18/9/17

Ο πρακτωρ Αξελ και ο πράκτωρ Τζόνυ Γουώκερ άνοιξαν την πόρτα του ΝΑΤΟ στην Μπουγιουρουμού

Τοις Κείνων ρήμασι πειθόμενοι, ο πρακτωρ Αξελ και ο πράκτωρ Τζόνυ Γουώκερ, άνοιξαν την πόρτα του ΝΑΤΟ στην Μπουγιουρουμού.
Το βέτο του «Νωθρού» αποτελεί παρελθόν.
Ο γενικός γραμματέας της βορειοατλαντικής Συμμαχίας, Γενς Στόλντενμπεργκ έστειλε επιστολή στην Κόκκινη Ραντμίλα και ενημέρωσε τη συντρόφισσα ότι το αίτημα της Μπουγιουρουμού να μπέι στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΝΑΤΟ έγινε δεκτό και την κάλεσε στα Κεντρικά στις 27 Σεπτεμβρίου. Όλη την είδηση θα την βρείτε εδώ, http://ta-mavra-nea.blogspot.gr/2017/09/bjrm_30.html Αυτό σημαίνει ότι ο έλληνας εκπρόσωπος στο Συμβούλιο, είτε πήγε για κατούρημα είτε για τσιγάρο.
Σημασία έχει ότι πέρασε η ατλαντική ολοκλήρωση. Κλιμάκιο της διεύθυνσης πολιτικών υποθέσεων και πολιτικής ασφαλείας του ΝΑΤΟ, θα πάει στα Σκόπια για τον προσδιορισμό των ….Αναγκών.
Μετα από αυτό το βήμα σήμερα πετάχτηκε στα Σκόπια ο πρώτος «εκπαιδευτής». Ο «πατριώτης» υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας Κράσιμιρ Καρακάτσανοφ πήγε τα Σκόπια για συνομιλίες με την κομμουνίστρια Ραντμίλα Σέκερινσκα, για θέματα στρατιωτικής συνεργασίας υπό την ομπρέλα του ΝΑΤΟ. 
Ο κ. Κρασιμίρ προέτρεψε την Μπουγιουρουμού, να επιλύσει τη διαφορά της με την Ελλάδα, για την ονομασία του κράτους, όσο το δυνατόν συντομότερα, τονίζοντας ότι αυτό θα ανοίξει μια νέα σελίδα για τις σχέσεις με το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Την είδηση θα την βρείτε εδώ, http://ta-mavra-nea.blogspot.gr/2017/09/blog-post_49.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: