26/4/15

Διαγωνισμός Οβελία στο Πίροτ

Ο διαγωνισμός ονομάστηκε «STAROPLANINSKO JAGNJE», δηλαδή το αρνί της Στάρα Πλάνινα, και έγινε στο χωριό Κρούπατς κοντά στο Πίροτ. Διαγωνίστηκαν στο σούβλισμα οι βοσκοί της περιοχής για να προβάλουν «την παραδοσιακή υγιεινή διατροφή». Μόνο που τις παραδοσιακές ξύλινες σούβλες τις αντικατέστησαν οι «παραδοσιακές» ηλεκτρικές.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ στη ΔΡΑΧΜΗ

1. ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ θα προετοιμαστουν ψυχολογικα γνωριζοντας ότι η Ελλάδα παραμένει στην Ευρωπαϊκή Ένωση (όπως η Αγγλία με δικο της νομισμα) , και έως οτου η Ευρώπη αποκτήσει αληθινο ομοσπονδιακό νόμισμα με αντιστοιχες λειτουργιες, μεταβαίνει από το Ευρώ στη Δραχμή.


2. Οι Τράπεζες θα κοιμηθούν και θα ξυπνήσουν με τα -σε Ευρώ και Αλλο Ξένο συνάλλαγμα- αποθεματικά τους, χωρίς να "παγώσει" κανένα διαθέσιμο και χωρις να μετατραπει σε δραχμες.

3. Οι Καταθέσεις των Ελλήνων σε ΕΥΡΩ, Θα παραμείνουν σε ΕΥΡΩ και δεν θα δραχμοποιηθούν, αλλά θα παραμείνουν ως λογαριασμοί σε εξωτερικό συνάλλαγμα ,σε σκληρο νομισμα.
Οι λογαριασμοι αυτοί ,ως λογαριασμοί σε εξωτερικό συνάλλαγμα ,θα λειτουργούν όπως και παλιά επι δραχμης οι αντιστοιχοι σε εξωτερικό συνάλλαγμα.


3.1 το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού Λαού δεν έχει ανάγκη της ελεύθερης διακίνησης κεφαλαίων σε αλλες χωρες ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ και επομενως δεν θα υπαρξει προβλημα στον ελεγχο κινησης για οσο και εφοσον- τυχον χρειαστει.

3.2 η Δραχμοποίηση εξωτερικού Συναλλάγματος είναι ελεύθερη, όπως και η προς τα πίσω μετατροπή σε εξωτερικό συνάλλαγμα το ποσού που δραχμοποιήθηκε.



4.Η ισοτιμία θα είναι 1 Δραχμη = 1 Ευρω

αντιπληθωριστικη ,αντι-υποτιμησιακη


Με τον τρόπο αυτό, ουδεις θα τρέξει στα ΑΤΜ να πάρει τα λεφτά του , και δεν θα γίνει της ...ΚΥΠΡΟΥ όπως απείλουν οι ευρωγραφειοκρατες

Αντίθετα θα γυρίσουν στους λογαριασμούς ξένου συναλλάγματος σε Ευρώ των ελληνικων τραπεζων, όλα τα χρήματα σε ευρω από τα ...στρώματα και τα σεντούκια.


5.Η ΑΛΛΑΓΗ να γίνει κοντά σε πληρωμή μισθών και συντάξεων και μάλιστα αυτοι θα πληρωθούν όπως ήταν παλιά χωρίς περικοπές σε Δραχμές και τα ΑΤΜ θα είναι γεμάτα από Δραχμές που θα εφοδιάζει ο Χολαργός με το εκδοτικο προνομιο

,που εξασφαλιζει την φυσικη διασπορα υλικου χρηματος σε τραπεζογραμματια στους πολιτες οπως ακριβως κανει για ψυχολογικους λογους και η ΕΚΤ φρανκφουρτης σε περιοδους λογιστικης ελλειψεως ρευστοτητας στελνωντας τυπωμενο ευρω απο αερα ως χρημα-τουβλα σε καργκο αεροσκαφη.



Έτσι αποδυναμώνεται η απειλή Νταισενμπλουμ να γίνει…της ΚΥΠΡΟΥ με τον εκβιασμο της ελλειψεως εκδοτικου προνομιου!



6. Κανένας έκτακτος Δανεισμός της ΕΚΤ στην ΤτΕ αφού έχουμε πλέον το δικό μας νόμισμα ,κεντρικη τραπεζα με εκδοτικο προνομιο και δεν θέλουμε δανεικά.

6.1 ο ΔΗΘΕΝ «δανεισμός» δεν έγινε για τις ανάγκες εξυπηρετησεως του ελλειματικου ισοζυγίου πληρωμών αλλά για να αντικαταστήσει την Δημιουργία Χρήματος σε ΔΡΧ. με ιδιωτικο ευρω χρεωστικο



7.ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ,ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΠΟΤΕ ΚΑΙ με ΤΙΠΟΤΑ.

Η Υποτίμηση Παρουσιαζεται στην Κοινή γνώμη -απο την Συντήρηση της ευρωπαικης αρχιτεκτονικης- ως ανάγκη για ανταγωνιστικότητα και ως δηθεν ο μονος λογος και δικαιολογηση αλλαγης νομισματος.

Στην Ουσία μέσα απο την υποτίμηση η ολιγαρχία συνεχίζει - με εργαλείο την υποτίμηση- αυτό που κάνει σήμερα με την κατασκευασμενη ευρω-στενότητα ρευστότητας, την ΠΛΑΣΤΗ δημιουργία Χρέους . Δηλαδή την Αρπαγή και της Ελλάδος και της Ευρωπης.


Έτσι δεν ισχύει η παραπλανητικη κατηγορία ότι αυτοί που έχουν τα χρήματα τους σε ξένες τράπεζες θα αγοράσουν την Ελλάδα αντί πινακίου φακής με την υποτίμηση ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ και οι καταθεσεις θα παραμεινουν σε ευρω και συναλλαγμα

Αντί πινακίου φακής αγοράζεται εως τωρα και η Ελλάδα από τους δήθεν δανειστές που δημιουργούνται τεχνητά λόγω Ευρω που ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΩΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...


8. ΞΑΝΑ

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ. Ουτε φυσικα πληθωριστικη πολιτικη εκδοσεως ακαλυπτου σε παραγωγη χρηματος για απλως πληθωριστικη ιδιωτικη καταναλωση

H ανταγωνιστικότητα θα επιτευχθεί τόσο σε τιμή όσο και σε ποιότητα, με την ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ Τιμών και Παραγωγής Ποιότητας. Για αυτό ακριβώς απαγορεύει η ΟΝΕ την Επιδότηση με το κοινοτικο δικαιο περι εκτος νομου επιδοτησεων στην αγορα που στρεβλωνουν τον ανταγωνισμο της ολιγαρχιας μεσω του ιδιωτικου εκδοτικου προνομιου

8.1 Αντίθετα η ΟΝΕ με στενότητα χρήματος, υψηλό κόστος χρήματος και σκληρή φορολογία που περιοριζει την αναπτυξη σε ιδιωτικη χρηματοδοτηση η υποτιθεμενες επενδυσεις πολυεθνικων κατοπιν εξευτελιστικων ορων με τη μορφη αναγκαιων μεταρρυθμισεων ,εξασφαλίζει το ακριβώς αντίθετο. Δηλ την μη ανταγωνιστικότητα βγάζοντας από το παιχνίδι τους ανταγωνιστές της Ευρωπαϊκής Ολιγαρχίας.

9. Και φυσικά αφού δεν θα υπάρξει Υποτίμηση ΔΕΝ θα υπάρξει πληθωρισμός εισαγομενου κοστους

9.1 Ο εκφοβισμός ότι θα υπάρξει πληθωρισμός και θα αυξηθούν οι τιμές των καυσίμων, με κυκλική πυροδότηση πληθωρισμού, δεν θα υπάρξει και για ένα ακόμα πρόσθετο λογο. Ένα τεράστιο μέρος της τιμής των καυσίμων είναι η φορολογία. Επειδή το κράτος θα δημιουργεί χρήμα και δεν θα είναι καταδικασμένο να λειτουργεί ως το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς, θα μειωθεί η φορολογία στα καύσιμα , πυροδοτώντας σταθερότητα εάν όχι βελτίωση των τιμών καυσίμων.



10.Το Δημιουργουμένο Χρήμα έχει για αντίκρισμα την Παραγωγή οχι την κατασκευη χρεους με σικε λιτοτητα η ακομη την πληθωριστικη σωρευση.

Και ο Αγώνας δρόμου είναι με αληθινες μεταρρυθμισεις παραγωγικες ,με ελεγχο του νομισματος για να εφαρμοστουν αυτες και οχι για πληθωριστικη δημιουργια ανακουφισης σε αλλο νομισμα αλλα και οχι με μετρα εξαγορας χωρων στο ονομα μιας προσαρμογης διχως προοπτικη στο ευρω ,

να δείξουμε την αξία μας ως δημιουργοί και όχι ως "φουκαράδες" κρατικοδιαιτου πληθωρισμου η επαιτες διχως εκδοτικο προνομιο στα χερια εκβιαστων ,

που με στόχο την επιβίωση και όχι την δημιουργία αγωνιζόμαστε να πλειοδοτήσουμε στην υποτίμηση και στην υποτελεια.