ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

14/9/17

Μπουγιουρουμού. Οι Αλβανοί έχουν ξετρελαθεί με τον Ζάεφ και την καλή Γειτονία με τον Μπορίσοφ

ΣΚΟΠΙΑ. Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ανακοίνωσε ο επιδοτούμενος από τον Σόρος Τ/Ο σταθμός «TV Telma», ο «λαός» της Μπουγιουρουμού έχει «ξετρελαθεί» με τον Ζάεφ και την κυβέρνηση του.
Μεταξύ των «ψευτοΜακεδόνων» το 54,35% είναι ευχαριστημένοι από τις πρώτες 100 ημέρες της κυβέρνησης, ενώ μεταξύ των Αλβανών, το 71,36%.
Το 38,5 % έχουν «ξετρελαθεί» με την εξωτερική πολιτική, αλλά μόνο το 7,4% με τα «κοινωνικά προγράμματα», και το 3, 2% με την οικονομική ανάπτυξη. Όσον αφορά τον τομέα που η κυβέρνηση θα πρέπει να προσέξει περισσότερο, το 34,2% είπαν ότι θα πρέπει να αυξήσει τον αριθμό των θέσεων εργασίας, ενώ το 8,6% πιστεύει ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στην ένταξη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
Το Κανάλι ανακοίνωσε επίσης οτι στην πρόθεση ψήφου «για πρώτη φορά σε 10 χρόνια η SDSM προηγείται του VMRO-DPMNE κατά 3%.

1 σχόλιο:

Pns_Exe είπε...

Σπύρο καλημέρα.

Ἄσχετο: πότε θὰ ξανακάνεις ἐκπομπή;

ΠΑΟΚ Σεπόλια

Οι ηθικές αξίες των Περιούσιων εκφυλισμένων, οι αρχές του Κινήματος 21 περί «Αντιδόσεως» και η επιστροφή των Ακινήτων που βγήκαν στον Πλειστηριασμό από τους τοκογλύφους και χάθηκαν

  Η θέση του Κινήματος 21 ότι οι Τράπεζες θα έπρεπε να δίνουν στον οφειλέτη την δυνατότητα να εξαγοράζει το δάνειο του προσφέροντας 1% περισ...