16/7/21

Το ΚΑΡΤΕΛ των Εμβολιαστών μας απειλεί ΟΛΟΥΣ με Θάνατο. Ο Εφιαλτάκης είναι ο Κορωνοϊός

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιτρεψε μου κ. Χατζαρα να διαφωνησω μαζι σου οριζοντιως και καθετως σχετικα με την αναφορα σου σημερα αρκετες φορες στο ...Συνταγμα.
Για ΠΟΙΟ συνταγμα μιλας;
Το μονο σιγουρο περι συνταγματος ειναι οτι ολοι οι πολιτικαντηδες μεσα κι εξω απ το κυνοβουλιο, ολοι οι δικαστικοι, ολοι οι αρχιμπατσοι και υπομπατσοι, ολοι οι καραβαναδες απο στρατηγους μεχρι και αρχιλοχιες εχουν απο ενα αντιγραφο του συνταγματος γραμμενο πανω σε κωλοχαρτο της softex silk.
Εχει καταλαβει ο ελληνικος λαος, οι εντιμοι Ελληνες εννοω που αγαπουν αυτη την πατριδα, οτι το 2021 εχουμε πολιτικους κρατουμενους;
Και για να εχουμε πολιτικους κρατουμενους αυτα τα καθαρματα εχουν πεταξει στον υπονομο το Συνταγμα των Ελληνων;

Δε ξερω, αλλα ζω με το ονειρο ΕΝΑΣ απο τους αστυνομικους που φυλανε τον αδελφογιο να ξυπνησει απ το ληθαργο και να του τιναξει τα μυαλα μεσα στην λιμουζινα του, ΕΝΑΣ απο τους αστυνομικους του Πλιωτα να του τιναξει τα μυαλα μεσα στο γραφειο του, ΕΝΑΣ/ΜΙΑ απ τους φρουρους της Σακελλαροπουλου να της τιναξει τα μυαλα ΜΕΣΑ στο Προεδρικο μεγαρο, ΕΝΑΣ απ τους σωματοφυλακες του Χρυσοχοϊδη να του τιναξει τα μυαλα μεσα στον ανελκυστηρα του υπουργειου Δημοσιας Ταξης, ΕΝΑΣ εντιμος Ελλην αστυνομικος να μπει μεσα στο Συμβουλιο της Επικρατειας με πολυβολο και να θερισει ΟΛΑ τα πουσταρια κει μεσα, ΕΝΑΣ εστω και δημοτικος αστυνομικος να ξυπνησει και να τιναξει τα μυαλα στον αερα αυτου του μουλου της Ντορας που το παιζει δημαρχος, ΕΝΑΣ μωρε να τιναξει τα μυαλα αυτης της βρωμας της Λεπενιωτη πανω στην εδρα, ΕΝΑΣ να βαλει 5-6 στικακια δυναμιτη στα γραφεια των πουστοΤσιπρα, της Φωφης και του Κουτσουμπα και να μη μεινει κολυμπηθροξυλο, ΕΝΑΣ μωρε, ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ κι ας ειναι και ειδικος φρουρος.

Για να σφιξουν οι κωλοι δηλαδη και να παρουν γραμμη οι επομενοι.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...