16/9/17

Τα Κόκκινα Καθάρματα

Σας έχω προειδοποιήσει για την Κόκκινη Φυλή. Όπως είπαμε : Η «Κόκκινη Φυλή» είναι νέο είδος πιθηκανθρώπου και οι πιθηκάνθρωποι της Κόκκινης Φυλής είναι παλιάνθρωποι.Οι Φαύλοι, οι παλιάνθρωποι, κολλάνε μεταξύ τους σαν τις σάπιες σταφίδες. Ο κομμουνιστής, ο αριστερός προοδευτικός τζιχαντιστής, ο ΑΝΤΙ-ΦΑ, ο τροτσκιστής, είναι μέλος της νέας φυλής, που δεν έχει ιερό και όσιο και που πιστεύει πως το έγκλημα, οι ληστείες, η ψευτιά, η κλεψιά, η διαρπαγή, η πλαστογραφία, η παραχάραξη, η πουστιά, η πουτανιά, η λεηλασία, το εμπόριο ναρκωτικών , είναι πράξεις πολιτικές, που επιτρέπονται και επιβάλλονται σε έναν «αντιφασίστα», «επαναστάτη», προοδευτικό, που είναι αποφασισμένος να πνίξει όλους όσους έχουν αντίθετη γνώμη με τη δική του.
Σε αυτούς προσκολλάται η πολυπληθείς κατηγορία των βλακών.
Λοιπόν, ο στραβός παλιάνθρωπος πήγε ως ψεύτης να κάνει «αυτοψία».
Το είπε και το κρατικό ρουφιανοκάναλο.
Και αφού είναι τυφλός δεν είδε τίποτα, και επειδή δεν είδε το πετρέλαιο, είπε στον κόσμο να κάνει βουτιές άφοβα.
Μέχρι εδώ θα ηταν ανέκδοτο εάν δεν ήταν τραγικό.
Και μετά, ο στραβός παλιάνθρωπος, επειδή οι ηλίθιοι αντέδρασαν ,«ζήτησε συγνώμη από τους ηλίθιους τηλεθεατές», για τη δήλωσή του για το κολύμπι στις ακτές της Αττικής που γέμισαν μαζούτ, και για να τον λυπηθούν το έριξε στο κλάμα. "Η παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού" είπε ο στραβός παλιάνθρωπος,που υποσχέθηκε ότι θα καθαρίσει τη θάλασσα σε ένα μήνα, εάν δεν τον διώξουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

επειδη ειμαι καχυποπτος βλαχος παει το μυαλο μου παραπερα. μπορει να κανω λαθος αλλα θα το γραψω. μηπως το πετρελαιακι χυθηκε στη θαλασσα για να γινει ντορος και απο την αλλη ανανεωθηκε η συμβαση της ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε. Ως γνωστον ειναι αδιστακτοι.