27/2/22

Μέρες του 1962

 Ο Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε την ρωσική πυρηνική Ασπίδα να τεθεί σε ετοιμότητα μάχης.

 Αυτό σημαίνει ότι έχουν ανοίξει τα «σιλό» των βαλλιστικών πυραύλων, ότι τα αεροσκάφη της πυρηνικής αποτροπής κάνουν βόλτες πάνω από την Ευρώπη και ότι τα Υποβρύχια γύρω από τις ΗΠΑ είναι σε ετοιμότητα ενός λεπτού. 

Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξαπολύσει 6.500 πυρηνικά βλήματα κατά των εχθρών της με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Οι πύραυλοι στοχεύουν ήδη Λονδίνο , Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Σικάγο, Λος Άντζελες, Σαν Φραντσίσκο, Μαϊάμι, Βερολίνο, Παρίσι , Ρώμη, Μιλάνο,  κλπ.).

Η εντολή δόθηκε σε συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας Σεργκέϊ Σοϊγκού και τον αρχηγό του ρωσικού Γενικού Επιτελείου Βαλέρι Γερασίμωφ.

«Κορυφαίοι αξιωματούχοι στις ηγετικές χώρες του ΝΑΤΟ κάνουν επιθετικές δηλώσεις εναντίον της χώρας μας. Για το λόγο αυτό, διατάζω τον υπουργό Άμυνας και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου να θέσουν στο ειδικό καθεστώς πολεμικής ετοιμότητα τις πυρηνικές δυνάμεις του ρωσικού στρατού», δήλωσε ο Πούτιν σε συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Βαλέρι Γκερασίμοφ στο Κρεμλίνο την Κυριακή.‎ ‎Ο Πούτιν τόνισε ότι οι δυτικές χώρες λαμβάνουν επίσης εχθρικά μέτρα κατά της Ρωσίας στον οικονομικό τομέα.‎ ‎ «Αναφέρομαι και στις παράνομες κυρώσεις, οι οποίες είναι πολύ γνωστές σε όλους», πρόσθεσε.‎

5 σχόλια:

Ιουδαιοφοβία-Νανά Μακρή είπε...

Εκτος αυτου ο γΚυμπραιος Ιγνατιου και μια αλλη καργια απο την αμερικη μας εχουν γεμισει αλογομυγες.

Ανώνυμος είπε...

Για τον Ιγνατιου τα'χω πει κι εγώ στον Χατζαρα! Είναι πρόβλημα. Στον Τραμπ έκανε μεγάλο πόλεμο. Αλλά, κρύβε λόγια διότι στην Κύπρο τον εκτιμούν. Άξιοι της μοίρας τους!!

Αδερφια μου Αλητες Πουλια είπε...

Ρε ΠΟΣΟ προβλεψιμοι ειναι ολουθε οι ρουφιανοι των εβραιων, δε λεγεται

Ειδα τον Καλεντεριδη εχτε που ειπε στο Σαββιδοκαναλο-ΑΝΟΙΧΤΟΙ-κωλοι-αντιναζι-Ακης-Λαμπια σκυψε τεκνο μου να σ' ευλογησω, κλπ-κλπ οτι η "κυβερνηση" Ζελενσκυ ειναι νεο- ναζι και δολοφονουν τους ρωσσοφωνους απ το 2008.
Και πεταχτηκε σαν απλυτο αιδοιο που ειναι ο γκουμπσρος απ την αμερικη, που μας ενημερωνει καθημερινα τι ειπε ο παιδοφιλος κοιμισμενος αμερικανος "προεδρας", οτι αααααα ολα κι ολα κε Καλεντεριδη δεν μπορεις να μιλας για νεοναζι στο καθεστως Ζελενσκυ γιατι τους εβραιους παπουδες του λεει, τους εκαψαν οι ναζιδες στους φουρνους και στα καπακια ορμηνευε τον Θαναση Αυγερινο (που τους βγαζει καθε λιγο και λιγακι στην σεντρα με τα κωλοψεμματα των εβραιων) οτι τα ΜΜΕ της Αμερικης ειναι ολα ανεξαρτητα κι ο καθε ενας δημοσιογραφος λεει ελευθερα την γνωμη του, ενω στην Ρωσσια τα ΜΜΕ ειναι .....κρατικα.
Ιγνατιε!!!!!
Γνωριζεις μια σκυλομαυρη ονοματι Γουουουπιιιιιιιι Γκολμπεργκ; (τοχει κανει και οβρεϊκο τ' ονομα της) που προσφατα ειπε στο τσοντοκαναλαο που δουλευει οτι το ολοκαυτωμα λεει, δεν ηταν ρατσιστικο εγκλημα αλλα ηταν εγκλημα μεταξυ δυο διαφορετικων γκρουπ λευκων ανθρωπων γιατι και οι ναζι και οι εβραιοι ειναι λευκοι. Εεεε ρε και πεσανε να την φανε την μαυρη τα εβραιοσκυλα που τολμησε να προσβαλει τα 60.000.000 εβραιους (μη μου αμφισβητητε τον αριθμο παλιολινατσες) που σκοτωσε ο Χιτλερ, χωρια που της δωκανε και 2 βδομαδες αδεια ανευ αποδοχων ετσι για να χει να πορευεται μιας και ζητησε γονατιστη συγνωμη απ τους οβραιους!!!!!

Οποτε;
Παπαλαααααααααααααα τα ελευθερα ΜΜΕ της αμερικης.....!!!!!!!!!
Δε γαμιεσαι ρε "ανεξαρτητε" γκομπαρε;


ΥΓ
Μας τελέιωσε κι η ....'πανδημια' ρε γαμωτο.
Πικρα και απογοητευση.

aviator είπε...

Παντως ο πουτιν μπορει να μη κατεβαλε τον ζελενσκυ ακομα... αλλα ηδη εσβυσε το κορωνιο απο τις ειδησεις του μιζοτακομπουρλισταν!

Ανώνυμος είπε...

@ Αδερφια μου Αλητες Πουλια που είπε...


Ψεύτη κι αντισήμιτη
https://rense.com//1.mpicons/slider20200710/mc.jpg