1/9/21

ΦΥΓΕΤΕ ...ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..

 

Ο Παναγιωτόπουλος με τον Μητσοτάκη και μια υπάκουη ηγεσία, απειλεί με αφανισμό όχι μόνο τα στελέχη και τις οικογενειές τους, αλλά την λειτουργικότητα των ΕΔ!! Καταργούνται τα θεμελιώδη δικαιώματα τις επιβίωσης στο στράτευμα! Σε αναστολή τίθεται από αύριο το στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων δυνάμεων που δεν έχει εμβολιαστεί. 

Στο εν λόγω έγγραφο του ΓΕΕΘΑ μάλιστα η αναστολή αφορά αόριστο χρόνο και όχι το τρίμηνο που εφάρμοσε το υπουργείο υγείας.Κατα την διαρκεί της αναστολής τους το προσωπικό δεν θα λαμβάνει τις αποδοχές του ούτε θα λογίζεται ως χρόνος άσκησης των καθηκόντων του.

Ο Παναγιωτόπουλος όμως δεν έχει λάβει υπόψιν του τις ιδιαιτερότητες του στρατιωτικού λειτουργήματος καθώς στο διάστημα της αναστολής το προσωπικό δεν θα απολέσει την στρατιωτική του ιδιότητα γεγονός που δεν επιτρέπει σε μεγάλη κατηγορία στρατιωτικών να εργαστούν ιδιωτικά για την επιβίωση τους. Δηλαδή το υπουργείο εγκλωβίζει και αφαιρεί από αυτούς το θεμελιώδες δικαίωμα της εργασίας και κάτι επέκταση της επιβίωσης τους. 

 ΟΜΩΣ ....η πραγματικότητα είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ 

 Αν κάποιος ήθελε να διαλύσει τον εχθρικό στρατό, δεν θα είχε παρά να τοποθετήσει εντός του ανθρώπους που θα προχωρούσαν σε τέτοιες ενέργειες. 
 Τι σημαίνει για το ηθικό των ΕΔ και την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα η εφαρμογή μια ΚΥΑ, ενός Νόμου που δεν είναι καν επικαιροποιημένος επιστημονικά και που οδηγεί σε απομείωση των μονάδων;;;
 Δεν περιμένουμε απο διαδρομιστές και κολεγιόπαιδες πολιτικούς που είναι προιόντα της οικογενειοκρατίας κάτι καλύτερο. ούτε φυσικά απο Αξκούς που το μόνο προσόν τους είναι η συγγενική τους σχέση με οικογενειοκρατικά προιόντα και εφοπλιστές κάτι αντίστοιχο. 
Δυστυχώς οι αθλιότητες που ξεκίνησαν το 2004 με τον Ν.3257 για τους Στρατιωτικούς Ιατρούς, βλέπουμε ότι επεκτείνονται με καταστροφικό τρόπο στο σύνολο των ΕΔ, που απο κέττεριγκ για τα ασυνόδευτα του Μητσοτάκη και της εξαδέρφης του Αντιγόνης (για τα οποία εως και εκπαίδευση στο θέατρο τους εξασφάλισαν με τον Λιγνάδη), τώρα προχωράν σε πλήρη αποσπονδύλωση τους με νομοθετήματα που μόνο εκ του πολιτικά πάντα, ορθού της παράνοιας, θα μπορούσαν να προκύψουν Πολλά ερωτήματα πλανώνται στα μυαλά όλων, αρχής γενομένης απο την παρέμβαση του Βενιζέλου το 2009, τότε που είχαμε την γνωστή ψευδοπανδημία, όπου αφαίρεσε αυθαίρετα την απαίτηση οι αξκοί να είναι έλληνες στο γένος και ουσιαστικά παρέδωσε μελλοντικά την ηγεσία των ΕΔ σε μη έλληνες , δυνητικά και σε τούρκους και με την σύμφωνη, μάλιστα, γνώμη του ΣτΕ. 

 1.... Στην Ελλάδα, μπορεί Τούρκος στο γένος να γίνει αξκός και ακόμα και ΑΓΕΕΘΑ-ΑΓΕΣ-ΑΓΕΝ-ΑΓΕΑ. 

 2.... Σαμποτάζ στο ηθικό και στην στελέχωση μονάδων δια του εκβιασμού με ένα συγκεκριμένο εμβόλιο, αποκλείοντας άλλες επιλογές εμβολίων. Μήπως οι ίδια ανώτατοι δεν ήταν και τότε και τώρα;;;; 

 Ενας νόμος που εκβιάζει, απειλεί και οδηγεί σε ασιτία και αδυναμία επιβίωσης τα στελέχη των ΕΔ, μόνον ένας εχθρός των Ελλήνων θα τον θέσπιζε. Ας μας πουν οι υπηρέτες το όζοντος πλέον πολιτικά ορθού, τα στελέχη που δεν εμβολιάζονται με τα συμφωνημένα απο τους πολιτικούς εμβόλια και επιθυμούν ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο, αν οι τούρκοι μας επιτεθούν, θα είναι καλά να στελεχώσουν πάλι τις μονάδες μας;;;; Οι Τούρκοι σας βλέπουν και γελάν με τη κατάντια σας. 

 ΦΥΓΕΤΕ ...ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ....ίσως να είστε αποδοτικότεροι ως τενίστες, ΠΡΙΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. 
 Ομιλώ διότι γνωρίζω τι πήγαν να επιτύχουν το 2009. Προσπαθουν να το επιτύχουν στο 2021 Σας καλώ όλους να σταθούμε, ασχέτως αν έχουμε εμβολιαστεί ή όχι, στο πλευρό των στελεχών του Υγειονομικού ειδικά των ενστόλων, αλλά και στο πλευρό κάθε ένστολου συναδέλφου που δεν θα δεχτεί τις ύποπτες μοχλεύσεις που οδηγούν στοχευμένα στην μείωση της μαχητικής ικανότητος των ΕΔ.

Ζώης Μπέχλης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να πάνε να κάνουν κάποια άλλη δουλειά, και να μην αρχίσουν να σκέφτονται την αυτοκτονία;

Μάικ είπε...


Η αυτοκτονία θέλει κοχόνες,καλύτερα να μην είχαν βρεθεί σε αυτό τον κόσμο..

Ανώνυμος είπε...

Ο "δημοσιογράφος" Γιώργος Αυτιάς την Κυριακή στην εκπομπή στο τουρκοκαναλο είχε καλεσμένο, μεταξύ άλλων, τον "καθηγητή" Βασι(β)λακοπουλο.Ο κόσμος πεθαίνει από τα εμβόλια και ορισμένοι κάνουν κανονικά την "δουλειά" τους. Παίρνουν τους παχυλούς μισθούς από τα παλιοκαναλα,συνεχίζουν τις συζητήσεις και τις συναλλαγές με τους... "ειδικούς" (υπηρέτες του κατεστημένου) "επιστήμονες" (εμπόρους του πτυχίου τους) και η... ζωή συνεχίζεται! Κάποτε ο αείμνηστος Χριστόδουλος είχε πει "κλείστε τις τηλεοράσεις". Μετά αυτές έβαζαν διάφορα..."πατριωτικα" σίριαλ και σόου για να κρατήσουν τον λα(γ)ο κολλημένο στις οθόνες.Στην Κύπρο, στο κανάλι Σίγμα, βρέθηκαν κάποιοι να κάνουν προβοκάτσια προκαλώντας υλικές ζημιές σε περιουσιακά στοιχεία του καναλιού ώστε να μην μπορούν πλέον οι αγνοί πολίτες και πατριωτες να διαμαρτυρηθουν σωστά και δίκαια στην μιντιακη δικτατορία.Δεν έχουμε γλιτωμο. Εκτός αν ο λαος αποφασίσει να είναι συχνά στους δρόμους όπως έκανε στην μεγαλειώδη αντίσταση στο Σύνταγμα και στην Θεσσαλονίκη! Και μόνο αν βρεθούν κι άλλοι άνθρωποι σαν κι εσάς,Κύριε Ζώη, να σηκώσουν μαζί σας το βάρος της Πρώτης Γραμμής της Αντίστασης και του Αγώνα. Υστερόγραφο: κάποιος άλλος..
"ειδικός" στην Κύπρο θίχτηκε διότι τού έθιξαν, είπε, τους συναδέλφους του.... "ειδικούς". Είναι μια αφόρητη και "αποπνιχτική" ατμόσφαιρα να βλέπεις ελληνες πολίτες να γίνονται οι καλύτεροι σύμμαχοι και διεκπεραιωτες των σκοτεινών σχεδίων της Νέας Τάξης. Ο εγωισμός αρκετών ελληνων, τα... "προσόντα" τους και ο τρόπος σκέψης τους είναι καλά "εργαλεία" στα χέρια της Ν.Τ.