26/2/22

O Κοσσέρ Ζελένσκι βρίσκεται από χθες στο Λβοβ όπου τον μετέφεραν οι αμερικανοί και παρίστανε ότι τάχα πολεμάει στο Κίεβο

 

Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας Βιάτσεσλαβ Βαλόντιν δήλωσε ότι ο Κοσέρ Πρόεδρος Βλαντίμιρ Ζελένσκι «μαζί με τη συνοδεία του έφυγε βιαστικά από το Κίεβο την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου και κατευθύνθηκε προς το Λβοβ».
 Παράλληλα, ο Βαλόντιν τόνισε ότι όλα τα βίντεο που δημοσιεύει ο Ζελένσκι στα κοινωνικά του δίκτυα έχουν καταγραφεί εκ των προτέρων. 
 Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κρατικής Δούμας, οι πληροφορίες αυτές προήλθαν από βουλευτές της Ράντα, οι οποίοι προσπάθησαν να συναντηθούν με τον αρχηγό του κράτους στο Κίεβο, αλλά προσκλήθηκαν στο Λβοβ.

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σχολίασε τις κυρώσεις που υιοθέτησε η Δύση κατά της Ρωσίας λέγοντας ότι  είναι προφανές για κάθε έξυπνο άνθρωπο  ότι οι κυρώσεις είναι μύθος, μυθοπλασία, σχήμα λόγου. Οι κυρώσεις αποφασίζονται για έναν προφανή λόγο. Από την πολιτική αδυναμία τους να αλλάξουν την πορεία της Ρωσίας. Οι Κυρώσεις είναι Ανικανότητα», είπε και τόνισε « Μου είναι βαθιά αδιάφορες οι πολυδιαφημισμένες κυρώσεις. Θα μπορούσα να το πω πιο αυστηρά, αλλά δεν θα το κάνω . Είμαι Ρώσος πολίτης. Και αυτό τα λέει όλα. Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ σχολίασε και την αναστολή της συμμετοχής της Ρωσίας στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

« Είναι ένας καλός λόγος για να βροντήξουμε την πόρτα φεύγοντας  και να ξεχάσουμε  αυτά τα ανούσια σπίτια για πάντα», είπε και σημείωσει ότι « είναι καλή ευκαιρία για την επαναφορά της θανατικής καταδίκης».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ήθελα να δω την ηλίθια φάτσα της Κούλας όταν θα έβλεπε την Ζελένσκα να λιντσάρεται...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...