17/7/21

Οριζόντιο λοκ-ντάουυν στους λάκτα λόβρς στην Μύκονο/ Αν δεν ήταν έγκλημα με πρόθεση και σχεδιασμό τα «μέτρα» θα ήταν Γκροτέσκα φαρσοκωμωδία.

 Το πρωί –πρωί μάθαμε ότι σε ένα ευρισκόμενο εν πλώ πολεμικό πλοίο της μητέρας του Δασκάλου Καρόλου, που τον προσκάλεσε στην Αθήνα για να του γλείψουν (τελετουργικά) του Όρχεις ,           ο Εφιαλτάκης μαζί με την Μαρέγκα , ασθένησαν από την μετάλλαξη δέλτα 100 πλήρως εμβολιασμένοι ναύτες. 

 Αν εξαιρέσουμε την (ισχυή;) πιθανότητα να έστειλαν οι Ρώσοι μολυσμένο γλάρο να τους κολλήσει , καταλαβαίνουμε  ότι κανείς υγιής ανεμβολίαστος , απέξω, δεν «μετέδωσε» και ότι η δουλειά έγινε από «μέσα». 

Οι εμβολιασμένοι ναύτες είναι οι φορείς της μετάλλαξης. 

 Το αυτό συμβαίνει και με την πλήρως εμβολιασμένοι Μύκονο, στην οποία μεταβαίνουν, για ότι ήθελε προκύψει , οι πλήρως εμβολιασμένοι Λάκτα Λόβερς και οι Γκέϊ Φρέντλυ. 

Και οι υγιείς που μπήκαν στα πλοία με αρνητικό τεστ Γυρίζουν από τα νησιά άρρωστοι. 

 Τα αποκαλούν «μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης της μετάλλαξης» «δέλτα» και περιορίζουν τους ανεμβολίαστους και υγιείς που δεν είναι φορείς και αφήνουν τους εμβολιασμένους που είναι Φορείς να την μεταδίδουν ανεμπόδιστοι. 

Σπυρίδων Χατζάρας

ΥΓ. Εάν δεν ήταν έγκλημα θα ήταν ξεκαρδιστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Πούτιν εξήγησε στους Στρατηγούς την επιλογή του οικονομολόγου Αντρέϊ Μπελούσοφ ως υπουργού Άμυνας

  Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πραγματοποίησε συνάντηση με τους διοικητές των στρατευμάτων και τους διοικητές στρατιωτικών περιοχών, κ...