2/9/17

Οι ψεύτο-πατριώτες Κωλο-έλληνες

του Σπύρου Χατζάρα 

Τι κακό και αυτό που μας βρήκε με τους «Πατριώτες»! Δεν πάνε πολλές ημέρες που τρείς αμερικανόπαιδες, ο αγνώστου μητρός Κούλης, ο γύφτος γαμπρός του Αβρούρι, και ο διεφθαρμένος Συνταγματολόγος, δήλωσαν ομού, ότι για να σώσουν την Πατρίδα από τη φρικτή και ανίκανη Κοινοπραξία των αμερικανοπαίδων, ALEXIS&PANOS, απεφάσισαν την συγκρότηση κοινού μετώπου, με κύριο συστατικό τον…. «πατριωτισμό».

Μετά την νέα «πατριωτική» Κοινοπραξία, ο Τζερώνυμο , (ο Συριζώνυμος),
μας είπε να μην μας απασχολούν οι σχέσεις Εκκλησίας - Κράτους και να επικεντρωθούμε στις σχέσεις Εκκλησίας – Έθνους, καθότι ο Συριζώνυμος,
είναι και «εθνοπατριώτης», όπως ήταν και ο Θανάσης ο πούστης , που ο Τάκης ο «παιδοτρίβης», που τον απαύτωνε , τον φώναζε... Άρη.

Το αρθρο μου για τον εσμό των πρακτόρων, των Ψευτοπατριωτών, που είναι οι καταχθόνιοι και φαύλοι, Κώλο-Έλληνες, θα το βρείτε εδώ.....

http://hatzaras.blogspot.gr/2017/09/blog-post.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τόλης είναι ένα ευφυές παιδί, μορφωμένο, αλλά ως μεγαλοαστός, φιλελεύθερος, οικουμενιστής, ευρωπαϊστής, δημοκρατης και προφανώς αργόσχολος εισοδηματίας εχει άπλετο χρόνο να δικαιολογεί την μόρφωσή του γράφοντας καπιταλιστικές μπαρούφες και ωραίες ιστοριούλες, ευφυή κομικς κτλ με τα οποία πλασάρει εύληπτα τις γνωσεις τους στους ολιγον ημιμαθείς, ειδικευμένους νεους, νεωτέρους και γηραιοτέρους, που προφανώς δεν έχουν χρόνο, διαθεση και ειδικές γνωσεις να διερευνήσουν τα γεγονότα, παρά αρκουνται στην ανάγνωση των επιτηδευμένα όμορφων ιστοριών του. Ξερει να γράφει, αλλά κυριως δεν ξέρει τι γραφει. Ή μάλλον ξερει να γράφει όμορφα πολιτικά ορθές απόψεις, κοινώς μαλακίες.

ΠΑΟΚ

Υ.Γ. Ευφυής, μορφωμένος, αλλά έμπλεξε ασχημα με τον ηθοποιό της δεκάρας.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι ο Τόλης ρε παιδιά; Και ποιός ο ηθοποιός της δεκάρας;

Ανώνυμος είπε...

Το διάβασα το κείμενό σου Χατζάρα, αλλά δεν βλέπω ποιός θα κάνει την επανάσταση... Βλέπεις εσύ πολλούς επαναστάτες;