21/9/17

Η επιχείρηση της Cia στη Χάμα και οι 850 μισθοφόροι νεκροί

       850... μετριοπαθείς στην καρότσα

Μετά την ενημέρωση του εκπρόσωπου του Ρωσικού Επιτελείου στρατηγού Σεργκέι Ρουντσκόι μάθαμε όλα τα ντεσού της επιχείρησης των ισλαμιστών στην βόρεια Χάμα.
Οι «σκηνοθέτες» από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες θέλησαν να αιχμαλωτίσουν 29 ελαφρά οπλισμένους ρώσους αλφαμίτες που είχαν διαταχθεί στη ζώνη αποκλιμάκωσης.
Έτσι, μια στρατιά από «μετριοαπαθείς» μαχαιροβγάλτες και δολοφόνους σε συντονισμό της «Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ», παραβιάζοντας τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, εξαπέλυσε αιφνιδιαστική επίθεση με άρματα μάχης και πυροβολικό.
Οι 29 Ρώσοι είχαν παγιδευτεί για αρκετές ώρες από τους μαχητές, και εδωσαν σκληρή μάχη για την επιβίωσή του.
Σε βοήθεια τους επεσαν καταδρομείς των ειδικών δυνάμεων και τα Σουχόι κατάφεραν πλήγματα ακριβείας στους μετριοπαθείς ηθοποιούς της Cia και του Παρατηρητηρίου.
Ο απολογισμός αφού μάζεψαν τα διάσπαρτα πτώματα. Περίπου 850 τρομοκράτες, , 11 TANKS, 4 ΤΟΜΠ, 46 Πικαπ αυτοκίνητα, fπέντε Όλμοι, 20 φορτηγά, καταστράφηκαν.

Άντε με τις υγείες τους. Πάντα τέτοια!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν έκανες κάτι τέτοιο στην Ελλαδιστανία σε τίποτα εισβολείς θα είχες το 90% του λαγού στιφάδο εναντίον σου να σε κατηγορούν για ολοκαυτώματα. Ταυτόχρονα η Χαραυγή θα καταδίκαζε την βία και θα δήλωνε δημοκρατικό φρόνιμα.

Ανώνυμος είπε...

Ὅλο σκοτώνονται, ἀλλὰ ὅλο αὐξάνονται τὰ σαλαφιστικὰ μεμέτια. Τοὐλάχιστον ὅμως πιστεύουν στὴν ἀναπαραγωγὴ καὶ τὴν "ἀνταμοιβή" τρόπον τινὰ. Οἱ δυτικὲς κοινωνίες ποῦ στὸ διάτανο πιστεύουν;

Στὸ tolerance, τὰ civil and human rights καὶ στὰ gay parades...
Ψωφοδεεῖς κοινωνίες...


ΠΑΟΚ Σεπόλια

Ο επικεφαλής της ρωσικής FSB ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στην αίθουσα συναυλιών στη Μόσχα Crocus

  Η Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών (GUR) του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση στο "ΣίτυΧωλ του Κρόκους...