17/7/21

Υπάρχει σίγουρα ρωσικός δάκτυλος.Οι ρώσοι κόλλησαν τους ναύτες της Βασιλίσσης

 

Το "Βασιλικό Ναυτικό" ανακοίνωσε εκατό κρούσματα σε πλοίο, στο οποίο όλο το πλήρωμα ήταν "θωρακισμένο" και είχε εμβολιαστεί.

ΥΓ. · Με τον ήλιο τα βάζω, με τον ήλιο τα βγάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ορθό και πλήρες είναι:
Με τον ήλιο τα βγάζω, με το ήλιο τα βάζω, δρόμο δρόμο τα πηγαίνω, σε ξερό λάκκο τα ποτίζω, σε ξερή αγκορνιτσιά τα σταλίζω, τί έχουν τα έρμα και ψοφάνε;

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι τα σπουδαία : Γάμος και τεκνοθεσία χωρίς αστερίσκους από την Εθνική Επιτροπή Δικαιωμάτων Ανθρώπου
Σήμερα (30/6)δόθηκε στην δημοσιότητα το Υπόμνημα της Εθνικής Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα. Είναι το έγγραφο που είχε στείλει η ΕΕΔΑ στην Επιτροπή ΛΟΑΤΚΙ+ Ισότητας (την επιτροπή Σισιλιάνου).
Η ΕΕΔΑ είναι το συμβουλευτικό όργανο της Πολιτειάς για τα ανθρώπινα δικαιώματα ! Είναι το πρώτο κρατικό όργανο που προτείνει στον νομοθέτη να θεσπίσει γάμο, τεκνοθεσία, ΝΑΤΦ χωρίς αστερίσκους.
ΕΕΔΖώων δεν υπάρχει ; Θα πρέπει να θεσπιστεί τάχεστα, γάμος και για τα ζώα. Έχουμε σοβαρό πρόβλημα στη γειτονιά, ειδικά με τις γάτες, που χάνει η μάννα το παιδί και το παιδί την μάννα. Απαράδεκτο !

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...