2/9/17

Η αναιμία και τα καθήκοντα του ALEXIS

Η Ένωση των αφορολόγητων Τραπεζών της «κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας», που δεν ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το κέρδος, καθόσον Καρτέλ, πήγε στο εβραιοΚομούνι και ζήτησε και άλλες «μεταρρυθμίσεις» .

Θέλουν να συνεχιστεί , «το άνοιγμα των αγορών», να υλοποιηθούν με συνέπεια όσα έχουν συμφωνηθεί με τους πιστωτές , και να γίνουν και άλλες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένης της διαμόρφωσης φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος και των ιδιωτικοποιήσεων.
Αυτά πρέπει να κάνει ο… Εβραιόπουλος.

Για τους άλλους, τους χαζούς τηλε-ψηφοφόρους με τα μπακάλικα, η Αλληλέγγυα Οικονομία, δεν έχει στόχο τον ανταγωνισμό και το κέρδος, αλλά τη συνεργασία, τη συνεργατικότητα, τη αλληλοβοήθεια, τη καινοτομία, τη κοινωνική επιχειρηματικότητα και την κοινωνική ανταποδοτικότητα.

Η Κοινοπραξία συνεχίζει την προσπάθεια για δίκαιη ανάπτυξη, και η κομμουνίστρια διευθύντρια πετάει στα σκουπίδια την Παναγία αλλά ευθύνεται επειδή προσεβαλε το θρησκευτικό σύμβολό ενός άλλου. Όπως περίπου ένα έπιανε το κοράνι χωρίς να πλύνει τα χέρια της.

Ο Αξελ είπε ότι υπάρχει μια χαραμάδα ελπίδας να δεχτούν οι δανειστές τον ακατάσχετο «επιχειρηματικό λογαριασμό». Στόχος των μεταρρυθμίσεων , «να βελτιωθεί περαιτέρω η αξιοπιστία της οικονομικής πολιτικής» , «να βελτιωθεί η εμπιστοσύνη των αγορών», «να εδραιωθεί η αναπτυξιακή δυναμική» και «να επιταχυνθούν οι ιδιωτικές επενδύσεις και η προσέλκυση ξένων επενδύσεων, που είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την επίτευξη ισχυρής και διατηρήσιμης αναπτυξιακής τροχιάς». Και ο ALEXIS χάρις στον τουρισμό είδε επιτέλους την μανδάμ Ανάτπυξη που την περίμενε ματαίως φον Αντωνάκης.

«Αν συνεχίσουμε σε αυτούς τους θετικούς ρυθμούς μπορούμε να φτάσουμε σε μεγέθη ανάπτυξης κοντά στο 2%», είπε Εβραιόπουλος, και σημείωσε πως αυτό που χρειάζεται είναι η διατήρηση της δημοσιονομικής ισορροπίας, αλλά ζήτησε από τις τράπεζες να ρίξουν χρήμα. Ρευστότητα για να αυξηθεί η ζήτηση για να μπορέσει να εκτιναχθεί η ελληνική οικονομία.

Δηλαδή μετά από τόση μεταρρύθμιση, ξανά στην πιστωτική κάρτα, στα διακοποδάνεια, στα μπακάλικο και στην ανάπτυξη δια της κατανάλωσης.
Το πακέτο Αβρούρι-ΠΑΣΟΚ. 

Ο Εβραιόπουλος, συναντήθηκε και με τη Συνομοσπονδία Επιχειρηματικότητας, και τους είπε ότι θέλει «ένα νέο παραγωγικό μοντέλο», «νέο μοντέλο ανάπτυξης», αλλά και «να ξαναχτιστεί η μικρομεσαία επιχείρηση σε πιο υγιή βάση». Κούφια λόγια.

Νέο παραγωγικό μοντέλο, Νέο μοντέλο ανάπτυξης, (που όμως θα χρηματοδοτείται από τη ζήτηση και την ιδιωτική κατανάλωση με πιστωτικό χρήμα, και να ξαναχτιστεί η μικρομεσαία επιχείρηση σε πιο υγιή βάση. Το πως πιο υγιή, δεν το εξήγησε αφού η οικονομία έχει αναιμία.

Ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Α-χρήστος , είπε ότι η ελληνική οικονομία έχει αναιμία, και εμφανίζει αναιμικό ρυθμό μεγέθυνσης και ότι το χάσμα με την υπόλοιπη Ευρώπη διευρύνεται και ότι χάθηκε, η αναπτυξιακή δυναμική του φον Αντωνάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: