10/7/21

Φανατικοί φιλότουρκοι και υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδας ευρωβουλευτές του Προδοτικού Εμβολιαστικού Τόξου

 

Και αυτή η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έβγαλε «λαβράκι» σχετικά με τους εκπροσώπους του ελληνικού λαού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.  Η Ελλάδα εκπροσωπείται κυρίως από φανατικούς ανθέλληνες και νεοταξίτες.

Πλην των Ευρωβουλευτών Γιάννη Λαγού και Εμμανουήλ Φράγκου (και με την ΚΚΕ λτδ  να ψηφίζει «παρών»), οι υπόλοιποι Ευρωβουλευτές υπερψήφισαν και με τα δυο χέρια «Ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με παραβιάσεις του ενωσιακού δικαίου και των δικαιωμάτων των πολιτών ΛΟΑΤΚΙ στην Ουγγαρία ως απόρροια των νομοθετικών αλλαγών που εγκρίθηκαν από το Ουγγρικό Κοινοβούλιο».

Σε απλά ελληνικά, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Ευρωβουλευτών στηρίζει την προβολή της ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδας σε ανηλίκους (!) την οποία μπλόκαρε νομοθετικά ο Βίκτωρ Όρμπαν.

Με την ψήφο τους οι εκπρόσωποι της ΝΔ  της ΠΦΟΥΣΤΙΑΣ και της ΠΡΟΟΔΟΥ, του κλεφτοΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, προωθούν την έκθεση της νεολαίας στην διαστροφή και την παρακμή φτύνοντας κατάμουτρα τον νοικοκυραίο που τους ψήφισε. 

Οι ίδιοι ακριβώς βουλευτές  καταψήφισαν τις  τροπολογίες εναντίον της Τουρκίας οι οποίες ψηφίστηκαν  μόνο από τους Γιάννη Λαγό και Εμμανουήλ Φράγκο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι κατάλληλοι άνθρωποι, στην κατάλληλη θέση, τον κατάλληλο χρόνο... Ξέρεις Σπύρο πόσος ιδρώτας έχει χυθεί, για να μπορέσουν να φτάσουν τους Έλληνες, σ' αυτό το σημείο ; Θυμάμαι, στην εποχή μας. που λέγανε για τον Μ. Αλέξανδρο, τους 300 του Λεωνίδα κλπ κλπ, οτι την κουνάγανε την αχλαδιά. Και αγάλι-αγάλι, φτάσαμε εδώ, να θεωρούν τις Αρχαίες προσωπικότητες της Ελλάδας, αρσενικοκοίτες και κίναιδους. Ξέρουν οι ιθύνοντες, οτι αυτά τα πράγματα, θέλουν χρόνο και δεν γίνονται, απ' τη μιά μέρα, στην άλλη. Και έχουν υπομονή. Για δες, πόσα χρόνια πολέμαγαν το Σκοπιανό. Ήρθε-ήρθε-ήρθε, βρήκαν τον κατάλληλο, το περάσανε ! Έτσι και σε μας. Για να γίνουμε νεοΈλληνες, που λέει κι ο συγχωρεμένος, ο Τζίμης, περάσανε πολλά τέρμινα. Σχεδόν όμως γίναμε, όλοι. Καλοπέραση, μαμ-κακά και νάνι. Αυτά όμως, έχουν στο τέλος και τον λογαριασμό...!

Γιάννης Ευαγγελίου είπε...

Τι είναι αυτές οι πουστιές και οι ανωμαλίες? Κοιτάνε καθόλου αυτοί οι τύποι τα χάλια τους?