11/1/09

ΔΙΕΘΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΜΜΙΣΘΩΝ- ΑΜΙΣΘΩΝ, ΜΠΛΟΚΑΚΗΔΩΝ, ΑΝΕΡΓΩΝ, «ΜΑΥΡΩΝ», ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ (Αποκλειστικό)


Για να μη νομίζουν ορισμένοι ότι μόνο το Άθενς Ινδυμίδια έχει αποκλειστικότητες με δηλώσεις υποστήριξης των «Ζαπατίστας» στον αγώνα των Επαναστατών Καταληψιών της Ενημέρωσης, σε υπερ-πόντια αποκλειστικότητα, παρουσιάζουμε δηλώσεις υπέρ της εξέγερσης του ανθού της ελληνικής δημοσιογραφίας.
Επιστολή του Αλ-Τσίπρα Αλαβαϊνί, αρχηγού της ισλαμικής οργάνωσης «Μαμά αλ Κουραμπιέ" του νότιο-ανατολικού Πακιστάν. Σπήλαιο «Μπιν Λάντεν», Πακιστάν/C/O mr. Soros.
"Αλλάχ αλ ακμπάρ σύντροφοι και συντρόφισσες! Θάνατος στο Ισραήλ, θάνατος στον Σόμπολο και τον Τσαλαπάτη. Κηρύσσουμε "Τζιχάντ" κατά του ελληνικού κράτους και της ΕΣΗΕΑ.Στέλνουμε τέσσερα μέλη μας στην Αθήνα να αυτοεκραγούν μπροστά στη Βουλή."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Καταστροφή του Γαλαξειδίου από τους Άγγλους στις 23 Σεπτεμβρίου 1821. Η επιχείρηση έγινε από την αγγλοιουδαϊκή Λεβάντ Κόμπανυ με την βοήθεια των Τούρκων

Ενώ  οι Γαλαξειδιώτες συμμετείχαν στην πολιορκία της Ναύπακτου, δολοφονήθηκε στο σπίτι του, στον Χηρόλακα, ο Φιλογενής οπλαρχηγός τους, Ιωάν...