9/2/22

Τα εμβόλια και οι Τραπεζίτες εκτός από τον Θάνατο έφεραν και νε μνημόνια και φτώχια και ακρίβεια

Ωρα επιστροφής σε δημοσιονομική πειθαρχία, λέει το ΔΝΤ,  προς υπερχρεωμένες χώρες για αποφυγή "επιθέσεων" από τις αγορές. 
Oι υπερχρεωμένες χώρες πρέπει να αρχίσουν να χτίζουν δημοσιονομικά μαξιλάρια και οι στρατηγικές δημοσιονομικής εξυγίανσης πρέπει να παρουσιαστούν τώρα, τόνισε, ο διευθυντής ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ, Αλφρεντ Κάμερ.

Η απότομη αύξηση του κόστους δανεισμού είναι εύκολο να «κλειδώσει» την Ελλάδα εκτός αγορών, προβλέπουν οι μυαλοπώληδες.

 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ. Στα 39 ευρώ η μέση μηνιαία επιδότηση για τα νοικοκυριά τον Φεβρουάριο, στα 51 ευρώ για τους δικαιούχους κοινωνικών τιμολογίων. Στα 40 ευρώ η επιδότηση για το φυσικό αέριο. 65 ευρώ στις επιχειρήσεις Πώς θα επιδοτηθούν επιχειρήσεις. 
Χρ. Σταϊκούρας: Στενά τα δημοσιονομικά περιθώρια

Στα ύψη οι τιμές τροφίμων διεθνώς , (αλλά) «σε σχέση με τους ευρωπαϊκούς μέσους όρους στις τελικές τιμές των πρώτων υλών η Ελλάδα βρίσκεται σε ικανοποιητική θέση», σύμφωνα με τα αποτελέσματα «νέας μελέτης» του ΙΕΛΚΑ. «την ώρα που οι αυξητικές πιέσεις στις διεθνείς τιμές συνεχίζονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 17η Μαΐου στην Ιστορία

Η 17η Μαΐου είναι η 138η ημέρα του δίσεκτου 2004 . Απομένουν 228 ημέρες πριν από την 31η Δεκεμβρίου. 1 101 . Οι Σταυροφόροι κατέλαβαν την «Π...