8/4/24

Οι Ρώσοι γνωρίζουν και αναζητούν τον «συντονιστή» που έδωσε τον «στόχο» στους κατηγορούμενους για την τρομοκρατική επίθεση στο «Κρόκους Σίτυ Χωλ» και τους έδωσε τη διαδρομή διαφυγής προς τα σύνορα με την Ουκρανία όπου τους περίμενε η αμοιβή, «Ένα εκατομμύριο ρούβλια»

ΜΟΣΧΑ, 7 Απριλίου.  Μέχρι στιγμής  15 κατηγορούμενοι συνελήφθησαν για την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων πολιτών Τατζικιστάν, οι οποίοι, σύμφωνα με την έρευνα, ήταν οι άμεσοι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης, και τεσσάρων αλλων αλλοδαπών που κρατούνται  στο Νταγκεστάν για συμμετοχή στη χρηματοδότηση και την παροχή όπλων στους δράστες.

Ο «συντονιστής» που  καθόρισε τον στόχο και έδωσε τη διαδρομή διαφυγής προς τα σύνορα με την Ουκρανία ονομαζόταν ως «Saifullo». 

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, δήλωσε ότι «οι πραγματικοί διοργανωτές της τρομοκρατικής επίθεσης στο «Κρόκους Σίτυ Χωλ «εξακολουθούν να κρύβονται στη σκιά του Ισλαμικού Κράτους» , αλλά, «τα ίχνη οδηγούν στην Ουκρανία».

 «Οι πραγματικοί εργοδότες είναι οι μπάσταρδοι του Μπαντέρα», είπε, και πρόσθεσε  ότι, «συνεργοί σε αυτή τη δολοφονία είναι , ο Μπάϊντεν, ο Μακρόν, ο Σούνακ, ο Σολτς και οι υπόλοιποι». 

Ο Μεντβέντεφ τόνισε ότι οι τρομοκράτες μίλησαν για «το εκατομμύριο ρούβλια που τους υποσχέθηκαν στο Κίεβο»  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμοιβη ενα εκατομμυριο ρουβλια.
Αρχιδια.
Μολις εμπαιναν στην Ουκρανια θα τους καθαριζαν για να χουν και το κεφαλι τους ησυχο.

Ανώνυμος είπε...

Ευκολα

Οι Αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν είναι το καλό αλλά το κακό. Και το δείχνουν

 Πέρασε ο πανδαμάτωρ χρόνος και ξεχάσαμε τι έκαναν οι διαιτητές στα δυο πρώτα παιχνίδια των τελικών του πρωταθλήματος Μπάσκετ. Αλλά, οι Αφοί...