21/4/24

Πλησιάζει η ώρα της απελευθέρωσης του Τσασώβ Γιάρ στην ΛΔ.Ντόνετσκ


 Η Πολιτοφυλακή της ΛΔ Ντόνετσκ με την υποστήριξη των ρωσικών δυνάμεων, απελευθέρωσε σήμερα το χωριό  Μπογκντάνοβκα στα βόρεια και Ανατολικά του Τσασώβ Γιαρ  ανατρέποντας την 53η μηχανοκίνητη ταξιαρχία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.. Στο Χάρτη βλέπετε σε Κύκλο του Αρεμόφσκ, το Τσασώβ Γιαρ και την Μπογκντάνοβκα.

Ο Ιγκόρ Κιμακόφσκι, σύμβουλος του επικεφαλής της ΛΔ Ντόνετσκ ανακοίνωσε  ότι στο Τσασώβ Γιάρ  καταστράφηκε μια οχυρωμένη περιοχή των ουκρανικών στρατευμάτων, στην οποία υπήρχαν και ,ξένοι μισθοφόροι. Οι Ρώσοι έχουν περικυκλώσει και τους Ουκρανούς στο χωριό Σεμιόνοβκα κοντα στηνΑβντέεβκα. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν μόνο έναν δρόμο, κατά μήκος του οποίου μπορούν να φύγουν από τη Σεμιόνοβκα αλλά αυτός βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ρωσικού πυρός.

Νωρίτερα, το υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι τα ρωσικά στρατεύματα βελτίωσαν τις θέσεις τους σε τέσσερεις κατευθύνσεις στη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησηςκατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μίλησα ζωντανά στην ΕΡΤ 24. Μαζί μου ηταν τρείς ευρωφιλελέρες και το πουλέν της χοντρονοικοκυράς που βρήκε 20000 για το παράβολο

  Όλοι οι Προδοτόπουλοι και οι Εφιαλτάκηδες δηλώνουν πιά  Μπατριώτρες.  Εμείς ,το Κίνημα 21 είμαστε Φίλοι του Γένους. Των Ελλήνων.  Είμαστε ...