9/2/22

Δεν είναι Ελληνες, αλλά εισπράττουν αμοιβή για να εξοντώσουν και να αντικαταστήσουν τους Έλληνες. Πουλάνε ανθελληνισμό και παίρνουν μπόνους.

Πιο Προδότης ... πεθαίνεις...  Πανηγυρίζουν οι Πακιστανοί για την συμφωνία του Ισλαμαμπάντ  με την κυβέρνηση του ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΜΠΡΑΗΜ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Οι Εφιάλτες , οι (γηγενείς) Αχασβήροι, οι Διεθνιστές, οι Φαβιανοί, οι Τροτσκιστές, τα δικά τους Παιδιά  δεν είναι "αδέρφια" μας. 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Είναι Νατουραλιζέ. 
ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα είναι η "ελλαδικη"... τυφλή, κ.Χατζαρα. Αυτή είναι το πρόβλημα, επιμένουμε. Όσο υπάρχει μια τέτοια... τυφλή, άσπρη μέρα δεν θα δει ο τόπος

Λεωνίδας είπε...

Αφού καταμέτρησαν πρώτα τα ακατοίκητα σπίτια των Ελλήνων στα χωριά,με το πρόσχημα της απογραφής της "Εθνικής" στατιστικής, βρήκαν ότι "Χωράνε" κατά τον πορφυρογέννητο άχρηστο τενεκέ, άλλα πέντε εκατομμύρια Πακιστάνια, στη χώρα μας. ¨Οχι στα δικά τους κωλόσπιτα όμως αλλά στων Ελλήνων. Κατάλαβες τώρα Έλληνα, γιατί ο Παπαδόπουλος είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης της κωλοοικογένειας σε περίπτωση εισόδου της στην Ελλάδα???

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...