29/4/24

Η Ρωσία κάνει εκθεση στη Μόσχα με τα Νατοϊκά λάφυρα


Το Γερμανικά τανκ "Λεοπάρντ και τα αμεριακνικά Αμπραμ μεταφερονται στην Μόσχα  για την έκθεση κατεστραμμένου εξοπλισμού της Συμμαχίας , Η υπέθρια έκθεση θα βρίσκεται  στο πάρκι της Νίκης  στην λόφο πακλόναγια Γκαρά στη Μόσχα από μεθαύριο 1η Μαΐου, θα ανοίξει έκθεση όπλων και εξοπλισμού του ΝΑΤΟ Η έκθεση στρατιωτικών τροπαίων π
ου κατέλαβε ο ρωσικός στρατός κατά τη διάρκεια της ένοπλης σύγκρουσης στην Ουκρανία. θα διαρκέσει ένα μήνα, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
 Η έκθεση θα παρουσιάσει δείγματα στρατιωτικού εξοπλισμού που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Τουρκία, τη Σουηδία, την Τσεχοσλοβακία, τη Νότια Αφρική, τη Φινλανδία, την Αυστραλία, την Αυστρία και την Ουκρανία.

 Εκτός από άρματα μάχης Λέοπαρντ και Αμπραμ και τεθωρακισμένα άρματα μάχης Marder, ο επισκέπτης θα μπορεί να δει αμερικανικά οχήματα μάχης πεζικού bradley, καθώς και σουηδικά οχήματα μάχης πεζικού CV90, γαλλικό τεθωρακισμένο όχημα μάχης AMX-10RK. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γέροντα στην Παλαιστίνη πρέπει να γίνεται κακός χαμός. Έρχονται φωτογραφίες με ομαδικές ταφες αμάχων τραυματιών νοσοκομείων με καθετήρες ακόμα απάνω, δεμένοι πισθαγκωνα. Ήμαρτον Θεέ μου, εν ξέρω εάν είναι false flag αλλα Δείτε εδω :
https://dimpenews.com/2024/04/25/18-140-%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%cf%84%ce%ac%cf%86%ce%bf%ce%b9-%ce%b2%cf%81%ce%ad%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b3%ce%ac%ce%b6%ce%b1-%ce%ba%ce%ac/