6/9/17

Μετά τον Αύγουστο ΤΚ9 δημοσκοπήσεις

Μόλις γύρισαν από τις διακοπές χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν η εταιρίας Alco, που πήρε 1500 ευρώ από τον Εισαγγελάτο για να τους ρωτήσει αν θέλουν εκλογές και αν θα βγούμε στις αγορές το 2018. 
6 στους 10 χαζούς πολίτες μόλις τους είπαν  γιαεκλογές έβαλαν τα κλάματα. Ουουχιιιιι! Φώναζαν. Καλά είναι το Αξελ. Μετά θα έρθει το γουρλωμάτη! ούρλιαζαν.
Στο ερώτημα αν είναι καλό για την χώρα να γίνουν τώρα εκλογές, το 30% που είναι ανεύθυνοι έδωσε θετική απάντηση.
Το 45% των τηλεθεατών τους έχουν πάρει χαμπάρι και είπαν στην Alco ότι Αξελ και Κούλης είναι ομόσταυλοι. Η κατάσταση θα είναι ίδια και με κυβέρνηση Κούλη. Το 25% των χαζών δεξιών θεωρεί ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, και το 23% των χαζών κεντροαριστερών λένε ότι θα ήταν χειρότερα γιατί θα χάσουν το μέσον τους.
Στο δύσκολο ερώτημα για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές μέσα στο 2018, το 53% στοιχημάτισε «Όχι», και «Μάλλον Όχι», το 17% στοιχημάτισε «Μάλλον Ναι», και το 7% έβαλε από ένα τάλιρο στο «Σίγουρα Ναι», που πλήρωνε 25 στα 1.
Στο ερώτημα της Πυθίας αν είναι εφικτή ή όχι η επίτευξη του "στόχου" για πρωτογενές πλεόνασμα τα επόμενα χρόνια, οι χαζοί τηλεθεατές  απάντησαν: «Μάλλον Ναι» 18%, και «Σίγουρα Ναι» 7%,. Όχι, προέβλεψαν οι 61 στους 100. Οι αναποφάσιστοι από ερώτηση σε ερώτηση παίζουν από 10% μέχρι 20%.
Μετά από όλα αυτά τους ρώτησαν για την πρόθεση τους να ψηφίσουν.
Το 7% διάλεξε δαγκωτό Χρυσή Αυγή. Άλλο Κόμμα το 5%. Αναποφάσιστοι 22,4%. Το 22,6% ψήφισαν Κούλη. Το 15,6% Αξελ. Λευκό 3,6%, Αποχή 8,8% . Ο κεντροαριστερός συρφετός στο 4-5%, όσο και η ΚΚΕ ΕΠΕ .Ο Πάνος Χικ μεταξύ 1%και 2%, όσο και η Ένωση Φραπέδων. Τα άλλα συν πλην μηδέν τοις εκατό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Σπυρο,θα ηθελα να σε παρακαλεσω να μην χρησιμοποιεις το μεταλλαγμενο
επωνημο για τον φιλοξενουμενο προεδρο της γαλλικης δημ\τιας και επικαλουμενος τα ευγενη σου αισθηματα που αντανακλουν την παιδεια του
μεταλλαγμενου λαου μας και για να εξαρεις το λιτο και απλο βιο
του φιλοξενουμενου κορυφαιου ευρω-πεου ηγετη ,προτεινω:
" η αυτου εξοχοτης ο γαλοσ προεδροθ πουστρονι το κρεβατι μονος του"
ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, ακούγονται ένα σωρό ονόματα δημοσιογράφων που θα προσλάβει ο Ιβάν Σαββίδης στο Έψιλον. Για σένα γιατί δεν λένε τίποτα;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...