πρεσβείας Μαρκεζίνη, και με τον Κώστα τον Νωθρό. Το έκανε και με τον Μποντυμπιλντερά στα Σκόπια. Το έκανε στην Βενεζουέλα, και στη γειτονιά μας για να ρίξει τον Ταγίπ.

Καμιά φορά οι υπάλληλοι , όταν παίρνουν τη γραμμή τη μαρτυράνε αμάσητη. Και τότε από αυτούς μαθαίνουμε και εμείς τη «γραμμή».
Στα Σκόπια ο δεκανέας Ζάεφ πήρε τη γραμμή από τον πρέσβη Μπέιλι. Και είπε. 

  1. «Η προκλήση για την καταπολέμηση της ριζοσπαστικοποίησης του βίαιου εξτρεμισμού και της τρομοκρατίας». Προσέξτε: Το ζήτημα δεν είναι ο βαχαμπιτισμός και οι σαλαφιστές. Αλλά οι «ριζοσπαστικοί» που είναι μια ειδική κατηγορία στο εγχειρίδιο της Σια και ξεχωρίζουν από τους βίαιους εξτρεμιστές και τους τρομοκράτες.Κα΄θε δημοκρατία που σέβεται το Κράτος Δικαίου πρέπει να ξεχωρίζει την «ήρα από το στάρι». 2. Το άλλο μεγάλο θέμα , είναι η «αντιμετώπισης της διάδοσης των όπλων μαζικής καταστροφής που αποτελεί απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια». Δηλαδή η Β. Κορέα και το Ιράν 3. «Η κοινή δράση για τη βελτίωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», 4.«Ο διαλόγος ως μέσο για την κατανόηση και τη συνεργασία μεταξύ των Εθνών».

Ο υποδεκανεάς Νταρμάνοβιτς Υπουργός εξωτερικών του μαφιόζου Μίλο, πήρε την γραμμή από τον τοπικό Ανθύπατο. Και είπε ότι η Γενική Συνέλευση,
«θα επικεντρωθεί «σε μια αξιοπρεπή ζωή για όλους σε ένα βιώσιμο πλανήτη», και πρόσθεσε ότι «τα μεγάλα θέματα εκτός από την ειρήνη, και τη βιώσιμη ανάπτυξη, είναι η αλλαγή του κλίματος, οι μεταναστεύσεις, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η φτώχεια, και η ισότητα όλων των φύλων».

Πίσω από τις λέξεις όμως έρχεται ο Αλέξης.

Η αξιοπρεπής ζωή για όλους με την Τρίτη αξιολόγηση επιτυγχάνεται με την κατάργηση των ειδικών παροχών στο πλαίσιο μέρος της διαδικασίας μεταρρυθμίσεων ... που έχει ως στόχο, μεταξύ άλλων, την επικέντρωση στους φτωχότερους, ιδίως με την εισαγωγή του νέου συστήματος, του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης».
Ο βιώσιμος πλανήτης με τον απολύμανση στον Σαρωνικό.

Η αμερικανική ατζέντα για αποικία και κάθε υπήκοο προβλέπει:
-«Η κοινή δράση για τη βελτίωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», με προστασία των μεταναστών την ισότητα «όλων των φύλων» και την αντιμε΄ρωπιση της ακραίας φτώχειας των μαύρων και των Ισπανόφωναν στην Αμερική και των μουσουλμάνων στην Ευρώπη.
Αυτά τα καθήκοντα εξήγησε στον Κοτζιά, το εβραϊκό Κουαρτέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μιά συνέντευξη του Σπύρου Χατζάρα στον Γιάννη Ζωγράφο με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του βιβλίου για την Τελετουργική Δολοφονία του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

1)  Ερώτηση:  Κύριε Χατζάρα, αγαπητέ Σπύρο, αν και είναι δύσκολο να πάρεις συνέντευξη από έναν πολύπειρο δημοσιογράφο, θα το επιχειρήσ...