27/4/15

ΝΕΠΑΛ: Συνεχώς αυξάνονται οι νεκροί και οι τραυματίες

 Οι νεωτέρες ανακοινώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών του Νεπάλ, επιβεβαίωσαν τον θάνατο 4,138 ατόμων, ενώ οι τραυματίες που χρειάζονται περίθαλψη υπερβαίνουν τις 40.000. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο τελικός αριθμός των νεκρών θα υπερβεί τις 5000. Αυξήθηκαν και οι νεκροί στις Ινδίες (67) και το Θιβέτ (20). Οι άστεγοι είναι 200.000.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλά τί μάπες είσαστε; τί αυξάνονται οι νεκροί; έγινε σεισμός 7,9 ρίχτερ, νεκρούς θα βρίσκουν για μήνες ακόμα, καθόσαστε από την πρώτη ώρα και μετράτε και εκπλήσεσθε που ανεβαίνει ο αριθμός.

Ανώνυμος είπε...

Που είναι ο ανθρωπισμός της κυρά Τασίας να στείλει μια μονάδα της ΕΜΑΚ στο ΝΕΠΑΛ? Να ζητήσει από τους Ευρωπαίους να χρηματοδοτήσουν την αποστολή. Μόνο να τους υποδέχεται εδώ θέλει?

102 χρόνια από την Μικρασιατική προδοσία και την Εθνική Καταστροφή. Ο Γουναρης δήλωνε ότι δεν θα εγκαταλείψει την Μικρά Ασία , ενώ οι Γουναρικοί Βουλευτές τον εγκατέλειπαν, και η δύναμη του στην Βουλή ειχε μειωθεί σε 155.

  Η κυβέρνση Γούναρη είχε ακόμα  17 ημέρες ζωής. Οι Έλληνες στην Σμύρνη και την Μικρά Ασία είχαν ακόμα 140 ημέρες ζωής Τα "εκτός των τε...